הכנסתי 2 תמונות שלי באמת באמת אחת בניוסיון דיי עלוב לבננריה ואחד באמזונס עם חבר שלי
P preguica New member 30/1/04 #1 הכנסתי 2 תמונות שלי באמת באמת אחת בניוסיון דיי עלוב לבננריה ואחד באמזונס עם חבר שלי
J jennie 00 New member 30/1/04 #2 מזה הכנסת לאן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif
J jennie 00 New member 2/2/04 #4 ווווווואי ידיד(גיא זה מאור צילם) שלי צילםאותי עשוה בננרה על הראש ונראה לי שיצא מזה טובבבבבבבבבבבבבב אבל עד שהוא יפתח את התמונות בעעעעעעע אני מקווה שיהיה בקרוב
ווווווואי ידיד(גיא זה מאור צילם) שלי צילםאותי עשוה בננרה על הראש ונראה לי שיצא מזה טובבבבבבבבבבבבבב אבל עד שהוא יפתח את התמונות בעעעעעעע אני מקווה שיהיה בקרוב
R ROR61 New member 2/2/04 #6 תראו גם בגלריה תמונו של אלירן ושלי אלירן תותח אני אשים עוד תמונות שלו אבל אני בהליקופטר עלוב טוב לא נורא נצלם תמונות יותר יפות שלי או בפליק פלאק או מוחטל לא יודע... נשים משהו יפה...
תראו גם בגלריה תמונו של אלירן ושלי אלירן תותח אני אשים עוד תמונות שלו אבל אני בהליקופטר עלוב טוב לא נורא נצלם תמונות יותר יפות שלי או בפליק פלאק או מוחטל לא יודע... נשים משהו יפה...
J jennie 00 New member 4/2/04 #7 ל ROR61 כשאתה שם תמונות שלך ושל אלירן... תשים אותם בגלרייה שכתוב בה "תמונות שלכם" ועוד משהו למי ששם את התמונות של הסלטה על הקיר אז הייתי רוצה לדעת מי זה בתמונה כאילו מה הכינוי שלו בפורום כדי לכתוב את זה מתחת לתמונה...
ל ROR61 כשאתה שם תמונות שלך ושל אלירן... תשים אותם בגלרייה שכתוב בה "תמונות שלכם" ועוד משהו למי ששם את התמונות של הסלטה על הקיר אז הייתי רוצה לדעת מי זה בתמונה כאילו מה הכינוי שלו בפורום כדי לכתוב את זה מתחת לתמונה...