הכל מתפרק

ronnyg22

New member
הכל מתפרק

עד לפני שבוע, החיים שלי היו בטופ. הייתה לי עבודה, הרגשתי הכי פופולרי, הכי נאהב, לא היה חסר לי כלום, לא חומרני ולא רגשני. אמנם אהבה כבר הרבה זמן לא היה לי, אבל בפעם הראשונה לא הרגשתי בחסרונה. והנה, לפני שבוע, עברתי תאונת דרכים. אמנם שומדבר לא נשבר, ואני רק מרגיש כאב, אבל ההשלכות של התאונה הזאת כבדות מדי. אני לא יכול להמשיך לעבוד, הבוס שלי מתנכל אליי, ובשיטות חוקיות, כך שאני לא יכול לעשות דבר נגד זה. שילמתי המון כסף על הוצאות התאונה, וכמו שאני מכיר אנשים במדינה הזאת, למרות שהתאונה לא קרתה באשמתי, אני גם ימשיך לשלם על זה. בעיתות משבר אתה רואה מי איתך ומי נגדך, ומסתבר שכולם נגדי. אני לא מקבל תמיכה מכמעט אף אחד, חוץ מחבר אחד, שדווקא ממנו לא חשבתי שאקבל תמיכה. כל השאר תקועים בחיים שלהם כאילו אני אוויר, וכנראה שכל מערכות היחסים (הלא רומנטיות, אלא החברויות) שיש לי, מבוססות על אינטרס. עולים בי כל הזמן רגשות שנאה, ואכזבה, וצער..... אני שונא את החיים שלי. הייתה לי השנה הכי גרועה בחיי בשנה שעברה, ובדיוק כשחשבתי שיצאתי מזה, בדיוק כשהכל התחיל להיות ורוד, אני יושב במיטה כמו איזה משותק, לא יוצא, לא מדבר עם אף אחד, מתאכזב מכל החברים ומכל הקרובים אליי... מתי זה יפסק כבר...

ronnyg22

New member
הכי כיף שעונים לי

מראה כמה אנשים זה מעניין... תודה פורום נפלא!!!

da1boy

New member
אל תיקח כלום באופן אישי זה

פשוט פורום שגם המשתתפים ה"קבועים" בו לא כל כך קבועים... אני ממש מבין את ההרגשה של הכל מתפרק... אבל תהיה חזק, ולמרות הקושי הרב שיש לך תפתח דף חדש בחיים, תתחיל להכיר אנשים חדשים, שיעריכו אותך בשביל מי שאתה ולא בשביל אינטרסים... גם אני לפני זמן מה הבנתי שכל הקשר החברתי שלי מבוסס על אינטרסים, ואני ממש מזדהה איתך על הכאב... הזמן יעשה את שלו, ותאמין לי שברגע שהכי לא תצפה לו אתה תכיר את האנשים שיעריכו אותל בשביל מי שאתה ולא בשביל האינטרסים... להרבה בני האדם יש את הטבע המגעיל הזה של אינטרסיות, ולרוב האנשים אין מוסר ואהבה טהורה לחבריהם, אבל אני בטוח שבסוף תתחבר אל האנשים המתאימים...
תאמין לי הכל יסתדר, אבל בתנאי אחד, שאתה בהקדם האפשרי פותח דף חדש, שואב כוחות ומתקדם... ובקשר לעבודה, אם זו עבודה זמנית , אולי תוכל למצוא מקום עבודה אחר שיעריכו אותך בו...

ronnyg22

New member
תודה

אני אנסה... אבל אני מפחד להכוות שוב בגלל זה יקח לי קצת זמן ליצור קשרים חדשים לפחות היום ידידה אחת חיממה לי את הלב בזה שהיא התקשרה... אז זה לא 100% גרוע.

