הכל מבויים

octoman

New member
הכל מבויים

טוב, לא יכול למסור מאיפה הגיע אליי המידע, אבל הוא בדוק. בפרקים האחרונים (ייתכן ורק בפרק האחרון), נגלה שארי הוא לא מליונר ולא כלום (ויכול להיות שאפילו לא מניו-יורק). הכל מבויים והמטרה היא לראות איך יגיבו הבנות כשיגלו זאת - האם עדיין יימשכו אליו למרות שהוא כלומניק, או ילכו אחרי אהבתן (עאלק). אז.... שלא יעבדו עליכם......

אה באמת?? הפתעת אותי...

כאילו זה לא ברור. ומי בכלל האידיוט שרואה כזאת תוכנית שטחית ומטומטמת שמנציחה כמה התרבות בישראל הפכה להיות רדודה.

swirrrly

New member
למה זה רדוד? ../images/Emo118.gif

יש בכלל כאלה שיגידו שאהבה ומערכת יחסים זה דבר רדוד שנועד שנתרבה, אז סיים שיט. אולי יש משהו רדוד בעובדה שהוא צריך לסלק בחורות כל כך מהר, בלי באמת הזדמנות להכיר אותן. אולי גם בעובדה שכולן מתחרות עליו רק בשביל האגו.. ואולי גם הוא נכנס לתוכנית בשביל האגוXD אבל, אם מסתכלים על זה בצורה תמימה יותר, זה בסך הכל בחור שמחפש בחורות להכיר ולהפך, בתקווה הקלושה שאולי אחת מהן תהיה האחת והיחידה. המפ ולא יודעת, אני חושבת שהתרבות שלנו באמת רדודה, כשבמקומות שנועדו להיות עמוקים לא עוסקים בנושאים עמוקים. כמו בתוכניות פוליטיקה או אנערף >_< וכמה תוכניות רדודות באמת יש בטלוויזיה הישראלית? אממ יש אקזיט, יש התוכנית הזאת, יש כוכב נולד, יש סוף הדרך, יש רצים לדירה (האמת אני לא יודעת מה ההבדל בין שני האחרונים), יש טלנובלות למיניהן... 0_0 אוקי אוקי אבל יש גיא פינס[?], ויש את התוכנית החדשה "בטיפול" אנערף=\ ויש גם כל מיני סרטי טלוויזיה למיניהם
ויש גם את החדשות-_- וכל שאר ירקות בערוץ 1. ובחינוכית[?] (יש הבדל בכלל בין החינוכית לערוץ1?
) ולסיכום, ההההההההההההממממממממממממממממממממממממפפפפפפפפפפפפפ.

adi2121

New member
הייתה לי הרגשה שהוא שחקן או משהו

הוא באמת מקסים.

adi2121

New member
*אבל הוא מקסים

אז לדעתי בכל אופן הבנות יאהבו אותו

yaeli1993

New member
ררר ספויילר!!! ../images/Emo62.gif

היית מסמן בכותרת ספויילר נווו!!!

swirrrly

New member
הממ ../images/Emo118.gif

אבל בסדרה הן יעמידו פנים שכן, הן אוהבות אותו, אבל אחרי זה בחיים האמיתיים הן ינפנפו אותו מהר, אם זה באמת רק בשביל הכסף הם בטח דאגו לבחור בחורות שלא מבינות בעסקים שהוא מתיימר לעסוק בהם כדי שלא יכשילו אותו

adi2121

New member
תראי,זה לא שלרוב הבחורות יש ידע

נרחב בקומיקס

crazy Chihuahua

New member
זנ לא יכול להיות כי יש לו אתר וגם

שחיפשתי את השם שלו באנגלית זה מצא דברים בהקשר של זה ד"א אני חדש

למעלה