הכנה ללידה?

מצב
הנושא נעול.

בצלית 2

New member
הכנה ללידה?

הכנה ללידה?
אני בשבוע ה15 ולבד. לא פייר שאין קורס הכנה ללידה לנשים שהן לבד(לא רוצה ללכת עם חברה) מה עושים.?לוותר???מקווה שהכח יהיה בסדר ורק אלה יהיו דאגותי.

MAMALY

New member
בצליתוש מותק

הכנה ללידה?
אני בשבוע ה15 ולבד. לא פייר שאין קורס הכנה ללידה לנשים שהן לבד(לא רוצה ללכת עם חברה) מה עושים.?לוותר???מקווה שהכח יהיה בסדר ורק אלה יהיו דאגותי.
בצליתוש מותק
כמהמ ילים קום כל את בהריון - הללויה שאילו יהיו הצרות שנית - וזו רק דעתי האישית ובתור אחת שכבר יש לה ילד אחד אני יכולה להגיד לך שבכלל אל הלכתי לקורס הכנה ללידה בהנתי מכמה חברות שהקורס היה להן ממש גרוע הן רק פחדו יותר שלישית חשבתי לעצמי אם אני והעובר לא עשינו קורס - מה הוא לא יצא???? כל מה שצריך לדעת מבחינת נשימות וכאלו יש מיילדת והיא תסביר לך הכל (ממליצה לך מאוד על דולה) ואגב יש קלטות וידאו של קורסי הכנה ללידה תבררי איפה אפשר להשיג אולי בדיאדה אני לא יודעת. חוצמזה העניין עם החברה שאת לא רוצה לקחת - יש לי חברה שהלכה עם הבעל שלה וחוץ ממלעוג ולצחקק ולא לשתף פעולה לא עשה כלום... אז אולי עדיף חברה תומכת דווקא אחלה חוויה. (אם זה כל כך חשוב לך) הכי חשוב תזכרי שכל התינוקות יוצאים בסוף ויהיו להם המון קורסים לעשות בחיים
בריאות בהריון ובידיים מלאות אמן

בצלית 2

New member
תודה

בצליתוש מותק
כמהמ ילים קום כל את בהריון - הללויה שאילו יהיו הצרות שנית - וזו רק דעתי האישית ובתור אחת שכבר יש לה ילד אחד אני יכולה להגיד לך שבכלל אל הלכתי לקורס הכנה ללידה בהנתי מכמה חברות שהקורס היה להן ממש גרוע הן רק פחדו יותר שלישית חשבתי לעצמי אם אני והעובר לא עשינו קורס - מה הוא לא יצא???? כל מה שצריך לדעת מבחינת נשימות וכאלו יש מיילדת והיא תסביר לך הכל (ממליצה לך מאוד על דולה) ואגב יש קלטות וידאו של קורסי הכנה ללידה תבררי איפה אפשר להשיג אולי בדיאדה אני לא יודעת. חוצמזה העניין עם החברה שאת לא רוצה לקחת - יש לי חברה שהלכה עם הבעל שלה וחוץ ממלעוג ולצחקק ולא לשתף פעולה לא עשה כלום... אז אולי עדיף חברה תומכת דווקא אחלה חוויה. (אם זה כל כך חשוב לך) הכי חשוב תזכרי שכל התינוקות יוצאים בסוף ויהיו להם המון קורסים לעשות בחיים
בריאות בהריון ובידיים מלאות אמן
תודה
איזה כיף לקרוא מה שכתבת

עולמי5

New member
מסכימה עם כל מילה שנאמרה פה

הכנה ללידה?
מסכימה עם כל מילה שנאמרה פה
מילים כדורבנות

ואם יש לך הוט אז יש בהופ הורים

הכנה ללידה?
ואם יש לך הוט אז יש בהופ הורים
הכנה ללידה בערוץ 41 הכולל נשימות נשיפות ועוד ע"י מילדת מוסמכת. ואם בא לך בזמנך החופשי אז יש את הוט V.O.D ששם זה מופיע. בהצלחה

ROSMARY

New member
אני בכלל לא הייתי בקורס הזה

הכנה ללידה?
אני בכלל לא הייתי בקורס הזה
ובכלל לא הרגשתי שזה חסר לי , ואם יש לך את הספר הוורוד עם הגלגל אז לא צריך יותר מזה - הספר הזה קראתי אותו המון והרבה פעמים והוא היה מספיק לי - וכמו כן אין כמו הסביבה שאוהבים להגיד לנשים בהריון מה לעשות ומה לא לעשות - וזה הכי שיגע אותי אבל זה מה יש . בכל מקרה מה שלא תחליטי - העיקר שיהיה לך הריון קל קל קל , ולידה כיפית . מאחלת מכל הלב רוזמרי

ה M שבי

New member
הצעה (כיוון חשיבה אחר)

הכנה ללידה?
הצעה (כיוון חשיבה אחר)
בהריון הראשון הייתי בשמירת הריון (משבוע 26) ולכן לא יכולתי ללכת לקורס הכנה ללידה. במקום זה עשינו הדרכה אישית בבית. יש לא מעט מיילדות ואחרות שמוכנות ועושות הדרכות אישיות בבתים. היו לנו שני מפגשים מאוד אינטימיים בקצב שלנו ואפילו יותר בזול מאשר מקורס מלא בבי"ח (אם אני לא טועה...). סיור בחדרי לידה לא עשינו - ולדעתי - טוב שכך. שווה לשקול אופציה כזו גם, במיוחד שעל פניו עושה רושם שכן היית רוצה הכנה כזו או אחרת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה