הכן עצמך לקיץ

הכן עצמך לקיץ

הקיץ כבר פה והחופש הגדול של הזאטוטים אוטוטו מגיע גם. מיפי כבר זכתה להטרדה הראשונה של הקיץ (שהגיעה לא מילד אמנם אבל ממישהו שילדים לומדים ממנו
) ולכולנו חם ומעיק. מה אתם יכולים להציע לקולגות לעשות כדי להקל על ההתמודדות עם גל ילדים משועממים שמעדיפים לשגע את מי שאפשר במקום לפתור את החוברות לחופש, אמהות שלא מצאו ביביסיטר ועוד מיני מרעין בישין? (חוויות בנושא יתקבלו בברכה).

מותר לי

New member
ילד! לך לאמא! ../images/Emo122.gif

או כמו שאצלינו אומרים: "למין וולד???"
כשהעונה מגיעה הם מגיעים בהמוניהם, ואני מצליחה להשתלט עליהם כמו שאני מצליחה להשתלט על הנמלים בבית... מתפזרים לכל מקום, שולחים ידים לכל מקום (לא למקומות שאתם חושבים
), אין להם חוקים, אין להם גבולות, סכנות זה גם לא ברשימה שלהם... (היום ילדים, לאחר שבדקנו מה קורה כששמים יד בין שני מסועים, נלמד איך נראת מכונת שיקוף מצידה הפנימי
) ובלי קשר- זה מוציא מהדעת כשיש תור של 30 אנשים, מתוכם 20 ילדים, 15 מתוכם לא סותמים את הפה לשניה (לבכי או לצחוק...) ואני כבר לא מדברת על התור שנוצר במקביל לתור הקיים, תור של כל המקרים הסיעודיים סטייל "יש לה תינוק/ הילדים הקטנים שלה בחוץ" וכד'. זה חם, זה מעיק, פתירת חוברות לא ממש עוזרת במקרה זה (אני מבינה שנולדת אתמול, אבל עכשיו קראו לי בשביל לפתוח תיק, אז תעסיק את עצמך בינתיים עם חוברות וצבעים עד שאחזור), וגם לא בייביסיטר (זה לא יקח הרבה זמן, אני רק חוצה את הגבול, משחררת את התיקים, מעמיסה על מונית, וחוזרת לירדן לקחת את הילד, אני חושבת שזה ייקח לי בערך 5 שעות, כמה את לוקחת לשעה?), צריך לשרוד את זה ולנסות להשאר שפויים...

מותר לי

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo190.gif

כשהם יחזירו לי את הנשמה (והנשימה...) אני אחשוב על זה...

laife

New member
דווקא החופש עושה לי טוב.

אני עובד בחברת תוכנה של מוסדות חינוך... דווקא אז יש לנו שקט פחות או יותר (לא כולל בעיות הרשמה של תלמידים חדשים)

BloodSugarCrazy

New member
"ילד, איפה אמא שלך???

תחזיר את הספר למקום ולך לאמא שלך, היא שם, יושבת עם חברה שלה וטוסט בולגרית!! אז מה אם משעמם לך, זו חנות ספרים פה, לא טויז אר אס!! *בעיטה*" יש לי בעיה כי אין לי סבלנות לילדים שאין לי קשר דם איתם..

עזבי עדר זאטוטים

הם הבעיה הכי קטנה מה עם עדר המבוגרים שמתנהגים לא יותר טוב מזאטוט בן 5??. השבוע היה עדר של ישראלים בתור לטיסה לאחד מהיעדים היותר חביבים על הישראלים (איפשהו ביוון/טורקיה/בולגריה הגעתי לזוג לטפל בהם. לפני שפתחתי את הפה הבעל מתחיל לצעוק עלי שאין פה סדר - כי מישהי עקפה אותו ואני לא עושה שום דבר בנידון. אחרי שלקחתי הרבה אוויר והתאפקתי מלצרוח עליו ביקשתי ממנו לזוז קצת אחורה (כי אם הוא יזוז עוד מילימטר קדימה הוא יעיף את האישה שלפניו כל כך רחוק שהיא עלולה למצוא את עצמה בין המזוודות בתעלה) זה כמובן גרר סדרה של צעקות שוב, על זה שעקפו אותו. וכל מה שנותר לי לחשוב - אוי אוי אוי איזה מסכן, עקפו אותך, אז תקח לך עוד שניה עד שתוכל לעוט בהיסטריה על הדיוטי פרי - אוי אוי אוי... באותה שניה כבר לא יכולתי יותר, אני לא מתפוצצת על נוסעים ולא הייתה לי כוונה להתחיל עכשיו. החזרתי לו את הדרכון והכרטיס, אמרתי לו שמישהו אחר יגש עוד מעט לבדוק אותו, אח"כ מצאתי את הראש צוות והודעתי לו חגיגית שאני לא מוכנה להתקרב לזוג הזה, שטפתי פנים וחזרתי לבדוק נוסעים. כבר מזמן נסיתי להבין את צוואר הבקבוק שהישראלים קוראים לו תור (מה שמזכיר לי שלפני כמה שבועות היה תור של זרים לאיזשהי טיסה ואחד הבודקים אמר לי שמשהו לא מסתדר שם כי הם עומדים בטור, אני בתגובה סיפרתי לו על הסטארט אפ המטורף שרץ בחול - טור הוא ישר ולא צוואר בקבוק!) אבל בחיאת, מה אנחנו בתוך קופסת סרדינים? התור מספיק גדול, רחב וארוך כדי שיהיה לי גם מקום לנשום אז למה לעזאזל אני צריכה להרגיש בתוך קופסת סרדינים???

high k

New member
|נורהיש גם יתרונות בילדים משועממים.

בהנחה שאנחנו נספרים (גם על פי) כמות לקוחות מטופלים בשעה, כל ילד שמתקשר להטריד נחשב כעוד לקוח שנספר במערכת אוטומטית. מבחינתי שכל הלקוחות יהיו ילדים, השיחות קצרות וזה מגביר את הקצב.אני מעדיפה לשמוע סיפור מטומטם שילד טרח להמציא, מאשר לעזור למישהו במשך 15 דקות לקרוא את החשבונית שלו אחרי שהוא אומר לי במה בדיוק יש לו תואר שני ואיך יכול להיות שהחשבוניות שלנו מסובכות אפילו לו. נקודה נוספת היא גיוון- חלק מהילדים האלה ממש משעשעים. בל"ג בעומר למשל עבדתי ערב, והתקשרה ילדה ששומעים שהיא במדורה עם ילדים נוספים ומנסה לעשות עליהם רושם. בהיטוריית פניות אני רואה שמתועדות כבר ארבע שיחות הטרדה לפניי, והיא מספרת לי סיפור מטומטם על איך שהכוכבית והסולמית שלה התבלבלו. ניתקתי ואחרי שתי דקות היא מגיעה לחברה שלידי, והיא כבר צעקה עליה שלא תתקשר לכאן יותר כי נגיד את זה לאבא שלה. כולנו כבר היינו במצב כפית בשלב הזה (היו המון הטרדות בערב ההוא) ונראה לי שהיא לא התקשרה יותר.

high k

New member
ודבר אחרון

כשכתבת "מיפי כבר זכתה להטרדה הראשונה של הקיץ (שהגיעה לא מילד אמנם אבל ממישהו שילדים לומדים ממנו" התכוונת לחנן גולדבלט?

Mip Mip

New member
אם כבר god knows אבל זו לא הייתה

הכוונה. התכוונתי למה שכתבתי.

למעלה