הכנה לנשיקה

try me1

New member
הכנה לנשיקה

אנשים טובים, שאלה קצת מוזרה...אבל שתמיד מפריעה לי. איך אתם יזמים קרבה לכדי נשיקה. ז"א נניח אחרי דייט עם בחורה: אתה מלווה אותה הביתה ברגל/ברכב. מדברים...פתאום נהיה שקט. ואז מה? איך אפשר להתקרב אליה כדי לנשק. ז"א נגיעה קודם בפנים? לשאול אותה אם אפשר לנשק? פשוט אני תמיד מסתבך בקטע הזה. מנסה להתקרב לאט אבל זה מרגיש כ"כ מטומטם. אני יודע ששאלה תמוהה ומוזרה אבל תספרו על הטריקים שלכם (ובבקשה בלי תשובות "זה פשוט קורה"...כי לפעמים זה לא זורם)

shirlove

New member
חחחחחחחחחח

השאלה שלך גרמה לוויכוח עכשיו ביני לחבר שלי איך הייתה הנשיקה הראשונה שלנו. הוא אומר שאני ביקשתי שינשק אותי בפה.ואני זוכרת בפירוש שהוא אמר לי למה את לא רוצה שאני אנשק אותך?בואי ננסה.... התחלנו להעיר פה את הבית...אבא שלי מתחיל לבקש שנהיה בשקט חחחח.

songoku1

New member
יש כמה דברים..

קודם כל באוטו או לפני שהיא יוצאת מהאוטו זה באמת לא תמיד הולך, כי תמיד יש מצב שהיא תרצה שתביא לה נשיקה בלכי כאילו לפני שהיא הולכת... ואז הלך. אבל אם אתה יושב איתה באיזה פאב שנסעתם אליו עם האוטו...... תדאג שאחרי שאתם יוצאים משם יהיה לך קצת ראש מאיזה משקה ששתיתה. ואז בגלל שאתה לא יכול לנהוג לכו לשבת באיזה פארק עד שעובר לך... וזרמו.... או שהכי פשוט זה אם תיצא איתה לאיזה מסיבה... תרקדו והכל ואז זה באמת זורם

try me1

New member
לא יודע למה

ברכב תמיד קשה לנשק יש מרחק עצום בין שני המושבים

למעלה