הכל טוב - ואין מועדון...

syellows

New member
איפה זה "מקס"

כולם מדברים על מכס. איפה זה? מי זה? מה זה?

המטיייל

New member
מה? את לא מה"ברנג´ה"???

זה מקום מפגש בדרום תל אביב, ליד תחנה מרכזית ישנה. המפגש ידוע בין חברי המועדון והפורום ומפורסם ב"ידיעון"

Easy_Rider

New member
../images/Emo41.gif האמת על פעילות המועדון ../images/Emo41.gif

מועדון מטיילי האופנועים הישראלי, או מועדון האופנועים הישראלי ? עד לפני כ- שלושה חודשים נראה היה שההגדרה הראשונה היא הנכונה, אבל אז משהו קרה. חל שינויי ! שינויי שקרה בגלל שלאנשים מסויימים היה אכפת, והיה רצון לקום, לשנות וליצור דברים חדשים. המועדון המתכונתו הנוכחית "סובל" מהנהגה "עייפה" , מקובעת בפעילות שיגרתית, ויותר מכל, מוצפת באנשים שחוץ מלהתהדר בתורא חבר ועד, לא נראו ולא נשמעו מעולם. מספר דוגמאות: בוועד המועדון כ- 7 חברים, מלבד טוביה, דוב´לה, ויעקב בלום (שפועל, ועשה עבודה מדהימה בארגון וניהול ההפגנה הגדולה), לא ראיתי ולא שמעתי מעולם אף אחד אחר. עו"ד ? לא מכיר ... דובר ? לא ראיתי ולא שמעתי עד שלא לקחתי את העניינים לידיים. מי כן, אם כך ? אולי אם אנשים היו מסתכלים על טובת קהילת האופנוענים ולא מתעסקים במשחקי כבוד אישיים, ונמלחמות היהודים, הדברים היו נראים אחרת. אם לא תצמח הנהגה צעירה ואקטיבית למועדון, העסק ישאר כמו שהוא. זו בדיוק הסיבה שביקשתי מכולכם להצטרף כחברים - ע"מ שנוכל, ביחד, לשנות את הדברים מבפנים, ולהפוך את המועדון לגוף מייצג. אני אישית, גיבשתי תוכנית מסודרת לעבודת המועדון, ומייד אפרט במה מדובר. הבעיה היא, שצריך אנשים שמוכנים לתרום מזמנם וממרצם, ולא רק לחדד את האצבעותץ ולהקיש על המקלדת הערות. אנשים שמוכנים לשבת ביחד פעם בשבוע לפחות לישיבה מסודרת. אנשים שמוכנים ללכת לפגישות ע"ח זמנם הפנויי. אני מוכן, ואתם ? הבעיה של המועדון היא שהגרעין "הקשה" מורכב מאנשים שעיקר התכלית של המועדון בשבילם היא חברתית. מפגש יום חמישי על בירה וצ´יפס, וכו´. זו לא המטרה ! המטרה היא גוף שמייצג את הרוכבים בישראל ומקדם את האינטרסים של הרוכבים. מטרות המועדון, כמו שאני אישית רואה אותן הם: 1. ייצוג הרוכבים אל מול הגופים, המוסדות, והרשויות למען קידום כלי הרכב הדו-גלגליים במדינת ישראל. 2. חינוך לרכיבה נכונה ובטוחה. 3. מאבק בתעריפי ביטוח החובה, והחלטה על רפורמה אמיתית בביטוח. 4. מיסוד הספורט המוטורי בישראל 5. קיום הווי חברתי לקהילת הרוכבים בישראל. איך עושים את זה ? א. ועד המועדון - 5 חברי ועד (לא יותר - לא רוצים בירוקרטיה ומשחקי כבוד) יו"ר דובר - ראש צוות דוברות ויחסי ציבור מזכיר - ראש צוות ניהול המועדון רכז פעילות - ראש צוות הפעילות של המועדון (טיולים, וכו´) רכז חברים - ראש צוות גיוס חברים, ומתן תכלית לחברות במועדון (לי אישית יש אנשים שהייתי רוצה לראות בין החמישה, כל אחד מוזמן להציע את מועמדותו) כמו ששמים לב, כל אחד הוא ראש צוות, ואיתו בצוות אנשים האחראים על תתי-נושאים. לדוגמא: תחת רכז הפעילות - רכז טיולי שטח, רכז טיולי כביש. תחת הדובר - עורך הידיעון תחת המזכיר - מזכירת הוועד, גזבר. קיימים עוד שני בעלי תפקידים - עו"ד, ורו"ח. עורך הדין של העמותה צריך להיות מישהו יוזם, ובעל רצון לעזור ולתרום. לא מישהו שרוצה להתהדר בתואר, אלא מישהו שרוצה לעבוד. זה המפתח, אנשים שרוצים לעבוד, רוצים לתרום, רוצים לקדם דברים !!! . ועכשיו, זה תלויי בכם, אני רוצה לערוך את השינויי הזה ! אני רוצה לעשות יותר למען האופנוענות בישראל ! אני צריך את עזרתכם בכך שתהיו חברים במועדון, ותעזרו לי להוביל את המהפך הזה למען כולנו !!! . לגבי פעילויות של המועדון: אנו מתעסקים (אני אישית שולח מעל 10 מכתבים בשבוע, וכבר יצרתי הדברות עם מספר אנשים במשרד האוצר, התחבורה, והספורט) בנושאים הבאים - 1. דרגות רשיון לרכב דו-גלגלי - שינויי ההתיחסות בכך שנפח מנוע אינו מהווה אידיקציה באבחון וסיווג כלים דו-גלגליים. הנתון הנכון הוא - הספק ע"פ כ"ס. 2. התאמה בין דרגות הרשיון לבין דרגות ביטוח החובה (עד 500, מעל 500) 3. תקנות התעבורה - מתן היתר שימוש בנתיבים לתחבורה ציבורית מתן התר נסיעה בשוליים 4. חינוך - הכרה בקורס לרכיבה מתקדמת חיוב כלל הרוכבים לעבור קורס בשנה הראשונה מקבלת רשיון נהיגה 5. אתר המועדון - הקמה מחדש של האתר תוך יצירת אתר מודרני, מעודכן, ויעיל 6. מתן תעריפים דיפרנציאליים בביטוח החובה - הכרה בוותק, גיל, תביעות קודמות, ו- סוג !!! האופנוע. 7. חקיקה לקבלת התר לרשיון רכב חדש "רכב מרוצים" לכל החפץ בכך. 8. ביטוח חובה לסופי שבוע בלבד ! למען כל אותם המחזיקים "אופנועי תחביב" לרכיבה בשטח או בכביש. ועוד נושאים ... מי שרוצה, ואם אתם חושבים שיש צורך בכך, אני אשמח לפרסם כאן את כל התכתובת שלי עם משרדי הממשלה השונים, כולל תשובות. ולסיום ... יש הרבה מה לעשות ! אני רוצה שאנשים שחושבים שהם יכולים לתרום, יבואו, יצטרפו למועדון, וישתתפו בתור גורם מחליט, ולא רק גורם מייצץ מהצד ! OK ? שלכם, דורון - הדובר

