הכניסה לירושלים

עוד דבר...............

אולי אני חי בפנטזיות אבל דבר מסוג זה יעורר הד, זה אפילו יכנס לעיתונות המקומית, זה יכנס לעיתונות המקומית , תסמכו עלי......כך משיגים את המטרה

בטח שזה חוקי..........

זה לא מלכלך, משחיט או מסיט. זו כוחה של דמוקרטיה, אף אחד לא יכול לומר כלום מה גם שלא צריך לעמוד ליד זה או משהו בסגנון,תולים, הולכים וכמובן בודקים שהשלטים עדיין במקום ואם לא אז "מחדשים" ב 1999 אני הייתי עם מטה המתנגדים לכביש 6 המושחט ואלה דרכי המחאה, על המחאות שלי כנגד עירית תל אביב לא כדאי לך לדעת, אבל הכל חוקי ומגיע לעיני/אוזני הציבור

WorldCenter

New member
לא יעזור

פשוט כך. חוץ מזה שפועלים כבר לשיפור פני הכניסה לעיר כמו שרפי אמר.

אבל עד שזה יקרה צריך לסבול ?

וואלה יפה שעושים שם משו אבל עכשיו זה באמת מזעזע ומוזנח ... אני אומרת שמילא עד שהגשר הזה יוקם יעבור פול זמן .. צריך לעשות משו עכשיו !!

יוסדוס

New member
סה"כ עוד שנתיים...

סה"כ עוד שנתיים עומד לקום הגשר הזה....ובאמת שהם לא יתחילו עכשיו לחשוב על משהו חלופי עד הגשר שזה אומר עוד שנתיים.....

בלבלונת

New member
דותני

לצערי הכסף שאני משלמת כ"משלמת מיסים" וכול הירושלמים יודעים מה גובה המס פה בעיר... נשאב כבמטה קסם היישר למשכורות השמנמנות של מועצת העיר... מה גורם לך לחשוב שאחרי כל הסידורים שהם עושים על חשבוננו, יישאר להם זמן לעבוד וכסף לממן משהו לטובתינו? הרי שכחת מה מטרת המיסים? "לשרת" את תושבי העיר... נשמע כמו בדיחה רעה...

נו אז????? לשבת ולשתוק?

להתנוון? להוריד את הראש? נו באמת , אני לא צריך לומר לך את זה כניסה לעיר היא פרצוף העיר ותושביה

בלבלונת

New member
איך היה??????

מה קנית לי??? אתה צודק במיליון אחוז... השאלה מה הטעם אם אנחנו נלחמים בטחנות רוח?

איך היה? שחיטההההההההה

שחיטה של 900 שקל וקצת,
אני כבר רואה את הפרצוף של מנהל הבנק שלי
........ בטח שיש טעם להלחם בטחנות רוח....טחנות רוח אפשר להרוס ולהחריב אבל גם לבנות מחדש ולשקם,זה דבר דומם בדיוק כמו הרשות המקומית

בלבלונת

New member
אתההההההההה ../images/Emo123.gif

בואנ'ה לתפוזון... נראה לי שמישו זקוק לחינוך מחדש...

למעלה