הכן פגך לחורף

זיוי בת

New member
התאנה

סתם דבלה. היא חנטה את פגיה במקום אסור ומישהו דפק אותה בגלל זה מאחורה. [זיוי מגלה לעצמה ולעולם את הערס פואטיות העדינה החבויה בה]

צאט ניק

New member
אתן

חייבות לשפר את הערבית שלכן. ערס בערבית זה רועה זונות או סרסור. מילת תואר לגבר. אתן יכולות להיות שרלילות <ויפה שעה אחת קודם>

זיוי בת

New member
אני

רואה זונות בכל מקום. זה נחשב? [זיוי מאושילמנקודס אומרת לכולם מאסאלמה]

צאט ניק

New member
אני

רואה שחורות ואני לא באפריקה אז כנראה שזה לא נחשב ואם כבר ב"סאלאם ותעאלם" עסקינן שורול בערבית זה עבודה ומכאן ששרלילה היא מילה יצירתית קמעה ל"נערה עובדת" ומי שרוצה לגלות את השרלילו-פואטיות שלה כדאי לה להתחיל מכאן: אני ושולה בחצר אחורה וקדימה וקדימה ואחור שולה! אני שואל, הגעתי מעפולה! היא עונה, וגם שילמו לך? אני שואל, בוודאי חבר! היא עונה, אני ושולה בחצר מתנדנדים אל תוך הלילה החתולים בין הפחים וגם לי קר בפנים. מוריד ת'זה שולף ת'הוא ושולה כמו רובוט ובתולה דולר ועוד דולר חבר רודף חבר ין, סטרלינג, דולר חבר ועוד חבר. אני ושולה בחצר פנסים כחולים בדרך השכנים מתלוננים יכול היה להיות אחרת. כך עוברים לילות רבים ושולה לבדה חולמת ילדים ומשפחה לבדה היא מזדקנת. אני ושולה בחצר מתנדנדים אל תוך הלילה החתולים בין הפחים וגם לי קר בפנים.

זיוי בת

New member
אני רואה

קטנה מן הגיא. להדגים לך את זה רגע בצעדי ריקוד כדי שתתרשם?

Pigulim

New member
אני רואה

לך בעיניים, אני רואה את הכול. היית מפנק אותי, מכין לי דג סול. <הבית שנחתך בעריכה>

צאט ניק

New member
כן באמת

הפיגולים הזה ידוע שהוא אוכל כל אבל דג סול? <זיוי נשמה, בשבילי פילה של בס הסלע על מצע של פירה ירקות שורש ומעט בלסמי לקישוט>

צאט ניק

New member
רעבעצען זיוי

כוישר למהדרין מן המהדרין. תודי, תודי ששוב את מתעצלת להכין לי את מה שאני אוהב.

זיוי בת

New member
הראשון לציון צאט,

לא מתעצלת פשוט לא עומדת בחום של המטבח. אפשר לארגן לי כיסא או משהו כזה?

למעלה