בוקר טוב

קודם כל הגישה ידידי הפורום לא פעיל 24\7 לצערי אז לפעמים צריך לחכות קצת לתגובות אז זו התחלה לא לצפות לכלום מאף אחד בקשר לכל ההתנהלות של תשלומים כסף והוצאות של תאונה נכון, צודק וגם אני לא מצאתי את הדרך להלחם בממסד שממשיך לקחת ממי שלא צריך לשלם ונותן לאשמים לברוח בלי כל קנס זה חלק מהעיוות שיש לנו בחברה לצערי לא נפתרה הבעיה והיא רק תחמיר בעינין העבודה... לדעתי הכל יוצא לטובה בוס מתנכל? תבקש פיצויים שמגיעים (אם באמת מגיעים לך) ופה לא יתנו לו להתחמק אם יש לך ביטוח מנהלים או ביטוח אבדן עבודה יש מקום לתביעה! ותמשיך מפה הלאה עבודה חדשה בקצב שלך נכון השוק לא מרנין ממש ולא ממש קורץ אבל אולי זו רק התחלה חדשה של משהו נפלא וטוב יותר מקווה בשבילך שהדברים רק יעלו וימשיכו להיות טובים יותר

ronnyg22

New member
תודה

לצערי, לא מגיע לי כלום מהעבודה, שכן אני סטודנט והעבודה, היא רק עבודה זמנית. אין לי ביטוחים או זכות לפיצויים. ולכן, נדפקתי מכל הכיוונים עם התאונה הזאת. הלוואי והייתה לי הרגשה של דרך חדשה, אבל אין לי הרגשה כזאת... בכל מקרה, תודה.

חבל אבל

ןאבל גדול העובדה שאתה פה לספר על זה ואתה בריא ושלם היא זכיה מקווה שתמצא את האופטימיות לעלות ולצמוח מתוך מה שאתה

ניקולי

New member
אז ככה...

ראשית קבל
שנית אל תצפה מחברים/משפחה או מישהו בכלל לעמוד לצידך ברגעים כאלו או אחרים.. אף אחד לא חייב אף אחד לא חתם.!!
וחלילה אני לא בעד זה ההפך אני נגד.. לפעמים אנשים כ"כ עסוקים בעבודה/משפחה/עיסוקים אחרים.. שאין להם טיפת זמן להתיחס למתרחש מסביבם
ואנחנו חלק מכך.. (דוגמא טובה לכך שחשבת שלא יתיחסו לסיפור שלך) אתה לא צריך לשנוא את החיים שלך כי אני מאמינה שישנם ימים טובים מאלו ואולי אף יותר טובים
לגבי הבוס שלך וההתנכלות שלו כלפייך תגיע למסקנות שאתה אמור להגיע אליהן מבלי לפגוע לא בעצמך ולא באף אחד אחר... רק על תשכח שבעל הממון הוא בעל הדיעה .... ומישהו שלא נאה לו יצטרך לקחת את ה -
וללכת הביתה..
קח את החיים בקלות ותראה שלא תתאכזב..היה חזק..השתדל לא לסמוך על חברים..וראה שתוכל להתמודד עם שאר הדברים יותר בקלות.. אני יכולה לאחל לך מכאן החלמה מהירה מהתאונה...
..ואגב למה התכוונת שהוצאת הוצאות בגין התאונה.. למה אתה מתכוון?
בהצלחה..

ronnyg22

New member
תודה :)

מה שהתכוונתי בקשר להוצאות, זה ההשתתפות עצמית מכיוון שהאוטו היה מושכר, ולמרות שהתאונה לא באשמתי, אני כרגע צריך לשלם, עד לסיום התהליך, שרק אם הבחורה תודה באשמה (מה שלא קורה במדינתנו) אני יקבל החזר...

