הכן בריאותך הנפשית לקיץ

לבנה123

New member
הרבה חברים, בריכה עם מים רדודים ואטמים

(אנחנו בלי כפתורים אבל עם חתך בעור התוף לניקוז הנוזלים, ואין לי כוונה להמני מפעילויות מים), ואם אפשר לגרור אותך לירושלים אז למעט הביקור אצלנו (תבואו!) , אפשר להגיע למוזיאון המדע - ממוזג, והעלות היא רק "עליך" (הילדים מתחת לגיל 5) ונורא נחמד שם, גן החיות נעים משעות אחה"צ, ואפשר לתת להם גם קצת להשתעמם בבית. לא?

myfirst1

New member
עוד קצת רעיונות

אמנם לא שלי, כי הגוזל שלי עוד קטן, אבל זה רעיון של מישהי שכל יום לקחה את הילדים שלה לפעילויות והפעילויות היו לחפש מרכזי מבקרים וללכת לשם, ויש הרבה: מפעל עלית, מפעל קוקה קולה, חברת החשמל, תנובה, וכו' וכו'

לימור007

New member
ים ים ים וחוף ים

לא זכור לי שזה עולה משהו, תלוי לאן הולכים לוקחים תיק עם מגבות וקרם הגנה ארוחת בוקר ומתייצבים עם כמה דליים וכפות אני עושה את זה כמעט כל יום אחר הצהריים, עד אחרי השקיעה נראה לי טירוף להשאר איתם בבית בתוך המזגן כל הערב. אגב, החלפתי ניק כי הוא עשה לי בעיות כניסה.....ליבי של בן ומיקה ועוד אחד בדרך.........................

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

כיף שחזרת לכתוב בפורום וברכות להריון הטרי. מאחלת לך הריון מלא, תקין, בריא ומשעמם - כמו שאני מאחלת לכל ההריוניות שלנו ב"הריון לאחר טיפולים".

מזל טוב...אז מה שלושה???????

רוצים עוד פרטים...מי, מה ומתי.... וגם - זה לא חוכמה במקרה שלך ללכת כל יום לים.....

ligo

New member
יש!יש!יש!../images/Emo9.gif

עוד יפיוף למשפחה
תני קצת פרטים, קמצנית

לימור007

New member
טוב נו........../images/Emo192.gif

אז להזכירכם, בן כבר אוטוטו בן 6 (דצמבר אבל הוא כבר כמעט שם...) מיקוש בת 3 בסוף החודש וחשבנו שלפי בקשת הקהל אולי תחיל להכין עוד תבשילון. זה קרה מהר מכפי שציפינו. כרגע אני בשבוע 9-10 משהו כזה............. מרגישה נפלא
ושרק ימשיך ככה ובקרוב אצל כל מי שמצפה
אז שיהיה יום ושבוע נפלא.

למעלה