מתה על רן דנקר
New member
הכנסו זה חשוב!
אוקי אז חוץ מגלגלצ'[הכי חשוב]ושאר תחנות הרדיו יש עוד כמה דברים קטנים להצבעה...
טקס נבחרי הילדים/או סקר-משאל[מישהו יכול לברררר בבקשה?]
להצביע!!!!!! אני יודעת על פורום גיימבויז,וסקעת שמצביעים המוןןן כי כל אחד יכול להצביע בלי הצבעה מוגבבבבבבבבבלת אז אל תתעצלווווו ! תצביעו כמה שאת רק יכולים... נינט מתמודדת ב
זמרת השנה:
קרן פלס נינט טייב
מירי מסיקה רוני סופרסטאר
שחקנית השנה :
לירז צ'רכי נינט טייב |
אניה בוקשטיין שירה קצנלנבוגן
הזוג הנוצץ של השנה
לינור אברג'יל ושאראס עודד מנשה ועדן הראל נינט טייב ויהודה לוי |
בר רפאלי וליאונרדו דיקפריו הסדרה השווה של השנה
השמיניה זומזום ילדות רעות השיר שלנו |
|
האלופה הפיג'מות ]
בכל מקרה אתם יודעים היא שוב בתפקיד הראשי זו סדרה שלה
]
האירוע המשמעותי של השנה
הפוני של נינט |
|
חברת הליקון מבטלת את החוזה עם ג'קו אייזנברג מישל גוריאשווילי לא עלה לגמר כוכב נולד אנה ארונוב שוב מגיעה למקום שני ב"רוקדים עם כוכבים" זוג טלנובלוי השנה:
תמרה ורני מ"השיר שלנו" (אניה בוקשטיין ורן דנקר) |
|
נינט ויויו מ"השיר שלנו" (נינט טייב וליאור אשכנזי) |
|
סער ומיטל מ"האלופה" (לירז צ'רכי ויהודה לוי) ניני ורוני מ"השמיניה" (דון לני גבאי וידידיה ויטל) וזו ותצביעו בבקשה לרן דנקר בשחקן השנה:] חוץ מזה אני ודעת שבפורום ''הראל סקעת' הם בכוונה מצביעים לאחרים ולא לנינט גם עם הם לא אוהבים אותם[ואני לא מכלילה שמה את כולם כי דוקא יש שמה כמות גדולה של אוהדי נינט טייב] לא שאני רומזת שנעשה אותו דבר, פשוט שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
נעבור ל-ערוץ 11
נינט מתמודדת ב''איש השנה'' שמה-מבקשת שתצביעו! ולא כל אחד פעם אחת! אפשר כמה שרוצים. לא משנה עם זה לא כ''כ מיוחצן,עם 0.8%רייטינג אני בטוחה שזה יהיה אחרי זה בעיתון וזה יהיה כבוד גדול לנינט לנצח אנשים ושרים גודלים ממשלת ישראל ואחרים. לא משנה מה,בכל סקר שטוב לנו,ולנינט,נינט צריכה לקחת אז אל תורידו את זה מעצמכם
פרטים
נינט מתמודדת מול נשים כמו ציפי לבני,קרנית גולדווסר,קונדליסיה רייס,דורית בייניש. מספר הטלפון להצבעה הוא 050-800-00-11 ונינט מועמדת מס' 3 בקטגוריית "אשת השנה". כמו כן,אפשר לשלוח Sms למספר 3111 עם המספר 13. התוכנית תשודר ב28.12 בערוץ 11.יש צורך במספר טלפון כדי להצביע.
|
מ=ב=ו=ק=ש=י=ם
אומנם אנחנו ה-מ-ו-ן זמן במקום הראשון שמה|
אבל זה לא מבטיח את מקומנו לתמיד! עדי כהן נכנסה השבוע למצעד-ולא אין ממש ממה לפחד ''מכמות המעריצים הגדול'' שלה. אבל ממה יש כן לפחד? מזה שאחת מעריצות עדי נכנסה לפורום סקעת וביקשה שיצביעו לה במצעדים ובגלל שעדי חברה כ''כ טובה של סקעת כל חברי פורום סקעת הצביעו לעדי כהן במבוקשים! אז אני מבקשת מאוד השבועעעעעעע להצביע כפול ממה שיש כל שבוע שלאאאאאא יהיה מצב שאנחנו ניהיה מקום 2
אנחנו כמעט שוברים שיא! ואחרון..
טיאררר
אנחנו עדיין מקום ראשוןןןן|
ושוב זה לא אומר לתמיד הצביעווווווווו המוןןןןן-יש דרך מסויימת להצביע כמה שרוצים. מי שעדין לא יודע[אני לא מאמינה שלא] שישלח לי מסר אישי ואני יסביר
אבל רק לאחד מוכר מהפורום
ולאלווו שיודעים אז תצביעו לא פעםםם לא פעמיים וגם לא עשרר אפשר לקחת רבע שעה עשריים ד''ק ולהצביע יותתתתתתר זהו אחרי חפירה מתמשכת ומקווה שלא נרדמתם באמצע אני אגיד לכם לילה טובבבבבבב
ומנהלים עם אפשר לא לשרשר את זה לבנתיים:]
לילה טוב!
אוקי אז חוץ מגלגלצ'[הכי חשוב]ושאר תחנות הרדיו יש עוד כמה דברים קטנים להצבעה...