הכנסת ביטלה את הערוצים הפורנוגרפיים

ליטן א

New member
הכנסת ביטלה את הערוצים הפורנוגרפיים

הכנסת, במהלך שערורייתי, הצביעה בעד ביטול הערוצים הפורנוגרפיים החדשים בטלוויזיה. ברוב של 51-21 (נדמה לי) הם הצביעו בעד הביטול. תגידו, זה לא התערבות בתכנים? מה להם ולתכנים שמשודרים בערוץ מסויים??? הייתי הרבה יותר מבין אם הם היו מבטלים את הערוצים הערביים שמשודרים בכבלים ובלווין, כי הם מסיתים נגד ישראל - ועוד משודרים פה בארץ (אמנם בתור חבילה זרה, אבל עדיין משודרים). פשוט בושה וחרפה לדמוקרטיה הישראלית!
 

שרוף

New member
אחת מהסיבות שלא הצבעתי עבור שרון

הייתה ההבנה שלי שהליכוד בשלטון זה המשך הפיכתה של ישראל לתיאוקרטיה פונדמנטליסטית.היום זה ערוצי פורנו הגם שאני לא מתלהב באופן אישי מהעניין ומחר זה התערבות בעניינים אחרים. בישראל אין דמוקרטיה והבושה היא של אזרחי ישראל שאין להם מושג מה נמצא במרחק יריקה מהאף שלהם. אתם אזרחי ישראל אשמים רק אתם. אני לממסד המושחת הזה לא מצביע יותר. אני בעד הפיכה צבאית השתלטות הצבא על הכנסת לתקופה מוגבלת ופתיחה במהלכים ליסודה של דמוקרטיה נשיאותית אמיתית עם שני גושים ללא מפלגות סקטור כדוגמת שס ומר´צ.
 

ok@

New member
הפיכה צבאית????????

אין לך מושג מה זה הפיכה צבאית. האמן לי, ההורים שלי היו בארגנטינה בתקופת השלטון הצבאי ולפי מה שהם סיפרו, אין אדם שפוי שהיה רוצה לחיות תחת משטר צבאי... ואין כזה דבר "תקופה מוגבלת". אין מה לעשות- כל עוד יש שלטון דמוקרטי, יהיו מפלגות מכל הסוגים, גם מר"צ וש"ס. לא צריכים הפיכה צבאית כדי להיאבק נגד הכפייה הדתית.
 
צביעותם של המיזרחיים החרדים

וגם הלא חרדים ממלאים את מכוני הבריאות מלאי זימה וברבריות את הרוסיות כבר מכנים "זונות" - ולא פלא משום שרק כך הם "תורמים" לעלייה, שעה שאת עצמם ממלאים הם בטינה כנגד אותם אשכנזים שהעלו את אחיהם ה"יהודים המוסלמים" ובקיצור ידידי שוב יוצא שהחוק המתחזה הזה פוגע ראש וראשונה בספרדים מלאי הזימה
 
החוק הזה לא פוגע באף אחד :

מי שרוצה יוכל לרכוש סרטי פורנו בווידאו או בצפייה בהזמנה בתשלום (דרך הכבלים/לווין). כך ייקבע שמי שרוצה בפורנו יאלץ "להתאמץ" , כלומר לא יוכל לומר אדם "זה היה בטלוויזיה אז ראיתי". סרטי הפורנו מעוותים את המציאות, לכן מי שרוצה לצפות בהם שיצפה , אבל לא במסגרת מה שמשודר לכלל הקהילה, אלא בבחירתו בלבד. בכך יש גם שליטה להורים על ילדיהם למשל. אגב, איך אדם יכול להגיע לרמת שינאה מתועבת כמוך אין לדעת. להערכתי, צופי הסרטים הכחולים מתפלגים בצורה דומה בלי קשר לעדתם, מתוך אנשים שאני מכיר קל לראות את זה. מה זה "יהודים מוסלמים" ? אני מניח שאתה ערבי המנסה להכניס את המונח הזה , הדומה לחלום של מדינות ערב : חלק ממדינות ערב שיערו שאם יגרשו מתחומן את יהודיהם, היהודים הללו יגיעו לא"י וישתפו פעולה עם הערבים במטרה לחיסול מדינת היהודים. עובדה היא כי מזימתם נכשלה, והוכח כי היהדות חזקה מכל דבר אחר. בנוסף התברר, כי דווקא המזרחיים נושאים היום בעיקר הנטל של הגנת היהדות ושימורה, ומחזקים אותה ללא הרף. תוכניות הערבים נכשלו וגם אתה כישלון. כמובן שייתכן ואתה גם אירופאי צאצא לנאצים למשל, כפי שהתברר לא מזמן לגבי יהודיה שהתחתנה עם נאצי וחיה עימו עד שבמקרה נגלה לה הדבר... אפשרות נוספת, אתה סמולן עלוב, הדוגל בעדתיות גזענית בדומה לאירועי "ילדי תימן".
 
למעלה