הכנס בבלינסון

sbh100

New member
תופעות לואי

חוץ מהתרופה הנסיונית אני ממשיך לקבל את התרופות הקודמות שהן: טריל c.r ואני מדגיש את ה c,r שבאמת עוזר לי לעומת הטגרטול. ה c.r מתפרק במשך 12 שעות בגוף ולכן כל 12 שעות אני לוקח את התרופה. בנוסף לטריל אני מקבל גם פריזיום והייתי אומר שאינני מרגיש תופעות לואי על 3 הכדורים שאני מקבל. מה שכן הם גורמות לעיפות שאיתה אני יכול להלחם ןלנצח. . בממוצע אני הולך לישון בין השעות 22.00 ל בין 24.00 וכל בוקר כבר בשעה 06.00 אני כבר על הרגליים. במידה ויש אירוע שמסתיים בחצות או יותר אני נשאר עד הסוף. ידוע לי שהעיפות היא תופעת לואי של הפריזיום והטריל, אבל עיפות היא יחסית לכל נפש ואצלי היא לא משפיע חזק על גופי.

ruthty

New member
הי

אבל הטריל והCR טגרטול זה אותו דבר הטריל זה תוצרת הארץ והשני תוצרת חוץ גם לי נתנו טריל בהצלחה אולם היו לי תופעות אלרגיה קשות אז החליפו לי תוצרת חוץ שזה CR400 טגרטול סליחה גם אני כמוך הולכת לישון ב12 וכמה ב6 צריך לדעת להתגבר מה שאני לא מבינה וסליחה מראש זאת אומרת שאתה לוקח 3 כדורים אז מה השינוי בזה שאין לך התקפים כמעט לכל תרופה יש תופעות לואי השאלה האם יש השפעות בגוף ואת זה אתה יכול לדעת לאחר בדיקות דם מה המינון שאתה מקבל בתרופות

sbh100

New member
הטריל או הטריל c.r

נכון שאני מקבל 3 כדורים טריל c.r 600x2 בוקר וערב ואת הפריזיום 10 מ"ג 3פעמים ביום. מה ששינה את מצבי זו התרופה הנסיונית החדשה שלא משוווקת ע"י קופות החולים וגם לא מוכרת כיום ע"י משרד הבריאות. מה שכנראה לא הבנת שהיא נסיונית ואני אחד מאלה שמשתמש בה ולמזלי היא עוזרת. התרופות הקודמות לא עזרו לי זאת את יודעת ממה שכתבתי בעבר. כבר למעלה מ-8 חודשים כן חודשים לא קיבלתי אף התקף מכיון שלסל התרופות שלי הוסיפו את התרופה הנסיונית ולא בגלל התרופות נהדור הראשון או השני. הטריל c.r והטגרטול הם אותה תרופה רק שהטריל מתפרק בגוף בקצב איטי 12 שעות ולנוחיותי אני לוקח אותו פעמיים ןלעומתהטגרטול שאותו לקחתי 3 פעמים ביום. מבחינת תופעות לואי אין הבדל שאני מרגיש. כיום אני מרגיש כמו בעבר שלקחתי רק 2 כדורים - פריזיום וטריל - ובנוסףלהם תרופה נסיונית אני מדגיש שהיא נסיונית ויננה בשוק התרופות.

ruthty

New member
הי בוקר טוב לך

אני מאחלת לך הצלחה אולי במשך הזמן יורידו לך במינון

sbh100

New member
הורדת רמת הטריל

כעת הורידו לי את רמת הטריל מ-600מ"ג פעמיים ביום ל 400 מ"ג פעמיים ביום. תודה רבה לך על ההצלחה ושכך יהיה גם אצלך.

sbh100

New member
ההבדל בין טגרטול לטריל c.r

הטריל c.r יחסית חדש לעומת הטגרטול מה שמיוחד בטריל שהוא מתפרק בגוף בקצב קבוע במשך 12 שעות. לכן מי שלקח טגרטול ועבר לטריל c.r לוקח רק פעמיים ביום בבוקר פעם אחת ובחלוף 12 שעות פעם שניה - בערב -. לעומת זה את הטגרטול צריך לקחת 3 פעמים ביום.

מפתיע למדי

"סיכויי ההצלחה במידה והחולה מתאים לניתוח לא רעים בכלל - כ- 70% בעוד שרופאים אפיטיולוגים באיכילוב מדברים על הצלחה של (הרצאה)30% כמובן שלא אתווכח אם באמת ההצלחה גדולה,ידוע שלחלק גדול מהמנותחים ישנם הפרעות תיקשורתיות גימגום,זיכרון לקוי, ועוד כאנה כאנה בעיות,לא יודע מה זה הצלחה????? אישית אני מכיר מספר מצומצם מאוד של הצלחות-אבל אין לי מידע מדויק מפורסם על הצלחות או כשלונות ומאוד לא ברור לי למה נותנים נתונים סותרים אולי רופאים אוהבים לנתח אשמח כמובן לשמוע את אילו שעברו את הניתוח ולהתרשם

דיברו גם עלך השתלת קוצב...

מגנטי בצד השממאלי. וכאשר אתה מרגיש שעומד להיות התקף מצמידים מגנט מיוחד שמנטרל את ההתקף. בהחלט היה מעניין מאוד!!! חבל שהייתי צריך לעזוב באמצע.

חייםלוי

Member
מנהל
כמה שבועות לפנע כל כנס אני מעלה את

התוכנית שלו לפורום ומדי פעם מעלה שוב עד יומיים לפניו. במאי יהיה כנס בנושאי ביטוח לאומי ואפילפסיה.

למעלה