הכל על ה-event

ווינגז

New member
הכל על ה-event../images/Emo13.gif

הסבר כללי: כדי להתחיל את הקווסט, צריך לדבר עם "Mad Easter Bunny" (אם אני לא טועה, ככה קוראים לו
), שנמצא בכמה מקומות. המקומות שיצא לי לראות אותו בהם - א. Henesys, ליד המדרגות (די קרוב לפורטל הימני) ב. Ludi - למטה, אאל"ט, בחלק הראשון של העיר. כשתדברו איתו, הוא יגיד לכם שהוא רוצה שתביאו לו: א. 10 Yellow Easter Eggs, אותן אפשר למצוא בהריגת ביצים צהובות, ביציאה מכל הערים המרכזיות (לפחות ב-Victoria, אין לי מושג לגבי Ludi, לא חיפשתי שם). לא כל הביצים שתהרגו יביאו לכם את מה שאנחנו מחפשים, אז אל תתייאשו, למתייאשים בקלות שבינינו.
או 10 Green Easter Eggs, אותן מצאתי בינתיים רק בסביבת Sleepy Wood (ב-Dungeon, כן?). אני חושבת שהבקשה שלו באה בהתאם לרמה שלך, אבל אני לא בטוחה. שימו לב ש-Green Easter Eggs הרבה יותר חזקות מהצהובות. ב. 1 Easter Basket. בשביל להשיג אותו, תצטרכו לדבר עם Maple Administer, שלדעתי נמצאת בכל הערים. Maple Administer תבקש מכם להשיג לה: א. 100 Squishy Liquid, אותם אפשר להשיג בקלות בהריגת Slimes. ב. 100 Tree Branches, אותם אפשר להשיג בקלות בהריגת Stumps. ג. 1 Red Ribbon, אותו אפשר להשיג ב-Cash Shop. - ה-Red Ribbon לא נמצא במקום קבוע ב-Cash Shop, וצריך להסתובב קצת כדי למצוא אותו. אפשר לקנות אותו באמצעות "1 Maple Point" - הנקודות שקיבלנו מה-event הקודם, הכרטיסים שנעלמו ונתנו לה כמה נקודות. הוא לא עולה כסף אמיתי, לא צריך NX Cash בשבילו. כשתביאו ל-Maple Administer את הדברים, היא תתן לכם את הסל המבוקש. עם כל הדברים האלו - הולכים ל-Mad Easter Bunny. בהצלחה
כל מה שיש לנו להגיד/לשאול על ה-event החדש, לפה.

the man 123456

New member
מה נותן השק שהארנב נותן לך בגמול?

כיאילו מה אני עושה איתו או מה הוא נותן לי?

ווינגז

New member
ואחרי שסיימתי את הקווסט, עוד נתונים

- הריגה של Green Easter Eggs, נותנת 85 exp. -Drops אופיניים: Sapphire Ores (והרבה מהן). Silver Ores. -הפרס 4300 EXP Easter Charm - נותן לך לשמור את כל ה-exp שהרווחת, גם אם מתים. Untradable, כמובן. זמין עד 12.06.07, אאל"ט, וזה המון זמן! שווה.

ווינגז

New member
לא עד כמה שאני רואה

וגם לא נראה לי נחוץ, כי כשיש לך את ה-Maple Charm, מה אתה צריך עוד אחד?

אני *צריכה אני אני מתה

אני שואלת בגלל שבevent הקודם היה את הקווסט עם הסלסילות שוקולד שגם הגנו על הEXP ואת הקווסט ההוא היה אפשר לעשות שוב. וכולם עשו אותו כי הוא נתן פיים.

ווינגז

New member
לא חשבתי שאת זכר

אמרתי באופן כללי. עד כמה שאני רואה, אי אפשר לעשות אותו שוב, לפחות לא מיד או באותה הרמה.

sapir aloud555

New member
יאפ

במיוחד לכל אלו שפספסו את הכיסא באקווה ובאי מייפל (הראשוני). הכיסא הכחול מוסיף +35 HP כל 10 שניות.

jenniecat

New member
כמה תיקונים ../images/Emo80.gif

- הביצים זה לפי רמות - עד רמה 29 צריך ביצים צהובות רמה 30 ומעלה צריך ביצים ירוקות - בשביל ה red ribbon לא צריך maple points זה עולה מסו 1 - את הארנב הזה של פסחא אפשר למצוא גם באורביס אני מצאתי אותו ליד שתי היציאות של המגדל של אורביס והמקום עם הפיות - אני מצאתי ביצים ירוקות גם בלודי - בנוסף לשק ששומר על ה EXP שלך מקבלים גם 10 - 100,000 EXP

בקשר לred ribbon../images/Emo108.gif

לקנות אז זה בנקודת מייפל אחת זה בזבוז של 99 נקודות מייפל, ניתן לקנות את זה במסו אחד D:

קאש שופ.../images/Emo13.gif

חפשי את זה ברחבי החנות
זה רנדומלי, כל פעם במקום אחר.

שימי לב../images/Emo87.gif

מה שאת מחפשת זה RED RIBBON. לא RIBBON. כלומר. יש הבדל בין שני אלה. חפשי שוב.

למעלה