הכל נמחק!!!

הכל נמחק!!!

אני הבן של שמואל מרחב, חלק מכם עזר לו פה אתמול, כי המסך של הפאלם פילוט שלו לא הגיב. הוא מחק את הכל כפי שאמרתם לו ואחר כך ניסה להעביר את החומר מהמחשב לפאלם פילוט, אבל מבלי לשים לב הוא היה על הפקודה של להעביר מהפאלם פילוט למחשב וכל החומר שהיה לו על המחשב נמחק (חומר חשוב של שנתיים) ועכשיו הוא לא יודע מה לעשות הוא משתגע כרגע, ומנסה להיזכר בפגישות הקרובות שלו. הוא אפילו לא יודע שאני עושה את זה אבל הוא חייב עזרה אז בבקשה דברו איתי ונסו לעזור לי עם עצות תודה רבה רון מרחב

avivgr

New member
זה סיפור

רציני לשחזר את הפגישות... אני חושב שהוא צריך לפשפש בתיקיות הBACKUP והARCHIVE ולחפש אולי שרידים שם. אני מדגיש: המצב ממש לא משהו. אל תצפו לניסים. סורי, אביב

eligrt

New member
מצטער בצערך... ../images/Emo7.gif

אבל לדעתי זה הסוף.....

אוי, אוי, אוי...

אם אביך לא עשה גיבוי אז... אם תצליחו לשחזר את המידע התקינו על המחשב את תוכנת BackupBuddy, שמגבה הכל בכל סינכרון. עומר

רגע ! יש לי רעיון !

אולי במקרה אתם משתמשים בחלונות ME ? אם כן אז יכול היות שיש פתרון...

רעיון מצויין! לחזור אחורה לנקודת

שיחזור לפני המחיקה ואז לסנכרן כאשר דסקטופ מוחק פאלם. עומר, רעיון טוב שאשמור לעצמי אם חס וחלילה אצטרך. הכל בתנאי שיש לך מילניום.

merhav

New member
איך עושים את זה??? ../images/Emo53.gif

עומר, זה אני האב המיואש... ויש לי ME באמת... מאז שהכל נמחק התחלתי בשחזור...והעליתי כבר כמה דברים על הפאלם מחדש (גם במחשב וגם בפאלם). איך חוזרים לנקודה שלפני השטות שעשיתי ב- ME? מה הפתרון? ספר לי בבקשה בהקדם, תודה.

merhav

New member
ניסיתי וזה לא עבד

כנראה שזה היה מאוחר מדי לאחר שהתחלתי בשחזור נתונים...

qwertyx

New member
ME

אם אני זוכר נכון: בזמן עליית המחשב (מייד בהתחלה, לפני שחלונות עולה) הקפד ללחוץ על F8 מספר מעמים (זה כפתור בערך מעל הספרה 9) אם לחצת בזמן יופיע תפריט, שם עילה לבחור לעלות ב SAFE MODE) לאחר שהמחשב עלה ב SAFE MODE, סביר שיופיע לך חלון עם תפריט ובו אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE) עקוב אחר ההרואות שם, בחר בתאריך שלפני הקטסטרופה והמערכת אמורה לחזור ליום ההוא לאחר ההפעלה מחדש. יש סיכוי שזה לא יעבוד כי המערכת בעקרון משחזרת רק קבצי מערכת ועוד כמה דברים, ולא תמיד תוכנות, אבל יש גם סיכוי לא רע שזה אכן יעבוד... אם בחלון הראשוני של SAFEMODE לא מויע לך אוטומטית תפריט ל SYSTEM RESTORE אז עליך יהיה להפעילו דרך start, programs,accessories,system tools, system restore בהצלחה

לא, לא, לא. עשיתי זאת לפני כמה ימים

זה הרבה יותר פשוט. צור קשר טלפוני אלי הביתה ואדריך אותך. מחר, יום ד´, בצהריים, טלפון 5032173 איזור חיוג תל-אביב.בינתיים אל תיגע במחשב. חבל שלא תפסתי אותך קודם. מקווה שלא קלקלת.. מנשה לוי.

qwertyx

New member
מקווה שלא קלקלת ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

מנשה, בלי לחץ. תנשום עמוק וספור עד 10 עכשיו הרשה לי להרגיע אותך, הפעולה הזו אינה יכולה לקלקל. מה גם שהיא פשוטה (F8, ואז ללחוץ על RESTORE ולבחור תאריך) לילה טוב

נשמתי עמוק, ספרתי עד 10, נרגעתי,

אם כי למעשה לא הייתי צריך להירגע. אני יודע שבחירת תאריך קודם לא גורמת לשום נזק. החשש שלי היה ששמואל מרחב לא כל כך יודע מה לעשות ויקלקל בלי כוונה. הצעתי להדריך אותו צעד אחר צעד ולוודא שהוא עושה זאת נכון: 1. התחל. 2. הפעלה. 3. msconfig. 4. אישור. 5. בחירת הפעל שיחזור מערכת. 6. בחירת שיחזור המחשב לתאריך מוקדם יותר. 7. בחירת התאריך המתאים + אישור. וזהו כל הסיפור. במילניום זה פשוט מאד. לאחר מכן לסנכרן את הפאלם כאשר דסקטופ דורס נתוני הפאלם ובא לציון גואל ולשמואל מרחב השקט הנפשי. לילה טוב.

yoavs

New member
אם אתה מסנכרן מול ה- outlook אז ../images/Emo57.gif

יכול להיות שיש פתרון. ה- outlook מבקש מהמשתמש לבצע גיבוי נתונים במרווחי זמן שמוגדרים בו. במידה וזה רלוונטי תנסה לשחזר את הגיבוי האחרון ב- outlook ותסנכרן לפאלם.

ron-ben

New member
לנסות

אם הסנכרון נעשה מול outlook, אזי לי בעבר קרה מקרה דומה והצלחתי לשחזר את רוב האינפורמציה. למיטב זכרוני ה- outlook שומר את כל האינפורמציה במחיצה ארכיב או deleted item וניתן לשחזר את האינפורמציה משם.

למעלה