ניקולי

New member
אז יש לי חדשות בשבילך

מאחר ואני עוסקת בתחום.. ישנם הרבה מאוד אנשים במדינתנו שכן מודים ומתוודים אבל רגע... למה בכלל הלכת למוסך הסדר לסדר את הנזק שבעצם חברת הביטוח שלך יכלה למסור את כל הנזק לנתבעים (חברת ביטוח של זאת שפגעה לך ברכב) אם מלכתחילה היא לא הודת משמע שהתביעה אמורה ללכת לביהמ"ש

ronnyg22

New member
לא הלכתי למוסך

הרכב מושכר, ולכן החזרתי אותו לחברת השכרה. בגלל שאני חתום על ההסכם השכרה, אני מחוייב לשלם את ההשתתפות, עד לסיום תהליך התביעה מול הפוגעת. אני רק יכול לקוות שהיא תודה.

filmmaker82

New member
תראה...

גם אני עברתי תאונה, וגם אני עובר תקופה לא הכי קלה מבחינת מצב רוח וכו' ב3-4 שנים האחרונות (וואו, עבר כל כך הרבה זמן...???) אבל אחד הדברים שאיך שהוא עוזרים או לפחות משריאים היא העובדה שלמרות שעברתי תאונה קשה - יצאתי ללא פגע...וכן - החיים מסריחים לפעמים, וכן - גם לי יש\היו חברים שהמערכת יחסים מבוססת על אינטרסים או יותר על מתן תשומת לב מאשר קבלתה...אבל אתה חי, ואתה פה...וכל עוד זה נכון אז יש לך הזדמנות לשנות הכל. אני מכיר את ההרגשה שחברים טובים כביכול נעלמים להם ו"שוכחים" אותך ואחרי חודשים כשנוצר קשר שוב איכשהוא הם לא מבינים מה הבעיה בכלל...אני מבין איך זה לא להיות מספר 1 אצל רוב או כל האנשים שאתה מכיר...ואני יודע איך זה כשהחרא לא מפסיק לרדת עליך...וכמה שזה מבאס ומוציא את החשק מלצאת מהמיטה בכלל...אני מבין, מכיר וחוויתי את זה על בשרי בעצמי...אפילו עדיין ברמות מסויימות.... א ב ל כמה שבא לך להתכסות עם השמיכה עד מעל הראש - זה לא ישנה כלום. קל להרגיש כמו נוסע בחיים ולא כמו הנהג אבל בסופו של דבר זאת רק אשליה. החיים שלך בשליטתך ואתה צריך, לדעתי, מספר הבנות בסיסיות שילוו אותך במסע שלך...תבין שכמה שחרא לך בגלל מישהו או משהו מסויים - אתה תמיד יכול לגרום לזה להפסיק. חרא לך בעבודה? תתפטר? חברים מתייחסים עליך כמו אל זבל? אל תהיה חבר שלהם יותר. נמאס לך לגור בבית? תעבור. זה לא קל, זה לאו דווקא פשוט - אבל האפשרות אצלך בידיים כל הזמן וכל עוד אתה לא שוכח את זה...יש תקווה.

ronnyg22

New member
הלוואי....

ויכולתי לעשות את הדברים שאמרת... אבל אני תקוע בגלל הלימודים... כרגע בכל מקרה אני לא יכול לעבוד, כי אני מושבת במיטה... החברים גם ככה לא מתקשרים, אז זה לא כ"כ משנה, ולעבור דירה.. אולי בעוד שנה אם יהיה לי כסף... בכל מקרה, זה ברור לי שברגע שאני יוכל, אני יעשה הכל כדי לשנות את חיי, אבל כרגע, אני תקוע במקום...

filmmaker82

New member
רוני

מה שכתבתי היו רק דוגמאות...שינוי בחיים יכול להתרחש במישורים שונים, גדולים וקטנים כאחד. תנסה לחשוב על מה כן אפשר לעשות שיגרום לך להרגיש יותר טוב במקום למצוא סיבות מדוע אי אפשר... נשמע כמו קלישאה אני יודע, אבל זה מוכח שגישה חיובית עושה את כל ההבדל, אז אני מודע לכך שקשה להיות חיובי כשהכל חרא אבל תנסה...הפתרונות שם, רק צריך לבחור את הנכונים. בהצלחה

למעלה