הכנסת אורחים

נוצה

New member
הכנסת אורחים ../images/Emo10.gif

קראתי את ההודעות שלכם ומשום מה ציפיתי לאיזו שהיא קבלת פנים והכנסת אורחים נעימה, נתבדתי, חבל. תמשיכו להנות ולהשאר מספר אנשים מצומצם מאחר ואנשים חדשים לא נעים להם לחוש כנטע זר. עלו והצליחו נוצה

יויו גם

New member
אופססס נוצה

גם זה קורה בכל משפחה טובה
בלי כוונה רעה. שיהיה לך יום טוב

נוצה חביבה

צודק יויו בדבריו, קבלי התנצלותי...את צודקת במאה אחוז...זה לא מהרגלנו להתעלם מחבר חדש אז שמרי על חיוך בפנים והצטרפי לשולחננו, יש בו מכל טוב אך בעיקר חברים מופלאים. ברוכה הבאה

קלה כנוצה ../images/Emo24.gif

נוצה אחת, קלה ורגישה נתאגד בכייף לשמיכת פוך אחת גדולה חיבוק חם ואנחנו מוכנים לחורף הבא

נוצה

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif

תודה לכם לא הייתי טורחת להשאיר את ההודעה אילולא חשבתי כי לא אופייני לכם הדבר. לרגע חששתי כי אייני רצויה, שמחה ללמוד אחרת. שיהיה לכולכם יום קסום מופלא מלא הפתעות וחושב לא פחות פורה.
נוצה

ועוד משהו חשוב

אני מפנה אותך להודעתו של טומילי שאליה צורפה תמונה של שקיעה.....אפרת בהחלט קיבלה את פנייך שם בחמימות הראויה...בלי אייקונים שלא פעלו אבל...(עמוד 10)

נוצה

New member
אכן סליחה ושוב תודה

אכן פספסתי את התגובה של אפרת סליחה ושוב תודה כולי תקווה כי נמשיך יחד בהנאה ולא נוסיף להתעמק על המי והמה יום נפלא ושוב תודה נוצה

שרי 43

New member
ילדים...עיניים אלי......

יש פרחים שרואים מיד ויש כאלה שמחפשים לעד יש כאלה שכולם מכירים ויש כאלה שכמעט אלמונים יש פרחים שפורחים כל השנה ויש כאלה שרק בעונה יש פרחים שאליהם תמיד מזדמנים אורחים ויש כאלה שכמעט תמיד מצפים יש כאלה ויש אחרים ואתם .....כל אחד מכם הוא פרח מיוחד שלא דומה לאף אחד אז בלי דחיפות ובלי ידיים..תביטו אלי ישר בעיניים לכל אחד מכם ....מואההההההההה אוהבת את השניים

רוקוקו

New member
רק סליחה ../images/Emo24.gif

נוצה חמודה חיזרי לפורום כל אדם פה חשוב וכל דעה פה חשובה לנו. ואם יש מקום לסליחה אז קבלי את סליחה אישית. אני בטוח שרוצים אאותך וכל אחד אחר פה!!! חבל שלא הצלחת להנות פה בחברתנו,הלו ידוע בכל תפוז שזה אחד הפורומים היותר נחמדים. רוקוקו

למעלה