הכל פשוט

גוזלון

New member
הכל פשוט

רציתי להגיד לך כמה מילים, מילים שהיו קשות לי לביטוי מילים שמתארות בכזו פשטות את הרגשתי הגעת , סחפת, הדהמת וזהו. פה עצרת הכל. אני רוצה להגיד שפגעת בי! ועדיין הינך ממשיך... משום מה יש לך מין צורך לא מוסבר לשקר להסתתר מתחת למילים במקום להגיד דברים כמו שהם. חבל.... היום הגיע תורי להיות חזקה: ראיתי, נסחפתי, נדהמתי וזהו. פה א נ י עוצרת את הכל.

גוזלון..

את עוצרת הכל ! הלב שלי גם עוצר עצור ועצוב... יש דברים שלא ממש אפשר להסביר. קשה לי להתרומם לעולם שם לפני עשרים וקצת שנים שלח אלוהים לעולם שגריר... כי מבולבל ונבוך..אבל אותך מבין!! אוהב אותך מעבר להבנה האישית..איך זה ולמה..! פשוט אוהב... נשיקה ממני

אני יודעת...

ליפה שלי מכל אני יודעת אין צורך להסביר אבל את בהחלט מוזמנת לבכות... הכתף שלי מפנת אליך וניירות עד אין קץ לנגב הדמעות... את אישה ויש לך רגשות מתה עליך ולזמן אין פה תפקיד... את כולך נשמה טהורה

גוזלון

New member
אין עוד דמעות

אין עוד דמעות אין עוד מילים יושבת נזכרת באותם הרגעים כשישבתי כולי מחויכת כשהרגשתי את אותה צמרמורת נעימה רק לשמע זיו קולך. ועתה כל שנשאר היא רק ריקנות אז תגידי לי ילדה , איזו תרופה יש לך עבור זו המחלה?

מתי? נו מתי?

מתי כבר תביני שאני בצד שלך ולא נגדך? מתי כבר תביני שאני ממך נמס? מתי תביני שאני אוהב אותך? מתי? מתי תחבקי אותי חזק?

למעלה