הכנסת פרצופים לפיפא!

• פותח הנושא OrGW
  • פורסם בתאריך

OrGW

New member
הכנסת פרצופים לפיפא!

http://www.fifa-il.com/next_download.asp?IDPatchs=1291 תורידו את התוכנה FileMaster מאת רינאלדו. בצד יש לכם את התיקיות המשניות של הפיפא. לחצו על הפלוס ויופיעו לכם עוד תיקיות.לחצו על דאטה ופתחו אותה.לחצו CTRL+N. בתוך התיקייה יפתח לכם קובץ *.big(יהיו לכם לצדו עוד קבצים כאלה),שאותם תשנו לzdata_*.big(הכוכבים תוחלף במספר מ44 ומעלה). לחצו על הקובץ,ויראה לכם את כל הקבצים שבו(בהתחלה לא יהיה בו כלום). אגב,בשאר קבצי הzdata יש את כל הקבצים של הגרפיקה(תלבושות,פרצופים,פונטים וכו'). לחצו F5 לטעינת הקבצים שהורדתם(הורידו לדוגמא חבילת פרצופים זו). טענו רק את קבצי הfsh וo. לא צריך לסדרם לפי תיקייה(המספרים שכתובים שם זה מספר הזיהוי של הפיפא לכל שחקן). אם תרצו לשמור,טענו קובץ(F6) מה-zdata שמסודרים לפי מספרי הזיהוי(כדי לראות איזה שחקן הוא מה,מצורפים שני קבצים בהודעה הזו,ובהודעה אחרת). אחרי שטענתם את כל הקבצים שאתם רוצים,לחצו על הסמל הכי שמאלי למעלה(Regenerate Fat and Bh). זהו! עכשיו אתם יכולים להינות מפרצופים חדשים!

idanliraz

New member
התקנתי ועקבתי לפי ההוראות

אבל לא ראיתי שינוי מיוחד במשחק אולי לא עשיתי משהו נכון אני אמור ליצור קבצים חדשים כמו 45 ו-46 או לעבוד על 44?

OrGW

New member
לא,זה לא משנה ממש המספרים

אבל תיצור חדש(אתה לא חייב לכל קובץ/פרצוף קובץ אחר). בקובץ אחד יש את כל הקבצים האלה?שמרת?הפעלת את השחקן הרצוי?

idanliraz

New member
אני יספר לך מה עשיתי

פתחתי את הרשימה של כל המספרים לחצתי על CTRL+N זה לא עשה כלום לחצתי על מספר 44 ואז F5 וניתבתי לקבצי ה-FSH וה-O משהו כזה והעליתי אותם מספר 44 התמלא בקצת נתונים אבל אז לא הבנתי לא לעשות עם ה-F6 אולי לכן לא עבד לי

OrGW

New member
כל המקשים האלה הם קיצורים,אם תשים לב

CTRL+N(אתה פשוט לוחץ את CTRL וישר על N) זה פתיחת קובץ חדש. אתה פשוט יכול לקרוא מה זה מה בfile למעלה,טעינה,שמירה וכו'.

idanliraz

New member
זה פשוט לא עשה כלום,רק מן רענון כזה

זה היה צריך ליצור מספר חדש?

OrGW

New member
תיצור קובץ חדש

זה אמור ליצור בצד שמאל ליד כל הקבצי zdata.big קובץ *.big חדש.תשנה אותו למה שכתבתי קודם. מה הבעיה?

יופי של טלאי, הורדתי מאתר משחקים

הכי חשוב אצלי זה הפרצופים, אני לא סובל לשחק עם פרצופי ברירת מחדל

idanliraz

New member
תראה לדעתי משהו השתנה בכמה פרצופים

אבל אני לא בטוח אם זה בגלל המחשב החדש או הטלאי פשוט הם התוקנו יחד באותו יום,חחחחחח את רונלדו ממנצ'סטר רואים יפה יותר

OrGW

New member
איך שהסברתי...יכול להיות שבקרוב

אני אעלה מדריך לפליקס!

למעלה