הכל שחור

הכל שחור

אני זקוקה נואשות לעידוד. אחרי שלוש וחצי שנים טובות -היום הבנתי שאין יותר אהבה. נקלענו לויכוחים בעניין מסויים - לא גורלי לגבי הקשר. עברו מספר שבועות של "אי הבנה עד הסוף", וחוסר פירגון לא קרה שום דבר קיצוני כמו בגידה או שקרים, אנחנו מתנהגים בצורה תרבותית ובאדיבות זה לזה. אני מרגישה משב צונן מצידו, לא מסוגלת לחשוב עליו ברוך. פתאום נראהלי שמהתחלה לא היה מספיק חום ודברים שאהבנו לעשות ביחד.הוא מאופק תמיד וכמעט לא מביע חיבה ואני זקוקה לכך מאד. בני חמישים , פרק ב, גרים ביחד.. למי יש כח לפרק ולהתחיל מהתחלה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
איזה עידוד את רוצה?

מן הסתם אתם מנהלים את הקשר בצורה לא נכונה. אני לא יודע מה הבעיה - חוסר תקשורת, מאבקי כח, בעיות ש ל כל אחד מכם. מה שברור הוא: אתם עושים את זה לא נכון. לכן התוצאה. היית כבר בפרק א'. מה למדת ממנו? את רוצה כבר לעבור לפרק ג'. מה למדת בפרק ב'? אז איזה עידוד את רוצה בדיוק? להגיד לך שהכל יהיה בסדר, גם אם לא תעשי שום שינוי? מצטער, אני לא חושב ככה. העידוד העיקרי שאני יכול לתת לך הוא שאף פעם לא מאוחר ללמוד. [ואם לא הבנת למה כוונתי "ללמוד" - הכוונה היא ללכת לייעוץ זוגי]

פני ליעוץ

היו לכם שלוש וחצי שנים טובות, והיתה אהבה, כמה שבועות של אי הבנה בנושא לא גורלי לזוגיות, ומכאן את כבר רצה לפרק. חכי, לא נשמע שנלחמת על הקשר, כנראה יש עוד דברים שאתם צרכים ללמוד, איך לפתור חילוקי דעות, איך להסתדר עם השוני ביניכם, עם הפערים עם הצפיות, רשימה ארוכה. גם אני חושבת שהעידוד שאת צריכה הוא עידוד לפנות ליעוץ.

seeyou

New member
../images/Emo4.gif."הוא מאופק וכמעט לא מביע חיבה

ואני זקוקה לכך מאד."
למרות זאת שלוש וחצי שנים טובות .....לא קרה שום דבר קיצוני כמו בגידה או שקרים, אנחנו מתנהגים בצורה תרבותית ובאדיבות זה לזה. כתבה חן מנהלת הפורום ךבחורה אחרת ואני מוצא לנכון שזה מתאים גם לך: " אותי לימדו שלאן שהולכת תשומת הלב, לשם הולכת האנרגיה, ושם נוצרות התוצאות. במקום להתמקד בכל המעלות המדהימות האלו שציינת, את בוחרת לראות איפה הוא דופק אותך, איפה הוא לא עונה לציפיות שלך, איפה הוא חייב לך, איפה הוא צריך" בקצב הזה הפירוק של החבילה בדרך מעריכים דבר רק אחרי שמאבדים אותו. יוסי

שולחת לך קצת כח...

קשה לגלות שאין יותר אהבה. יכול להיות שהויכוח והמריבות הרחיקו אתכם ויצרו כרגע הרגשה שאין אהבה. אולי היא עוד שם אבל מסתתרת ואם זה המצב אז לא כדאי להיות פזיזים ולוותר מהר מידי. אולי עוד אפשר לעבוד על הקשר ולנסות לתקן. אם שניכם חושבים כך אז שווה לפנות לייעוץ זוגי. במידה והשבועות הללו של אי הבנה וחוסר פרגון מייצגים את הקשר שלכם לכל אורכו וההבנה שאין אהבה כבר מלווה אותך זמן מה ואת מבינה שזה באמת סוף הקשר - קבלי חיבוק ניחום והשתתפות בכאב.
באמת לא פשוט לסיים מערכת יחסים ממושכת. אולי עדיף לכם להפרד ולבנות מחדש משהו טוב יותר אבל הידיעה שזה עדיף לא ממש מקלה על כאב הפרידה. גם בקשר שיש בו בעיות וקשיים יש גם חלקים חיוביים וידיעה שלא חוזרים לבית ריק. מאחר וזה כבר פרק ב' שלך אז את יודעת שפרק ב' נוסף הוא אפשרי ולכן גם אם תהיה פרידה זה לא אומר בדידות לנצח... אני מקווה שמכל קשר את לוקחת צידה לדרך שבעזרתה תוכלי לבנות משהו טוב יותר בפרק הבא...

יש בכם רצון לתקן?

אם כן, לא הייתי שולל על הסף ללכת ליעוץ יחד או כל אחד בנפרד. זה יכול גם להזכיר לכם איך היה ומה כבר אין ולתמרץ אתכם ולתת כח "לפרק ולהתחיל מהתחלה" עם מישהו אחר בפרק ג'.

למעלה