הכנות לעונה הבאה...

GA33G

New member
הכנות לעונה הבאה...

1.באיזה מפעל הפועל תשתתף?2.חוץ מסולומון,יש עוד שחקן זר או ישראלי שמועמד לחתום?3.מי עוזב מהפועל?תודה על העדכונים...

AmiTutiT14

New member
לפי מה שאני יודעת,

לפי השמועות נשתתף בשנה הבאה ביול"ב. חוץ מסולומון, יש גם דיבורים על ארווין דאדלי, לא שמעתי על עוד מישהו. עוזבים: אייברי הבוגד (עזב כבר למאריופול) טרימינגהאם (אין לי מושג לאיפה) פולדינג
(למחנה אימונים של דיטרויט, מחנה קיץ) יכול להיות ששפר יעזוב גם, לרמת אפעל, אבל זה עדיין לא בטוח. קוז'י לא יודע איפה הוא ישאר, יש שמועות חזקות ורגילות שהוא די מתלבט בין הפועל לגליל. בעיקרון זה כל מה שיודעים בינתיים. ההכנות לעונה הבאה יתחילו כנראה באמצע מאי. מסוף חודש מאי לדעתי העניינים יתחילו להתבהר ונדבר עובדות. לא בטוח כלום עדיין (חוץ מאייברון הבוגד וטרימינגהאם).

GA33G

New member
שיעזוב.הוא היה חתיכת דפקט!

חוץ מהאגרוף הוא לא עשה כלום!

AGENT SHESH

New member
תשובות:

1. יורופליג, אלא אם הקבוצה הישראלית שתזכה למקום ביול"ב קאפ תוותר על ההשתתפות ויהיה סידור כלשהו בנושא שהפועל תחליף אותה. לא הייתי בונה על זה, הסיכוי שזה יקרה לא גדול. 2. קוז'יקרו מועמד להמשיך, מלבדו לא פורסמו שמות של שחקנים המועמדים בהפועל. 3. דורון שפר ככל הנראה.

ea ass

New member
תשובות

1. כמו שאמרו כנראה יורופליג 2. עוזבים- אייברי, טרימינגהאם ואולי שפר נשארים בטוח- מתנאור ויוני ניר ונראה לי שגם לימונד בסימן שאלה- קנטור, פולדינג, קוז'י, שפר, וולס מועמדים לחתום שנה הבאה- סולומון, ארווין דדלי, ארז כץ (הלוואי), פפי לעונה אחרונה בקריירה שלו, דיברו גם על החזרת אווג'ובי אבל הוא עבר פציעה ולא בטוחים לגבי מצבו הפיזי. אני אשמח אם יהיה לנו סגל כזה חמישייה- 1. כץ 2. סולומון 3. סמול זר איכותי 4. קוז'י 5. וולס/אווג'ובי/דדלי/ גבוה איכותי אחר ספסל- לימונד, פפי, זר טוב, מתנאור ויוניר אולי אפילו להחזיר את טפירו שיהיה חמישייה ושכץ יעלה מהספסל.

למעלה