הכל על סימס

Veiltail

New member
מה הם עושים צחוק???

סימס דאבל דה לוקס עולה 200 ש"ח,סימס כשפים עולה 130,או 150,(תלוי בחנות)מה הם חושבים עאלק??

מה מוזר?

זה בדיוק הקטע של דלוקס ודאבל דלוקס, שיהיה מוזל יחדיו (אני עדיין מצטער שלא חיכיתי לדאבל דלוקס.. וקניתי את דלוקס.. הרי זה היה עולה לי אותו הדבר ולא היה לי את החיים הטובים ואת מסיבת השנה.. אוקיי נסחפתי)

Veiltail

New member
הם סתם זבלים החברת הפצה שלהם!

הם רק רוצים שתקנו תקנו ותקנו! ולא שיש לזה סיבה,כי הם משיגים ת'כסף לפי מד ההתמכרות שלכם! אפילו כתבתי את זה בבלוג לגבי באסטין אאוט שיעלה 30 דולר,בארץ זה פי 2 מקסטות של גיימבוי אחרות!

double O S

New member
תראי....את לא יכולה לכעוס עליהם

שהם וצים להרוויח כסף, ככה זה עסקים... איך בדיוק כוכב נולד גרמו למיליון ילדים לשלם כסף כדי לראות חבורה של זמרים חדשים
למה מייקרוסופט מוציאה עוד ועוד גרסאות לחלונות
למה יוצאים כל פעם משחקים חדשים שמתאימים רק למחשבים חדשים שהם מוציאים
ככה זה בעולם... ואי אפשר להשוות בין דולרים לשקלים... כי אצלהם דולר שווה אצלהם יותר מכמה שהשקל שלנו שווה...

Veiltail

New member
טעות...

תראה,האמריקאים לא באמת מוכרים לישראלים כל סימס ב-30 דולר כמו אצלם,הם עושים להם מלא הנחות,כדי שהישראלים ירצו לקנות,אבל הישראלים מתחזרים יותר מידי! 170 ש"ח לסימס כשפים??? אין מצב שיקנו את זה! האיש הכי מליין בעולם לא יעיז לבזבז כ"כ הרבה כסף בשביל משחק מחשב שעוד חודשיים כשיצא סימס2,יגמור את הפופולריות שלו,ובשביל 2וחצי סקינים חדשים ומכוערים! והסקינים שמקבלים אחרי סימס הוט דייט כבר מכוערים אז הם לא שווים ת'כסף! הסקינים זה בלוף,זה כדי שכאילו תחשבו שיש לכם עוד למה לחכות,ועוד סיבות לקנות אבל ת'כלס,עדיף שלא יהיו סקינים בכלל מאשר סקינים מכוערים שתופסים מקום בזיכרון וזמן כשרוצים לבחור איש/תינוק שגדל!

simsit1

New member
טוב.......

אבל דאבל דלוקס כולל שלושה סימסים אז אין מה להתפלא שהוא עולה 200!!

למעלה