הכנות לסדנה

meravz2002

New member
הכנות לסדנה

איזה גודל של עוגה כדאי להכין? אני רואה שרוב העוגות מאוד גבוהות זאת תבנית מיוחדת? אשמח לקבל מתכונים לעוגות שהן לא יבשות. תודה מראש על כל העזרה

net the jet

New member
את צריכה להביא עוגה מהבית ?

אם כן, אז נניח שאת עושה עוגה עגולה ? ( הכי קל לעטוף... ) לגבי מתכון, אם את רוצה שוקולד אני ממליצה על עוגת השוקולד שלי ( יש בחיפוש, נתתי מלא פעמים ואם לא תסתדרי אתן שוב. ) היא זולה, טעימה , רטובה מאד בפנים, ומספיק יציבה להחזיק את הבצק סוכר. ( היא גם גבוהה, ואם אופים על חם נמוך יחסית -160 , לרוב יוצאת מאד ישרה למעלה. ) א ב ל...טוב שתדעי, אנחנו מרפדות בד,כ את התבנית בנייר אפיה, ( תבנית קפיץ ) ואחרי שהעוגה מתקררת, מעבירים סביב סכין, משחררים, הופכים את העוגה על המגש שעליו את עובדת ( שעליו תהיה העוגה ) ומורידים את הנייר. כך שהתחתית עכשיו היא העליון של העוגה, מה שמבטיח משטח חלק. במקרה ולמעלה יש גבעה או לא אחיד, אפשר קצת לישר לפני שהופכים. בהצלחה, ותהני !

t a l talim

New member
עוגה לסדנא-

במאמרים יש אוסף גדול ומוצלח של מתכונים מתאימים. ממליצה על עוגה עגולה בקטר עד 24. כדאי להכין כמות וחצי מהמתכון ולאפות בתבנית קפיצית, שבבסיסה עיגול של נייר אפיה. כך גם לאחר היישור תיוותר עוגה גבוהה. בהצלחה, ותהני ביום ראשון, טל

למעלה