הכנסו עכשיו: rebelde-israel.kef.li

rebelde way net

New member
כמה אפשר.......

כמה אפשר לראות את הכתובת של האתר הזה?????. מילא הוא היו רואים את התפריט,אפילו את התפריט לא רואים, שלא נדבר על זה שעל הלוגו שלו רשום www.chiki-israel.com

hamordim

New member
על הלוגו לא רשום כלום...

כנראה שהרזולוציה שלך נמוכה אם אתה לא רואה את האתר טוב. תשנה אותה. על הלוגו רשום רק REBELDE WAY , מה אתה רוצה?

hamordim

New member
ימותו הקנאים! לאתר יש 10,000 גולשים

לכל אלה שמקנאים ב- www.rebelde-israel.kef.li חבל שאתם מקנאים. נכון- לאתרים שלכם לא נכנסים 10,000 אנשים, אבל מה לעשות? ככה החיים! אתר rebeldeway.net לא התעדכן כבר שנים והוא מש-ע-מ-ם!!! שום דבר שם לא עובד. אפילו לא ההורדות. אז איך אנחנו יכולים להעתיק ממכם?!

omer wild

New member
יש משהו קצת מוזר באתר שלך...../images/Emo12.gif

אתם רושמים שישי עידכונים בעמוד החדשות, שהעמוד הזה בכלל לא קיים
אלא אם כן אני לא ראיתי טוב ואני מטומטמת...מה שלא נראה לי

hamordim

New member
יש עדכונים בעמוד החדשות, וזה עובד

העדכון הוא על סרט עם סבסטיאן ונדיה וזה עובד מצוין. אולי יש בעיה אצלך?

DANA Gi®L

New member
ילד,

אתה עושה עוד משהו חוץ מלפרסם את האתר שלך? מן הסתם, אם אתה עושה עוד משהו מלבד לפרסם את האתר שלך, זה לא לבנות אותו. הא?!

hamordim

New member
אני לא ילד, זו חברה שבונה את האתר

אנחנו חברת ש.ב.א (שירות בניית אתרים). אם לא שמעת עלינו, מומלץ להכנס לאתר: sheva.up.co.il אני רחוק מלהיות ילד, והתפקיד שלי הוא באמת לפרסם את האתר.

חוצפה!../images/Emo46.gif

החבילת וידאוקליפים או איך שאתם לא קוראים לה היא בכלל שייכת לאתר הרישמי!!! ועמוד החדשות לא עובד

hamordim

New member
וואלה! טעינו

העלנו את הקובץ הלא נכון. תודה שהודעת לנו! הערב עוד נעלה את הקובץ הנכון שכולל את כל הוידיאוקליפים ברצף! www.rebelde-israel.kef.li עמוד החדשות כן עובד.

DANA Gi®L

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif

לא נמאס לך ליחצ"ן את האתר שלך בכל חור אפשרי?! תצא לשניה 1 מסכנה מארץ האשליות ותקלוט שהוא מקרטע ככלבלב מיוחם תלת-רגלי, והמגלומניה שלך ושל האתר שלך, מקרצצת. אולי אם במקום לתקוע את האתר בכל חור-אפשרי, כשהוא עובד כמו אנוכי בשיעורי ספורט, תשקיע בו קצת, ותבנה אותו-כדי שהוא גם יעבוד! הפרסום יתקבל בברכה (כל עוד לבסוף האתר לא יצוף לי על האסלה, מרוב שהוא נתקע בכל מקום.) בהצלחה עם האתר! דנה

DANA Gi®L

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

דיי דיי... אני נורא מקנאה באתר שלך שלא עובד. גם אני רוצה גרוטאה וירטואלית שאני אוכל לפרסם אותה בכל חור אפשרי! אולי במקום "לגרום לי לקנא" תבנה את האתר שלך?!!!?? **אנקדוטה:כלום לא עובד. בהצלחה! נ.ב:לפני כמה דקות הלכתי לישון, ושבתי בכדי לספר לך שהאתר שלך התחבא לי תחת (תרתי משמע..) המיטה. אפילו לשם הוא הגיע!!! www.rebelde-israel.kef.li. טוב קלטנו!!! הכתובת יוצאת לי מהאזור המתאפיין בזוג עיגולים מקרטעים. אולי תיקח מנוחה קצרה מפרסום האתר?.. אני בטוחה שהוא ישמח, נראה לי שכואבת לו הכתובת מרוב שמפרסמים אותו.

rebelde way net

New member
אז למה.............

אז למה בעמוד קליפים יש הפנייה לאתר שלי,באתר שלי לפחות רואים את התפריט,ואני ירשום עכשיו ושלא ישאלו אותי עוד 20 פעם,שלשום פירמטו לי את המחשב,ואני מחכה שמישהו מהצוות יתחבר כדי לקחת ממנו את הקודי גישה,אז אני לאאאאא יכול לעדכן

למעלה