בצליתוש מותקהכנה ללידה?
אני בשבוע ה15 ולבד. לא פייר שאין קורס הכנה ללידה לנשים שהן לבד(לא רוצה ללכת עם חברה) מה עושים.?לוותר???מקווה שהכח יהיה בסדר ורק אלה יהיו דאגותי.
תודהבצליתוש מותק
כמהמ ילים קום כל את בהריון - הללויה שאילו יהיו הצרות שנית - וזו רק דעתי האישית ובתור אחת שכבר יש לה ילד אחד אני יכולה להגיד לך שבכלל אל הלכתי לקורס הכנה ללידה בהנתי מכמה חברות שהקורס היה להן ממש גרוע הן רק פחדו יותר שלישית חשבתי לעצמי אם אני והעובר לא עשינו קורס - מה הוא לא יצא???? כל מה שצריך לדעת מבחינת נשימות וכאלו יש מיילדת והיא תסביר לך הכל (ממליצה לך מאוד על דולה) ואגב יש קלטות וידאו של קורסי הכנה ללידה תבררי איפה אפשר להשיג אולי בדיאדה אני לא יודעת. חוצמזה העניין עם החברה שאת לא רוצה לקחת - יש לי חברה שהלכה עם הבעל שלה וחוץ ממלעוג ולצחקק ולא לשתף פעולה לא עשה כלום... אז אולי עדיף חברה תומכת דווקא אחלה חוויה. (אם זה כל כך חשוב לך) הכי חשוב תזכרי שכל התינוקות יוצאים בסוף ויהיו להם המון קורסים לעשות בחייםבריאות בהריון ובידיים מלאות אמן![]()
מסכימה עם כל מילה שנאמרה פההכנה ללידה?
אני בשבוע ה15 ולבד. לא פייר שאין קורס הכנה ללידה לנשים שהן לבד(לא רוצה ללכת עם חברה) מה עושים.?לוותר???מקווה שהכח יהיה בסדר ורק אלה יהיו דאגותי.
ואם יש לך הוט אז יש בהופ הוריםהכנה ללידה?
אני בכלל לא הייתי בקורס הזההכנה ללידה?
הצעה (כיוון חשיבה אחר)הכנה ללידה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.