הכנות להישרדות???

yluts

New member
הכנות להישרדות???

שלום רב שלחתי הודעה לפני מספר ימים לגבי הישרדות והסבירו לי על הישרדות ותודה רבה.השאלה שלי היא אם צריך הכנות(אני מתאמן בחדר כושר כרגע ואם זה יעזור לי כהכנות לשם וחוץ מזה אני חושב ללכת לחדר כושר גם כשאני הולך להישרדות והאם זה שווה לי ויעזור לי?) להישרדות כי אמרו לי ששם מקבלים מכות בשביל להתרגל לספיגה ואני מוסיף דוד שלי היטה בהישרדות שם והוא אמר שכול הטכניקות שלומדים שם הם בתוך שיעור אחד וזהו אין יותר טכניקות??? אני לא ממש מאמין לו מקווה מאוד שתעזרו לי על שתי השאלות. תודה רבה

אין צורך בהכנות מיוחדות

שלום, אני מתאמן בג'ו-ג'יטסו ולא בהישרדות, אבל אני יכול לומר שככלל אין חובה להיות בכושר מיוחד על מנת להתחיל להתאמן. פשוט תגיע לאימונים ותתאמן, והכושר הספציפי יעלה. אתה לא צריך להיות מר עולם, רץ למרחקים ארוכים וגם עם שנים של נסיון בקרבות רחוב בשביל להיכנס למכון לאומנויות לחימה ולהתאמן שם. לא שהדברים האלה יפריעו חס וחלילה, אבל הם לא תנאי מקדים. כושר הוא דבר נרכש לפי האימונים שאתה עושה, ואני מניח שהמדריכים (כך לפחות צריך להיות) בונים את האימונים בהדרגתיות ומתאימים אותם לרמת החניכים "ועוד קצת". לגבי העושר הטכני בהישרדות אין לי מושג כי אני לא מתאמן בשיטה זו. אני כן יכול להגיד לך שהשיטה חזקה, והוציאה תחת ידיה לוחמים רבים וטובים. בהצלחה, רן.

yluts

New member
תודה רן ,אבל....

תודה על ההסבר רן,עזרת לי להבין יותר את הקטע של ההכנות.אבל אם מישהו יכול להסביר על העושר הטכני בהישרדות?(השאלה השנייה שלי) תודה מראש

Uber Scorpion

New member
אני יכול להגיד לך בביטחון

שאין שום מצב שבשיעור אחד יעבירו לך את כל הטכניקה.

yluts

New member
אז אין מצב?

תודה רבה עכשיו אני דיי בטוח בהחלטה שלי תודה לכם

למעלה