הכניסה לירושלים

eliormagick

New member
הכניסה לירושלים

הי מממ אני ומור ישבנו וחשבנו בשעות מאוד מאוחרות מה לעשות עם הכניסה לירושלים ואיך אפשר לשפר את זה? ומור כמובן לא חזרה אלי אז מממ חשבתי שצריך לערוך דיון בפורום ולראות מה כפורום אפשר לעשות בזה ממ חייבים להחליף את הכניסה מהזעזעתתתת הזאת זה עיר בירה כאילו קצת כבודדד לירושלים בכך שיעיפו את הדשה המזעזע הזה ושישימו משהו יותר מכובד לעיר אז מה אפשר לעשות שישנו את זה?

יוסדוס

New member
לפי דעתי...

צריך להחליף את זה במעין מפל שכזה ויהיה כתוב "ברוכים הבאים לירושלים" מי שלא הבין למה התכוונתי יש את זה בכניסה לראש העין....או שאפשר לעשות איזה פסל כזה יפה בכניסה לעיר כמו שבהרצילה רק בלי הרצל....חח אבל את האמת לפי דעתי כבר חשבו על זה ויעשו את זה אחרי שהרכת הקלה תיגמר......סתם דעה שלי...

צריך כזה דבר...........

מפלסטיק, אבן,זה מכובד ולא נשחק מ מזג אויר או רשלנות של העיריה

../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gifאז נעורר אותם .......

מה שעולה לי בראש כרגע
.....רגע, מה עם פטיציה המונית שתשלך לעירית ירושלים?

יוסדוס

New member
חח..

צודק.או שהם בשביתה או שהם סתם אוכלים....אבל באמת צריך לגשת למחלקה הזו ולדבר איתם ברצינות

rshamir

New member
בשביל זה יש את גשר קלאטרווה

(אני לא בטוח באיות השם) שלפני שבוע אושר בוועדה לתכנון ובניה ובקרוב יתחילו העבודות.

מ-ד-ה-י-ם, מעורר התפעלות../images/Emo99.gif

איזה פרויקט אדיר, שמעתי על הגשרים התלויים שיהיו בירושלים אבל זאת פעם ראשונה שאני רואה את האילוסטציה אגב הזנחה, ראו בתמונה (שנלקחה מהאתר שרפי ציין)בצד ימין התחתון את שיטחי הירק שצמאים לטיפול והשקעה, גם האי תנועה היבש/לא יבש צריך התיחסות מיוחדת
..פושעי הזנחת ירושלים לדין

אוקה

New member
כתבתי להם אימייל כולל העתקים

לראש העיר ולסגניו אבל לא קיבלתי שום תגובה... אם אתם זוכרים שמתי פה תמונה לא מזמן של הדשא המכוער בכניסה לעיר,צירפתי את התמונה למכתב אבל כפי שאמרתי- אין תגובה.

eliormagick

New member
ממממ

אפשר גם לעשות שרשור מיוחד שבו כל אחד יכתוב את שמו ושהוא מעוניין שיחליפו את הדשה המזעזע הזה למשהו יותר מכובד ולשלוח

eliormagick שרשור מיוחד?

תסלח לי על הפסמיות אבל מה זה יעזור? כמה אנחנו פה?7,10,15,20,30?לא יודע אם זה "יגרד" למחלקת הגינון או למישהו בעיריה,צריך משהו גרנדיוזי יותר.

אז זה הרעיון שלי..........

מכירים את שלטי הבד שמטנפים את העיר לפני בחירות? מה שעושים הוא פשוט מאוד, רוכשים בד מסוג זה וכותבים עליו אפילו בצורה הפשוטה "תשופר הכניסה לעיר במיידית, תושבים שנמאס להם אך אכפת להם" או כל דבר אחר...... תולים את הדבר הזה בדיוק מעל ה"דשא" או על אחד העצים בכניסה מלאת העיקולים של ירושלים,זה ישיג את המטרה לפחות מבחינת הצגת מחאה ואיכפתיות, זה גדול , בולט , נמצא במרכז תשומת הלב, כל נהג/ת שנכנס/ת לעיר יראה את זה, זה גדול וחוקי .....תתקנו אותי אם אני טועה

למעלה