הכנה לכיתה א'

פלגיה

New member
הכנה לכיתה א'

היא ממש מתרגשת, ומאוד רוצה כבר להיכנס לכיתה א'. היא יודעת מה יהיה הילקוט שלה (ירושה מהאחות הגדולה), היא כבר הכינה עיפרון ומחדד, היא ביקשה שנקנה קלמר ורוד - שיתאים לילקוט. היא רוצה שגם נקנה כבר מחברות. והיא יודעת שבכיתה א' היא תלמד לקרוא. היא יודעת שתהיה לה מורה, ושהיא תצטרך לשבת ליד שולחן מול הלוח. היא גם תראה למורה שהיא כבר יודעת לכתוב את השם שלה. ואתם בטח שואלים את עצמכם, למה זה פה, בפורום הורים לפעוטות? זה בגלל שטל עולה לטרום חובה בשנה הבאה. עד כיתה א' יש לה עוד שנתיים שלמות. נראה לכם שתהיה לה סבלנות?

נראה לי...

שכמה שהם רוצים לגדול מהר, אנחנו רוצים שהם ישארו עוד קצת קטנים... מקסימה הבת שלך, ולא, לא נראה לי שתהיה לה סבלנות, היא בסך הכל רוצה כמו האחים / אחיות הגדולים, לא?

אילתית 2

New member
מתוקה אמיתית ../images/Emo214.gif

בספטמבר ב"ה הגדולה שלי נכנסת לחטיבה צעירה....
גם היא מתרגשת ומחכה בציפייה.....ממש מתכננת מה יהיה ואיך יהיה...מקווה ב"ה שהיא תכנס לחטיבה הצעירה לגן שאנחנו רוצים יש שם 2 גנים ואנחנו מכירים גננת אחת (היא היתה גננת מחליפה בגן שלנו שנה שעברה והשנה בתחילת שנה כשהיא לא הגיעה סיפרו לילדים שעכשיו היא כבר לא גננת מחליפה אלא יש לה גן משלה בחטיבה הצעירה..אז כל הילדים מתככנים להגיע לגן שלה...מקוה שנצליח ונקבל להיות אצלה..ביקשנו ונרשמנו...אבל לפחות הסברתי לילדה שזה לא מחייב שנהיה אצלה וכו..) ואני כמה שאני שמחה ומתרגשת איתה ובשבילה אני בעצמי חוששת..חושבת...ולא מבינה איך אני עדין זוכרת כאילו אתמול רק נכנסה לגן טרום טרום חובה (שנה שעברה) ועכשיו קשה לי להאמין איך הזמן עובר לי מהר מדי... כמה חששתי מגן עיריה....טסו לי שנתיים...ובספטמבר פתאום גדלה לי הילדה ב"ה תגיע לחטיבה צעירה.. וכמה שזה גן....אבל פתאום לקנות חולצת בי"ס (תלבושת בי"ס)....איך איך עבר הזמן כל כך מהר... ולא רק היא בשביל שיהיה מעניין אז לא רק הגדולה שלי בהתחלה חדשה....אלא גם הקטנציק שלי גודל לי וכבר לא בייבי...פתאום הזמן עובר לי יותר מהר איתו....ובספטמבר ב"ה הוא עובר מהגן הפרטי...........לגן עיריה! אז בכלל הקטנציק שלי גודל לי....ואני לא מבינה איך הזמן עובר כזה מהר

טל שלך ועמית שלי תאומים כנראה...../images/Emo6.gif

עמית אומר בתקופה האחרונה שהוא בן 5 ובשנה הבאה הוא עולה לכיתה א'... אחותי קנתה לו השבוע תיק לגן לשנה הבאה(טרום חובה),ממש שווה וגדול והוא החליט שזה הילקוט לבית הספר. הכניס בו עפרונות,דפים ומספריים... יש לנו בבית קופסא אוכל עם בקבוק וגם היא מצאה את דרכה לתיק. בעיקר שיהיו לנו בריאים ומאושרים

פלגיה

New member
איזה צחוקים

אצלנו עוד אפשר להבין מאיפה הרעיון הגיע. אבל עמית - איך זה בא לו? הוא מכיר ילדי בית ספר?

לצלם, להקליט ולשמור ../images/Emo13.gif

במיוחד לשלב מאוחר יותר שבו היא כבר תהיה בבית ספר ולא תרצה בבוקר לקום ולצאת מהמיטה בשביל להגיע לשם
מקסימה הבת שלך

למעלה