הכנות שבי...

Lowpro3

New member
הכנות שבי...../images/Emo20.gif

בתוך הארון בקערה החומה שם היא נמצאת זאת שאני בורחת ממנה לעיתים דוחקת אותה לחושך אפילו קצת מחביאה אותה בתוך הארון בקערה החומה. לפעמים זה נראה שהיא אוהבת להיות שם ושכיף לה להיות מוחבאת מהעולם סגורה לה שם בתוך הארון בקערה החומה, כי כשהיא ככה אני רגועה יותר והיא לא חייבת לאף אחד שום דבר אז הכל סבבה. היא בהחלט שמחה להיות עם עצמה. או שלפחות כך נדמה לי. לפעמים כשהיא יוצאת לה, חומקת על קצות האצבעות בכדי לשאוף קצת אוויר אמיתי ולא רק עשן של סיגריות ואחרים דברים מתחילים להשתנות היא אמנם משתדלת מאוד שלא ישימו לב אליה אבל אין מה לעשות, אנשים מתחילים להסתכל עליי אחרת ואני כבר לא אותה הבחורה שהייתי מלפני שהם פגשו בזאתי שסגורה עכשיו בתוך הארון שלי וזה כאילו שאני שחררתי איזה שטן, או שאני מסתירה איזה סוד ביטחוני כל המבטים האלה בעיניים של האנשים והשינוי בטון הדיבור שלהם ובסופו של דבר, מי היא בכלל? ולמה עושים ממנה כזה עניין? אפשר כבר לחשוב שבתוך הארון בקערה החומה אני מסתירה את הכנות שבי..

princhipeta

New member
....

להתחבא מהאמת, להסתיר את הסודות, אהבתי שבאמצע הקטע עברת לדבר בגוף ראשון, לא יודעת אם זה בכוונה או פשוט ככה יצא, בכל אופן אהבתי את זה. אשמח לשמוע עוד....

turbulent

New member
יפה

שווה לאוורר אותה מדי פעם, את הכנות הזו. התחברתי מאד למה שכתבת

Lowpro3

New member
../images/Emo20.gifתודה

תמיד כיף לקבל תגובות כאלה... שתהיה שבת נעימה...

למעלה