כשמדברים על די.סי. ומארוול מה על דמויות כמו דארקנס?? חולה עליו!!!! הדמויות הכי אהובות עלי: דארקנס לובו וולורינג ג'וגרנוט הולק ואייסמן מאראו MARROW ומאגט MAGGOT
זה כמו לטעון שוויצ'בלייד היא גיבורת על. למרות שיש להם כוחות כאלה או אחרים, גיבורי על הם לא בדיוק. . . . הם חלק מז'אנר אחר לגמרי. לדעתי מארו ומאגוט היו דווקא נסיונות לא מוצלחים ליצור אקס-מן חדשים. מארוול קפצו מעל הפופיק בנסיון ליצור אקסמן חדשים ומאאאאגניבים.
כתבתי דמויות.. לא גיבורי על.... ושמע... מארואו היא דמות מצויינת לדעתי... כמה אפשר לטחון את המיסטוריות של לוגן?!?... אז סבבה יש לך דמות מיסטורית שיש לה בעיות נפשיות קשות יותר משל לוגן.. היא גם לא יכולה להיראות אנושית...אג"ב למישהו יש מושג בן כמה לוגן??? ומאגוט.. היא אחלה דמות נון-שרלנטית כמו רמי פחות מיסטוריות והרבה יותר חופשיה הרי תחלס למה אנחנו מתחברים בדמויות אם לא לאישיות שלהן.. גם אם היא רעה כמו לובו.. טוב לובו לא ממש רע הוא פשוט אינטרסנט אבל גם לדארקנאס יש את הצרות שלו.. כל מיני רודפים של הכנסיה הקתולית
גם אני חושבת שהעניין עם וולוורין טיפה טחון והדמויות שציינת הם באמת דמויות חיבות ביותר ! אני חולה על מאגוט למה הם העלימו אותו מה היה הקטע שלהם ביכלל ? ומארוו זה היתחיל יפה אבל אז היא נהייתה פוסתמה ......וגם הרסו הכול הפכו גם אותה לסופר יפה......בקיצור .....עצבים !!!! אבל באמת מה הקטע ??!!?? טוב תהיה לנו דמות אחת שהיא לא חירמון סופני....אלה יהיה לה אופי.....לא במחשבה שנייה יש לנו בנות גיבורות רק כדי שנראה ציצי .... ממש לא יפה לדעתי הם ממש הרסו את הדמות ואת הסיפור.....
באנימה ובמנגה כל הדמויות - רעות וטובות הם יפות ומוכשרות, שזה הופך את כל סיפור "מלחמת הטוב ברע" למשהו יותר מורכב. ולכן מגנטו זה דמות הרשע הכי מעניינית שאני מכירה בקומיקס האמריקאי, כי יש לה אישיות מורכבת...
לובו... ..תחשבי על לוגן רק עם רובאי סער במקום טפרים ובלי מוסר בכלל ודארקנס.... תחשבי שאת יכולה ליצור מה שאת רוצה עד זריחת החמה יצורים רצחניים שאפילו ה.ר. גייגר היה מקבל מהם סיוטים