הכל טוב ויפה

sutul

New member
הכל טוב ויפה

כשמדברים על די.סי. ומארוול מה על דמויות כמו דארקנס?? חולה עליו!!!! הדמויות הכי אהובות עלי: דארקנס לובו וולורינג ג'וגרנוט הולק ואייסמן מאראו MARROW ומאגט MAGGOT

DDN

New member
דארקנס הוא גיבור על?

זה כמו לטעון שוויצ'בלייד היא גיבורת על. למרות שיש להם כוחות כאלה או אחרים, גיבורי על הם לא בדיוק. . . . הם חלק מז'אנר אחר לגמרי. לדעתי מארו ומאגוט היו דווקא נסיונות לא מוצלחים ליצור אקס-מן חדשים. מארוול קפצו מעל הפופיק בנסיון ליצור אקסמן חדשים ומאאאאגניבים.

sutul

New member
בדוק שוב את ההודעה שלי

כתבתי דמויות.. לא גיבורי על.... ושמע... מארואו היא דמות מצויינת לדעתי... כמה אפשר לטחון את המיסטוריות של לוגן?!?... אז סבבה יש לך דמות מיסטורית שיש לה בעיות נפשיות קשות יותר משל לוגן.. היא גם לא יכולה להיראות אנושית...אג"ב למישהו יש מושג בן כמה לוגן??? ומאגוט.. היא אחלה דמות נון-שרלנטית כמו רמי פחות מיסטוריות והרבה יותר חופשיה הרי תחלס למה אנחנו מתחברים בדמויות אם לא לאישיות שלהן.. גם אם היא רעה כמו לובו.. טוב לובו לא ממש רע הוא פשוט אינטרסנט אבל גם לדארקנאס יש את הצרות שלו.. כל מיני רודפים של הכנסיה הקתולית

DDN

New member
וואלה, בהחלט אמרת דמויות.

לוגן? אם אני לא טועה, המוצא שלו הוא אי שם בסוף המאה ה19. כלומר, הוא בן יותר מ100.

DDN

New member
לאאאאא, הוא פשוט מזדקן לאט נורא.

הרי בDAYS OF FUTURE PAST הוא כבר עם שיער אפור. כנראה תוחלת החיים שלו כפולה או משולשת משל אדם רגיל.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifלפי מה שאני יודע לוגן בן

108 בתקופה שהוא מגלה את האקסמן

קמגארו

New member
אממממ

גם אני חושבת שהעניין עם וולוורין טיפה טחון והדמויות שציינת הם באמת דמויות חיבות ביותר ! אני חולה על מאגוט למה הם העלימו אותו מה היה הקטע שלהם ביכלל ? ומארוו זה היתחיל יפה אבל אז היא נהייתה פוסתמה ......וגם הרסו הכול הפכו גם אותה לסופר יפה......בקיצור .....עצבים !!!! אבל באמת מה הקטע ??!!?? טוב תהיה לנו דמות אחת שהיא לא חירמון סופני....אלה יהיה לה אופי.....לא במחשבה שנייה יש לנו בנות גיבורות רק כדי שנראה ציצי .... ממש לא יפה לדעתי הם ממש הרסו את הדמות ואת הסיפור.....

sutul

New member
כן .. זה לא כאילו חסר

דמויות טובות כוסוניות....וגם רעות יש מעטות מאוד שניראות טוב

מומייגי

New member
כן, שלא כמו בקומיקס היפני

באנימה ובמנגה כל הדמויות - רעות וטובות הם יפות ומוכשרות, שזה הופך את כל סיפור "מלחמת הטוב ברע" למשהו יותר מורכב. ולכן מגנטו זה דמות הרשע הכי מעניינית שאני מכירה בקומיקס האמריקאי, כי יש לה אישיות מורכבת...

מומייגי

New member
צודק צודק צודק

אני מתה על הדמויות האלו.. גיבורי הצד :) אבל אני חייבת להודות שאני לא מכירה את דארקנס ולובו. מי הוא? מאיפה? תמונה...?

sutul

New member
קישורים

לובו... ..תחשבי על לוגן רק עם רובאי סער במקום טפרים ובלי מוסר בכלל ודארקנס.... תחשבי שאת יכולה ליצור מה שאת רוצה עד זריחת החמה יצורים רצחניים שאפילו ה.ר. גייגר היה מקבל מהם סיוטים

Tiki Torch

New member
היי אני לא שמעתי על דארקנס

אבל זה נשמע גם מגניב מאוד וגם מצחיק הקטע עם העובדה שאסור לו לעשות את מה שכל גבר חייב לעשות (ולא אני לא מדבר על לירוק לצוד ולגרבץ)

sutul

New member
אני לא זוכר איך

העובדה שהקונדום הומצא.. לא מפריעה לעלילה

Tiki Torch

New member
הממ הגיוני

וכנראה זה לא הפריע כי דארקנס לא הגיוני בעליל במיוחד היצירה של כל דבר שעולה לו בראש אז מן הסתם הקונדום לא יפריע ממש

sutul

New member
כן.....

ובחור שהשלד שלו מצופה מתכת נדירה והוא יכול להתראפות מהר או אדם שמוצי קרני לייזר מהעיניים... זה הגיוני....!!!

Tiki Torch

New member
והדבר שהכי הגיוני בכל זה הוא....

שמסתובבים בחוץ אנשים עם תחתונים מעל למכנסיים וטייטס הדוקים ומסיבה כלשהי אף אחד מהם כימעט לא נושך כריות

למעלה