הכל ממש חרא!!!!!!!!!

הכל ממש חרא!!!!!!!!!

אדם ווינשטיין ז"ל הוא ילד בן 14.5. הוא מהשיכבה שלי (והייתי 6 שנים איתו באותה כיתה ביסודי) והוא נרצח(!!) אתמול בלילה כשיצא לבלות בעיר. זה כבר אסון שני לשיכבה שלי (שנה שעברה באסון וורסאי מתה ילדה שקוראים לה חני כהן והיא גם מהשיכבה שלנו) וזה פשוט חרא!! היום כמה ילדים באו אלינו לביצפר (משכבת י´, בעיקרון אלה היו "החבורה של חבר שלי") וכולנו בכינו-לא רק שהם הכירו את אדם ז"ל אלה שגם מלא (אבל מלא!) ילדים מבתי הספר שלהם פצועים קשה... אז בקיצר, הכל חרא!!!!!!!!!! מאי.

charmingirl

New member
אני ממש מצטערת לשמוע. ../images/Emo7.gif

זה ממש נורא מה שהולך במדינה הזאת. החל מרשלנות עד לפיגועים. עצוב עצוב.

Iris Carmon

New member
מסכנה שלי......

שכחתי שאת גרה בירושלים איזה פחד.. אם את צריכה לבכות או סתם להוציא את העצבים שלך על משהו תתקשרי אלי

Me¥tal

New member
כבר נגמרות המילים.

זה חוזר על עצמו יותר מדי, וכבר אין מילים שאפשר לנחם בהם... מרוב המספר העצום הזה של נפגעים, אנשים בקושי מתרכזים באנשים עצמם, אלא יותר במספרים. ואלה שהכירו את מי שנפגע, כאילו נשארים מאחור ולא מתקדמים עם השאר לחשוב על המספרים. וזה עצוב, לא? שכשמישהו נהרג, מתרכזים יותר באלה שמתו איתו מאשר בו. תרגישי טוב.

charmingirl

New member
ראיתי את התמונה שלו היום בעיתון.

וכל כך חבל עליו. חבל על כל מי שנהרג. ושוב אני אגיד, עצוב, מה שקורה במדינה שלו, עצוב.

My N*gel

New member
כן זה עצוב מאוד

אני גם גרה בירושלים ועוד בגילה ושני בוגרי בית ספר שלנו נהרגו וחברה שלי בן דוד שלה נהרג ואח שלה פצוע והוא בבית חולים... זה מפחיד לצאת מהבית... איילה

Elinor *

New member
נכון...

זה כבר יותר זעם מכאב האבדון... לצערנו. אלינור שמדליקה
לכל ההרוגים - יהי זכרם ברוך.

למעלה