הכל יחסי...

חבי

New member
הכל יחסי...../images/Emo6.gif

מכירות את ההרגשה כשמנסים להכנס למכנסיים וזה פשוט לא הולך... עצבים ולפעמים אפילו יאוש (אל דאגה... לא אצלי
) אז פשוט במקום כל זה תשימו את עצמכם לשניה אחת במקום הריץ´-רץ´ או במקום הכפתור שאמורים להסגר ולהמתח כמו מיטת עינויים מימי הביניים... ואז תקחו נשימה עמוקה ותגידו לעצמכם: "איזה מזל שאני סתם שמנה ולא ריץ´-רץ´ או כפתור..."
מקווה שזה יצליח... (אצלי זה עובד...
)

gal33

New member
בחיים לא!! אחרי כל אותם שנים

מזוויעות בהן אימי היקרה היתה משכיבה אותי על המיטה בנסיון נואש לסגור את המכנסיים מהשנה שעברה, ואחר כך היה צריך שופל בשביל להרים אותי מהמיטה. מה שבטוח לעולם אשאר זקופה, כי מרוב לחץ של הבד לגב שלי מעולם לא היתה אפשרות אחרת... גל

gal33

New member
למה גומי? גומי יושב עלייך כמו כיסוי

לטנק מרכבה. רק בגלל שאני לא רזה אני צריכה ללכת עם שרוואלים כל היום?? יותר שווה לעשות קורס תפירה, לקנות מכונה בהשקעה קלה יחסית לאורך החיים שלה, ליצור ולהנות!!! גל

Blue Rose

New member
חשבתי שהמטרה של...

בגדים היא לכסות. אצלי הנוחות היא הראשונה במעלה! לחתונה (שלי)- כנראה אלבש משהו עם טוניקה. משהו שלא נושמים או זזים בו, לוחץ, מכאיב- לא לי. תנו לי גופיה משוחררת ומכנסים יפות עם גומי (כן, יש גם כאלו) ביומיום ואני אשמח. בענין התפירה...זה דוקא רעיון מאוד מענין, הבעיה היא שאפילו כפתור אני לא יודעת לתפור, וזה מאחת שלמדה בבי"ס תפירה במכונה (ושכחה הכל). בכל זאת, גם בגדים עם גומי אפשר לתפור :) אז אולי כדאי להשקיע. נחיה ונראה.

gal33

New member
לכסות כן, תלוי איך... ../images/Emo8.gif

בכל מקרה, תפירה זה אחלה, גם מהנה וגם חוסך כסף.

למעלה