הכל חסר טעם

אלי1024

New member
הכל חסר טעם

נמאס לי כבר לשמוע את עצמי מתלונן אבל זה כל מה שאני יכול לעשות החיים חסרי טעם אין על מה לקום בבוקר אני עובד כי אני חייב אבל מעבר לזה אין לי כוח לכלום לא חברים {שאין לי ממש } לא לסקס {אפילו שהייתה לי חברה } לא לקניות {שפעם היה לי כיף} כלום אין כלום בחיים האלה הכל משעמם לפעמים אני חושב לעצמי למה לא להתאבד ופשות לגמור עם זה לפני איזה שנה וחצי מישהו שאני מקיר התאבד, לקח אקדח ודפק לצמו כדור בראש לומר את האמת אם הייתי איתו באותו רגע לא הייתי מוצא סיבה לא לעשות את זה כדיי לומר לו רוב הסיקויים שהייתי מציע לו לעשות את זה עם כדורי שינה או משהו דומה אני הייתי עושה את זה עם סמים כבדים ולא במכה אחת הייתי לוקח את הזמן לפחות להנות בסוף אז מה . מה לעשות להמשיך לחיות מבלי להנות מהחיים או פשות להרים ידיים אני לא באמת שואל -ועשו לי טובה אל תגידו לי שהחיים יפים ובלה בלה בלה אני לא צריך אנשים מתומתמים שיתנו לי עיצות מהתחת קאילו יש להם את כל התשובות והם יודעים מה אני מרגיש ואם משהו חושב את זה אז שילך לה@@@@ אני לא מבין אנשים שהבעיות הכי גדולות שלהם זה כמה כייסף יש להם ואיזה בגדים הם ילבשו ביום שישי אני יודע שיש להם יותר בעיות מזה אבל איך הם מעבירים אותם איך לא הכפת להם שכל מי שהם זה הצגה אחת גדולה והם כבר שחכו מי הם באמת זה קורה לרוב האנשים, אנשים מתבגרים וזהו הם כבר לא מתיחסים לאף רגש ורק למה שיראה טוב כלפי חוץ נגיד לכם משהו אני שם זיייייייןןןןן מה אנשים חושבים עלי ונמאס לי לאכול כרה בגלל שאני מתנהג איך שבא לי אני לא אשם שאותם אנשים שחושבים שזה מצחיק לא מרשים לעצמם להתנהג כמוני אחרי הכל חיים פעם אחת בחיים ואם לא נהנים לפחות לא לסבול אותם טוב אז לבנתים אני לא מתאבד כי אז אני אפסיד את ההזדמנו לעצבן עוד הרבה אנשים @%^$&^**()_)_+++)*&%&$$##%#%#%*&^)&() אבל אני צריך לעשות משהו לפני שאני אגיע למצב נפשי יותר גרוע אני לא יודע איך לסיים את זה אז אני אגיד לכל הדיקאונים כמוני : אתם עושים את העולם הרבה יותר מעניין וכל רגע שלכם שווה חיים שלמים של כל שאר המתומתמים בעולם הזה טוב ככה לפחות אני רואה את זה , וזה דיי מנחם לדעת שאתה מרגיש את החיים באמת למרות שרוב הזמן זה כאב !!!!!!!!!!!!

אמוניים

New member
אלי שלום.

מה שאני יכול לומר לך(וזה כניראה לא יעודד אותך) שאני מזדהה איתך. תוכל אולי לפרט מה אתה מחפש בחיים,מה אתה חושב שיעשה לך טוב?

JudyWn

New member
אם אתה חי רק כדי לעצבן אחרים

הייתי אומרת שמצבך לא משהו בכלל.
הרבה אנשים מאבדים את "טעם החיים" ומרגישים כמו רובוטוים במסלול מטורף של עבודה-לימודים-משפחה-דירה-חברים-בילויים. אולי אתה צריך לעשות עצירה קטנה ולשאול מה בעצם אתה רוצה? ניסית לדבר עם פסיכולוג? אני לא אומרת שהוא ייתן לך טעם לחיים אבל הוא יוכל לפחות לעזור לך להתמודד עם הדיכאון.

../images/Emo187.gif אני חושבת

שאולי פשוט תלך ותעשה משהו שהרבה זמן אתה חושב עליו ותמיד לא מוצאים את הזמן לעשות אותו, ואם לא עולה לך משהו שכזה לראש אולי פשוט תמצא לך תחביב חדש, משהו שירענן אותך ויעשה לך טוב
שיהיה

אלי1024

New member
שלום

אני כמה דברים ואני אלך לישון אני לא יודע מה אני רוצה מהחיים שלי עדיין אני רק יודע שלא הכפת לי אם הם יסתימו אבל אני מרגיש יותר טוב בימים האחרונים מאז שהחלתתי לשים @@@ על כל מי שמעצבן אותי ולא להתאמץ לשמור על קשר איתם למרות שאהבתי אותם בזמן מסויים בחיים שלי אבל אם הם ככה איתי אז שילכו @@@@@@@ אבל עדיין חסר לי משהו בחיים חוץ מבת זוג כמובן חסר לי משהו שאני מתלהב ממנו יש אנשים שאוהבים מסיבות יש אוהבים כדור רגל יש אוהבים כסף לי אין כלום וזה מעצבן אני חוזר מהעבודה ואין לי מה לעשות עם הזמן אני יכול לעשות מה שבה לי אבל אין מה שדוחף אותי הכל נראה חסר טעם או יותר נכון חסר הנאה טוב אני אלך לישון נראה אולי בבוקר הכל יראה אחרת

../images/Emo168.gif

זה הקטע.. תנסה לחשוב על דברים נוספים שאתה מוצא בהם עניין, שיגרמו לך לאושר..שיחממו לך את הלב
אולי תלך למקומות שבהם תוכל לעזור לאחרים וככה תמצא קצת טעם בחיים שלך..
למשל, אם אתה אוהב סוסים אז אפשר להתנדב שם ולעזור לילדים בעלי קשיים מסויימים, או ללכת לשמח משפחה בבי"ח.. אני יודעת שזה נשמע קצת בשמיים אז אם לא במה שהיזכרתי כאן ממש אז במשהו בסגנון..משהו שיותר זמין ונוח לך ומשהו שיותר מדבר אלייך.
חג פורים שמח ובהצלחה

למעלה