taldov

New member
כיצד עושים זאת ? ? ?

בזמנו שלחתי דוא"ל אשר מביע את רצוני לעזור, אף אחד לא חזר אלי? והשאלה היא כיצד עושים זאת ? אני רוצה שאנשים שחושבים שהם יכולים לתרום, יבואו, יצטרפו למועדון, וישתתפו בתור גורם מחליט, ולא רק גורם מייעץ מהצד !( ציטוט שלך)

המטיייל

New member
איזי היקר ...

חמוד, אני כבר מזמן הצעתי להפגש פעם בשבוע. יתרה מזאת שלחתי מיילים למועדון (דרך האתר) והצעתי את עזרתי בתחזוקה ושיפור האתר ואף עידכונו על תקן קבוע. אף אחד לא טרח לחזור אליי בשום נושא. תקבע יום קבוע בשבוע (בשעה סבירה אחרי העבודה) ואני בפנים. לדעתי אוכל לתרום. אגב, ההערה שלך שכל אחד יתרום מזמנו הפנוי אינה הוגנת. אני למשל אתרום מזמני הלא פנוי היות והזמן הפנוי שיש לי (ולא בצחוק) זה רק כשאני מחרבן ביום שבת בצהרים). אז בא. קדימה, תיזום פגישת התנעה לחידוש פני המועדון ופעילותו. נתחיל בגיבוש דרכי פעלה ודיון על מבנה למועדון מבחינה אירגונית ומנקודה זו נראה לאן נגיע. אני חוזר - גוף מאורגן ומשומן יפעל כמו מכונה יעילה. אז קדימה הפועל. אגב, אתמול היה ממש מפרגן בערוץ הנשיונאל

Easy_Rider

New member
../images/Emo41.gif מטייל - שלחתי לך מייל !!! קרא !

שלחתי לך מייל בנושא הצעה שלי ! אתה מוכן להצטרף ? מבפנים ?

מסכים עם כל מילה וברצוני להוסיף

אני בסך הכל חבר מועדון מזה חודש ולקחתי על עצמי את תחום השת"פ עם גופים כלכליים לרווחת החברים. אף אחד לא מינה אותי אבל אני בא לישיבות ההנהלה (פעם בשבוע), מתבטא, מקשיב (בסדר הזה), לוקח אחריות וכולם מקשיבים. הנהלת המועדון (טוביה ודובלה) הם אנשים שבאו לעשות דברים, תורמים מזמנם ומשאביהם (טוביה) ולא מתענינים בתארים. דורון ואני דוחפים את המועדון לכיוונים שנראים לנו יותר נכונים בנוסף ובלי לפגוע בטיולי המועדון וחסויות לארועים קהילתיים. כל אחד יכול ורצוי שיציע רעיונות למען המטרה המשותפת לכולנו.

tazy

New member
יש לי את הרצון לעזור.

תגידו רק איך ואני אבוא.

Miss Mor

New member
גם אני מוכנה לעזור

בכל מה שצריך רק תבקשו Miss Mor

silicon

New member
Max Place

אז ככה: מקס פלייס נמצא ברחוב יגיע כפיים בדרום ת"א. איך מגיעים? יורדים מאיילון ב"לה גארדיה", ולוקחים לכיוון מערב. בצומת המרומזרת לוקחים את הפניה הפחות חדה ימינה (זה די להמשיך ישר...), ומיד רואים את זה בצד ימין. (זה ´אין כניסה´ מהצד הזה, ורואים הרבה אופנועים, נו מה...) למרות שאנו אופנועים, ממולץ להגיע מסביב, למען הנימוס. פשוט לקחת בהמשך ימינה ושוב ימינה, ולהיכנס כחוק... נסיעה טובה

למעלה