הכנות לחורף "על יבש"?

הכנות לחורף "על יבש"?

יש איזה תרגילים שאפשר לעשות בבית לחיזוק השרירים שרלוונטים לסנובורד? יש איזה תרגילים שאפשר לתרגל "על יבש" בבית (בעזרת סקייטבורד או רולרסרפר)?
בקיצור, איך להתכונן לחורף בזמן תקופת בחינות?

(יש לי הרגשה שצפייה בסרטים לא יקדמו לי את הכושר או את ההצלחה בבחינות)

shac

New member
שאלה טובה

ואכן יש הרבה אתרים שמכינים לסקי/סנובורד - משפר את השבוע הזה בהרבה, אם באים בכושר.

אני רץ לא מעט בלי קשר, וריצות אכן עוזרות כי הן מחזקות את הרגליים, אבל - חשוב מכך (גם בשביל הריצה וגם לסנובורד) - לחזק את השרירים מסביב למפרקים, ברך - קרסול - וכו'. אל חשש, אם את טלית מסוג בחורה, גם אם תעשי את התרגילים האלו יום וליל הרגליים שלך לא 'יתנפחו' כמו של שרירן אוסטרי, מקסימום יתחטבו קצת.

http://www.sparkpeople.com/resource/fitness_plan_generator_details.asp?id=233

חוצמזה הולכים ליוטיוב ורושמים:

exercises to strengthen knees

או snowboard exercises

ומקבלים שלל סרטונים שווים. נשכבים מול הלפטופ בבית (עדיף על מזרון דק או שטיח נעים לפחות) ומתחילים לעשות תנועות מוזרות. טייק איט איזי, שמרי על הגב, הברכיים וכל זה...חבל להיפצע כי עושים משהו לא נכון בקיץ :)

אם את הולכת לחדר כושר - חפשי מאמנ/ת שגלשו פעם שיכווינו אותך. מכירה את החצי כדור הזה שאפשר לעמוד עליו? הוא מעולה כהכנה לסנובורדינג. כשאתה על רגל אחת בלבד עליו, הוא מאמץ מאוד את כל מה שקשור בקרסול והברך. אחלה.

נ.ב - סרטים דווקא מאוד יעזרו לך. במיוחד סרטוני הדרכה על סנובורד... ככה לא תהיי בהלם כשיסבירו לך מה זה ביינדיגנז ואיך סוגרים אותך על הנעל (אם זה שבוע גלישה ראשון. אם זה לא שבוע גלישה ראשון, אפשר לראות סרטים על תרגילים שונים עם הבורד, זה גם עושה חשק וגם מלמד את התיאוריה ובא לך לנסות אותה כבר. קיצר, עושה חשק).

גלשתי כמה פעמים

כך שלפחות על סגירת הביינגינגס השתלטתי
.
התכוונתי לתרגילים לחיזוק שרירים, אבל גם מפרקים יהיה מצויין. אין מצב לחדר כושר מבחינתי בגלל הרבה סיבות. בכל מקרה, אחפש תרגילים. יודעים איזה שרירי רגליים בעיקר מופעלים בגלישה?

shac

New member
נראה אתר טוב.

חלק מהתרגילים דורשים קצת ציוד שיש בד"כ ב... חדרי כושר :)

למעלה