הכן כלבך לקיץ

alice8

New member
הכן כלבך לקיץ

שלום, מכיוון שמזג האוויר הולך ומתחמם, רציתי לדעת איך להכין את הכלב, הבית (ואותי) לעניין. אני מתכוונת מבחינת פרעושים, קרציות, ושאר מרעין בישין. זה הקיץ הראשון שלי ושל הכלב ביחד - מה אני צריכה לדעת...? במקום להוסיף פרטים כלליים על הכלב, אני פשוט אוסיף תמונה. (באופן כללי: כלב גדול, פרווה קצרה) תודה, אליס.

יש לכם גינה?

אם יש גינה ולא היה בה בעבר כלב אי אפשר לדעת אם היא נגועה בקרציות או לא ולכן הייתי מזמינה מדביר שירסס את הגינה לקראת בו הקיץ. אצלי תמיד הייתה בעית קרציות בגינה ריססתי אותה לפני 6 שנים ומאז שקט ושלווה
מיגור פרעושים: החומרים שאני ממליצה הם טיפות של רבולושן, פרונליין + [עם דגש על הפלוס] או ריסוס של פרונט ליין שעובד נהדר להרוג אם יש כבר פרעושים. מיגור קרציות: קולאר קילטיקס או קולאר פריבנטיק. קולאר מחזיק ל5-6 חודשים אם הוא לא נרטב מיגור של פרעושים וקרציות יחדו: טיפות של אדוונטיקס עובדות מצויין. צריך לחדש כל חודש

alice8

New member
אין גינה

הוא כלב ביתי (כל עוד הוא לא קופץ מחלונות של מכוניות - מי שמכיר את הסיפור....) אני אבדוק את השמות שרשמת ואת המחירים - תודה רבה. לגבי החידוש כל חודש - הכונה היא לכל חודש בחודשים חמים או סביב השנה? כי עד עכשיו (הוא איתי חצי שנה) לא היו בעיות אז הוא רק התקלח פעם אחת עם שמפו שגם דוחה פרעושים....

למעלה