ד ו ל פ י ן 11
New member
הכל כל כך אורלי
יש רגעים כאלה שקשה לנשום כשנזכרים...
זה בא בהבזקים, אבל כאלה בהירים, עם כל הפרטים, עם כל הריחות, עם כל התחושות.
אני והוא.
הוא מעלי, נשען על המרפקים ועל הברכיים, פניו כולן בתוך הכוס שלי, נרטבות, זין שלו בפה שלי,
אני מוצצת לו והוא מלקק לי.
מנסה להתרומם, להיות יותר קרובה אליו, לגעת כמה שיותר עם הלשון , מנסה להרגיש את כובד משקלו.
כשזה בא , כמעט כמעט, שניה לפני, הוא מרגיש את המתח של גופי, שקופא לרגע, ואז הוא מפסיק ומנשק לי רק את הקיפול שבין הרגל והכוס, מנתק את לשונו מהדגדגן, מחזיק אותי על הקצה.
ואז נוגע שוב, ואני משתגעת, מוכנה לעשות כל דבר, רק שימשיך, רק להרגיש את מגע הלשון.
- שב עלי, מבקשת, שב לי על הפנים
הוא קם, מסתובב אלי, מעביר רגל אחת מעל פני, הביצים שלו, הזין, החור הורוד, במרחק סנטימטר מהפה שלי.
אני מתחתיו, הכי מתחתיו שאפשר.
הזין החלק שלו בידו, הוא מחזיק בו בשתי ידיו, מלטף.
הוא כמעט מתיישב עלי, נוגע בשפתיים שלי. אני רואה את הזין מלטה, מנשקת, מלקקת, דוחפת את הלשון לתוך החור המתוק שלו, כולו מרוח ברוק שלי.
לא רוצה שזה ייגמר, ידו משפשפת את הזין, כשאני רואה את כל האורך שלו, בידו הגדולה.
- זה כל כך טוב, גונח, שואג כמעט
שנייה לפני שהוא גומר, הוא דוחף את הזין לתוך פי , זרם חם ממלא אותי בפעימות חזקות .
אני מאושרת.
יש רגעים כאלה שקשה לנשום כשנזכרים...
זה בא בהבזקים, אבל כאלה בהירים, עם כל הפרטים, עם כל הריחות, עם כל התחושות.
אני והוא.
הוא מעלי, נשען על המרפקים ועל הברכיים, פניו כולן בתוך הכוס שלי, נרטבות, זין שלו בפה שלי,
אני מוצצת לו והוא מלקק לי.
מנסה להתרומם, להיות יותר קרובה אליו, לגעת כמה שיותר עם הלשון , מנסה להרגיש את כובד משקלו.
כשזה בא , כמעט כמעט, שניה לפני, הוא מרגיש את המתח של גופי, שקופא לרגע, ואז הוא מפסיק ומנשק לי רק את הקיפול שבין הרגל והכוס, מנתק את לשונו מהדגדגן, מחזיק אותי על הקצה.
ואז נוגע שוב, ואני משתגעת, מוכנה לעשות כל דבר, רק שימשיך, רק להרגיש את מגע הלשון.
- שב עלי, מבקשת, שב לי על הפנים
הוא קם, מסתובב אלי, מעביר רגל אחת מעל פני, הביצים שלו, הזין, החור הורוד, במרחק סנטימטר מהפה שלי.
אני מתחתיו, הכי מתחתיו שאפשר.
הזין החלק שלו בידו, הוא מחזיק בו בשתי ידיו, מלטף.
הוא כמעט מתיישב עלי, נוגע בשפתיים שלי. אני רואה את הזין מלטה, מנשקת, מלקקת, דוחפת את הלשון לתוך החור המתוק שלו, כולו מרוח ברוק שלי.
לא רוצה שזה ייגמר, ידו משפשפת את הזין, כשאני רואה את כל האורך שלו, בידו הגדולה.
- זה כל כך טוב, גונח, שואג כמעט
שנייה לפני שהוא גומר, הוא דוחף את הזין לתוך פי , זרם חם ממלא אותי בפעימות חזקות .
אני מאושרת.