הכל נכתב מראש (?)

0Pandemonium0

New member
זה דווקא נשמע נחמד../images/Emo6.gif

אבל מתיש
חשוב על הרפתקה שמתחילה בתא כלא, כאשר הדמויות אינן זוכרות איך הגיעו אליו או איפה הן. הן נחלצות מהכלא ומתברר להן שאנשים בעיירה הקטנה מזהים אותן. לאחר תחקור קטן מתברר שהם הגיבורים שכולם חשבו שיושיעו אותם מאגרוף הברזל של ראש העיירה המושחת, והדמויות מחליטות באמת לעשות זאת. כשהן במרחק חץ מקשת מהאיש הרע, מסתער עליהן הצבא שלו ומכה אותן עד אובדן הכרה. ההרפתקה הבאה מתחילה בתא כלא, כאשר הדמויות אינן זוכרות איך הגיעו אליו או איפה הן. הן נחלצות מהכלא ומתברר להן שאנשים בעיירה הקטנה מזהים אותן...

תגובה

זה לא שהם לא זוכרים איך הם הגיעו אלא הם צריכים לשחק כאילו הם יודעים איך הם הגיעו ואם אתה לא סומך על השחקנים שלך תוכל לתת להם פחות לשחק אלא יותר לחוות בנקודה 9 בכל מקרה צריך אז להתחיל עם ההרפתקנים מההתחלה מנקודה 1 ואז אחרי כמה זמן הם יגיעו לנקודה 9 ותוכל להעביר מהר את מה שהם עברו כבר במפגש הראשון שלכם (כמו שעושים בסרטים)

0Pandemonium0

New member
סתם צחקתי, זו היתה דוגמא מאולתרת../images/Emo13.gif

הרעיון נשמע נחמד, להתחיל בנקודה מסויימת וממש כשהדמויות ממש מסיימות את המשימה קורה משהו לא צפוי והן חוזרות לנקודת ההתחלה. מה שכן, צריך להיזהר עם זה, כי עד כמה שזה משעשע בשביל המנחה, זה יכול להיות מתסכל לאללה לשחקנים. וכדאי להשתמש בזה גם רק פעם אחת בלבד, בהרפתקה אחת בלבד. ואולי אפשר לפתח את זה לכיוון מעניין...

ogmios

New member
תלוי ב-Setting

אבל זה מאד יכול להתאים למשחק אימה, בו רק הדמות יודעת שהיא תקועה במעגלים. מעין גרסה למבוגרים של Hedgehog's Day.

Ferenheit

New member
סרט של ביל מארי

שבו הוא מתעורר בכל פעם לאותו יום וחי אותו מחדש. הביטוי מתייחס לתחושה בלתי נסבלת של דז'ה וו, או סתם לרפטטיביות מעיקה.

0Pandemonium0

New member
תודה על ההסבר, ועל שהשארת את ראשי

על כתפיי על אף העובדה המבישה שלא הכרתי את הסרט

ogmios

New member
בינינו - הוא סרט די רע

קאנוני אולי, אבל גרוע לאללה.

0Pandemonium0

New member
ואני כבר חשבתי שזה איזה סרט שכולם

מכירים ויסקלו אותי אם אגיד שלא ראיתי. עכשיו אני יכול להיות גאה.

ננסק

New member
האמת שזה באמת סרט שכולם מכירים

ובניגוד לדעתו של אוגמיוס, כל מי שאני מכיר חושב שזה סבבה של סרט. מומלץ להשיג ולצפות.

ogmios

New member
כנראה שאנחנו מכירים אנשים שונים

אגב, הסרט אמור להיות משודר מחר בבוקר, באיזור תשע, באחד מערוצי הסרטים של הוט (או סרטים או Fun, לא זוכר), למי שמתעניין.

למעלה