הכל על ה-event../images/Emo13.gif
הסבר כללי: כדי להתחיל את הקווסט, צריך לדבר עם "Mad Easter Bunny" (אם אני לא טועה, ככה קוראים לו
), שנמצא בכמה מקומות. המקומות שיצא לי לראות אותו בהם - א. Henesys, ליד המדרגות (די קרוב לפורטל הימני) ב. Ludi - למטה, אאל"ט, בחלק הראשון של העיר. כשתדברו איתו, הוא יגיד לכם שהוא רוצה שתביאו לו: א. 10 Yellow Easter Eggs, אותן אפשר למצוא בהריגת ביצים צהובות, ביציאה מכל הערים המרכזיות (לפחות ב-Victoria, אין לי מושג לגבי Ludi, לא חיפשתי שם). לא כל הביצים שתהרגו יביאו לכם את מה שאנחנו מחפשים, אז אל תתייאשו, למתייאשים בקלות שבינינו.
או 10 Green Easter Eggs, אותן מצאתי בינתיים רק בסביבת Sleepy Wood (ב-Dungeon, כן?). אני חושבת שהבקשה שלו באה בהתאם לרמה שלך, אבל אני לא בטוחה. שימו לב ש-Green Easter Eggs הרבה יותר חזקות מהצהובות. ב. 1 Easter Basket. בשביל להשיג אותו, תצטרכו לדבר עם Maple Administer, שלדעתי נמצאת בכל הערים. Maple Administer תבקש מכם להשיג לה: א. 100 Squishy Liquid, אותם אפשר להשיג בקלות בהריגת Slimes. ב. 100 Tree Branches, אותם אפשר להשיג בקלות בהריגת Stumps. ג. 1 Red Ribbon, אותו אפשר להשיג ב-Cash Shop. - ה-Red Ribbon לא נמצא במקום קבוע ב-Cash Shop, וצריך להסתובב קצת כדי למצוא אותו. אפשר לקנות אותו באמצעות "1 Maple Point" - הנקודות שקיבלנו מה-event הקודם, הכרטיסים שנעלמו ונתנו לה כמה נקודות. הוא לא עולה כסף אמיתי, לא צריך NX Cash בשבילו. כשתביאו ל-Maple Administer את הדברים, היא תתן לכם את הסל המבוקש. עם כל הדברים האלו - הולכים ל-Mad Easter Bunny. בהצלחה
כל מה שיש לנו להגיד/לשאול על ה-event החדש, לפה.
הסבר כללי: כדי להתחיל את הקווסט, צריך לדבר עם "Mad Easter Bunny" (אם אני לא טועה, ככה קוראים לו