הכל לבד...

הכל לבד...

שלום לחברי הפורום. אנחנו נשואים כ-9 שנים פלוס 2 ילדים. כמעט תמיד אני נאלצת לעשות דברים עם הילדים לבד. כלומר, ללכת איתם לכל מיני מקומות(לפעמים גם בשבתות וחגים), לגינה, לפארק, לקניון וכו'. בעלי לא אוהב לבוא איתנו כמעט לאף מקום. הוא מעדיף לשבת בבית ולצפות בטלביזיה או לשחק ב"פלייסטיישן" כמו נער מתבגר... כמובן שדבר זה גורם להרבה מריבות בינינו כי גם כך אני רוב הזמן לבד עם הילדים לאחר שהם חוזרים מבית הספר והגן במשך השבוע, האם גם בשבת עליי להיות איתם לבד? איך אתם חושבים שאפשר לדבר אל ליבו ולגרום לו להבין שזה קשה לי וגם שאני מרגישה כאמא חד-הורית למרות שאני לא? תודה לכם

אם את לבד כל הזמן למה שלא תהיי לבד

באמת עם ילדייך? מה זה? יש לך עוד ילד מבוגר קצת יותר? הגיע הזמן שייתפק כמו אבא, בו זוג! אם את לבד ממילא תהיה עצמאית עד הסוף! מה יש לך ממנו?

3שרונית

New member
מה עושה בעלך???

האם בגלל מסגרת העבודה הוא מוגבל מבחינתזמן ההימצאות שלו בבית?? אני שואלת כי בעלי בגלל העבודה שלו , לא נמצא הרבה בבית ויש מצבים שבהם אני לבד. אבל כשהוא בבית הוא מאוד עוזר ומטפל בילדים. תמצאי את הזמן המתאים , תשאירי את הילדים בבית עם בעלך ולכי..לחברה לקפה , תני להם ל"שגע" אותו קצת...שיהנה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רעיון גדול!

כל יום שהוא מגיע מהעבודה, תגידי שלום ותצאי! שיתמודד עם הילדים לא יזיק לו לתפקד קצת !

רונתי

New member
ממש רעיון גדול חחחח...

כשבעלי מגיע מהעבודה, הילדים כבר אכלו, התרחצו, הכינו שעורים , שיחקו חזרו מהחוגים, מהחברים עם מה בדיוק נשאר לו להתמודד? היא כותבת לך שהוא מגיע מאוחר ובקושיי מספיק, אם בכלל , לראות את הילדים. גם לי בעיה דומה, ובסוף השבוע, הוא לא עושה המון עם הילדים, למרות שאם אני "מפעילה" אותו אז הוא עושה ברצון. הוא לא אוהב "סתם" לצאת עם הילדים אם זה לא טיול מוגדר או יעד מתוכנן. עד לפני שנה, הייתי בשבתות נפגשת לבד עם חברים והוא היה נשאר בבית, אבל מהיום שהוא סיים את התואר (שהיווה תרוץ עבורו למרות שבזמן שהוא נשאר בבית הוא לא בדיוק למד), ביום הזה הבהרתי לו שהוא חייב לקחת חלק בכל פעילות שהיא . היום הוא אפילו לוקח את הילדים לסרטים לבד בשבתות ומאפשר לי להיות עם עצמי. אני סבלתי סבל רב מזה שתמיד הייתי לבד והיום במשך כל השבוע אני לבד עד הלילה , אז בסוף השבוע, ימות העולם והוא יעשה הכל. אם הוא לא מעוניין אז אני לא מעונינת בו!!!!!!!!!!!!

../images/Emo6.gifרונתי, הצחקת אותי

באמת גם אצלי המצב דומה ובעלי לא מוכן ללכת למקומות ללא יעד מוגדר.... לכן גם חברות אומרות לי שכשבעלי מגיע הביתה, אני צריכה לצאת "לנשום אויר" לבד. אבל באמת עד שהוא מגיע, הילדים כבר התקלחו, היו, באו וכל זה.. בכל מקרה אני צריכה באמת לצאת כשהוא מגיע ולפחות לתת לו להתמודד עם ההרדמה שלהם... תודה לכולם

למעלה