הכל למען התלמידה.....

KINGAR

New member
הכל למען התלמידה.....

מצורף קישור לכתבה בynet שבה High Q קצת מתעללים בתלמידה שלהם. זה קורה אבל בכל המכונים כאשר רוצים לבטל קורס,אם כי במרבית המקרים דמי הביטול הינם עשרה אחוזים.

c o p d

New member
תעודת עניות למכון

עכשיו כל הספקות נמוגו מעל ליבי שמח שבסוף לא הלכתי למכון זה

Ice1213

New member
אל תחשבו שבמכונים אחרים הדברים

שונים..כבר שמעתי על כמה מקרים דומים שהיו בגבע ובקידום..בתכלס מה שמעניין אותם זה המיליונים שהם מקבלים..

NFish

New member
לדעתי,

אנשים משלמים על המותג ולא על הקורס. השם יואל גבע או היי קיו או קידום "אישי" מצדיק תשלום של 5000 שקל או יותר?! לאן הגענו?? במה הם עדיפים על מכונים אחרים? בעומס הרב בכיתות שמקשה על הלימוד? יתכן בהחלט שהמורים יותר מנוסים ויש יותר תרגול, אבל תרגול נוסף ניתן למצוא באינטרנט חינם ובשפע. ובאמת שבסופו של דבר, וכל אחד יגיד את זה, ההצלחה שלך עומדת ביחס ישר להשקעה שלך... זה פשוט טירוף לשלם כאלה סכומים על קורסים, אם היינו משכילים להחרים קורסים כל כך יקרים התחום הזה לא היה מדרדר לאן שהוא הדרדר...

סנטה

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר

אני בקידום,אנחנו 28 תלמידים בכיתה ושילמתי 4000 שקל על קורס קידום אישי

yael1212

New member
איך שילמת 4000?

נרשמתי שבוע שעבר ושילמתי 5900... באיזה סניף נרשמת?

olgazi

New member
../images/Emo45.gif

לי היה מקרה דומה עם "וול סטריט", מכון של שקרנים ורמאים. הם הבטיחו לי כל מיני סיפורים שיתאימו לי רמה אישית ותוכנית לימודים יחודית שתתאים לצרכי ועוד המון דברים טובים...... עד שלא נכרת החוזה ושולם הכסף, רק אז התבהר לי שהולכתי שולל. ניסיתי לבטל את החוזה, פניתי לדרגים השונים ב"וול סטריט" אחרי שזה לא עזר פניתי למועצה לצרכנות ולאמון לציבור וכלום לא עזר. נאמר לי שזה בלתי אפשרי כי יש סעיף בחוזה שאומר שניתן לבטל רק 4 ימים לפני תחילת הלימודים כלומר, לפני שאני יודעת מה באמת קניתי. אגב, הם גם לא הסכימו לתת לי שיעור ניסיון. בסופו של דבר פניתי לבית משפט וכספי חזר אלי +דמי רבית בסך 300 ש"ח +הוצאות משפט. אז חברה אל תלכו ללמוד ב"וול סטריט"!

למעלה