הכל הסתדר, הצלחתי.

Acoustic 3

New member
הכל הסתדר, הצלחתי.

למי שזוכר, רכשתי אייפון 6 ובקשתי לדעת כיצד לשחזרו מגיבוי של האייפון 4 הקיים שלי.
הבעיה שלי היתה שהייתי מעוניין בגיבוי מלא - כולל סרטוני הוואטסאפ, והiCloud לא מאפשר זאת.

המלצתם לי לבצע את הגיבוי דרך האייטונס וכך עשיתי.

האייפון משוחזר במלואו!
הדבר היחיד שלא עבר כמו שצריך היה חשבון הג'ימייל Exchange שלי.. אבל ממילא זה חשבון שהגודר עוד בימי האייפון 3GS שלי.. אז פשוט הגדרתי חשבון ג'ימייל והכל בסדר.
תודה לכם noa_f ו- se7en77

כאות שי לפורום.. הנה ההסבר הקצר והקולע של הבחור ההורס והמצחיק הזה לגבי למה הוא עבר מאנדרואיד לאייפון 6. אני אישית צחקתי מלא

(הוא גם ענה פה על השאלה ששאלתי אח"כ בפורום לגבי חברה מומלצת של סוללות ניידות אמינות - mophie)

Acoustic 3

New member
אנצל את השרשור לעוד שאלה - צלצולים לאייפון!

בעבר היתה לי תוכנה במחשב באמצעותה הייתי עורך את השירים שלי ובוחר עד 30 שניות מתוכם. התוכנה היתה שולחת לאייטונס את הצליל הערוך והייתי מסנכרן אותו לאייפון.
זה היה קל מאוד.
באיזשהו שלב, היא הפסיקה לעבוד עם האייטונס העדכנית ומאז לא מצאתי פתרונות אחרים..
שם התכנה היה: iPhoneRingToneMakev2.5
&nbsp
האם יש משהו בסגנון? תכנה שמאפשרת לי לבחור קטע ספציפי מתוך שיר ולסנכרן עם האייפון?
האם יש מדריך עדכני בנושא צלצולים לאייפון?

Acoustic 3

New member
שכחתי לציין

שהתוכנה היתה עושה פייד אין ואאוט וככה בעצם הצליל היה ממש יפה.
&nbsp
המדריך שנתת לי פשוט "חותך" את השיר, לא?

Acoustic 3

New member
אשמח אם תעזרי לי במשהו.

הצלחתי לערוך את השיר שרציתי ואפילו הצלחתי לשלוח אותו לאייטונס (בשימוש אותה תכנה, שכנראה עכשיו כן עובדת)

העניין הוא שמהאייטונס אני לא מצליח להעביר אותה למכשיר שלי מבלי שעולה לי ההודעה המפחידה הבאה:
יש לציין - המכשיר הזה חדש ומעולם לא סונכרן לאף מחשב מלבד המחשב הנייח הנוכחי, ושום תוכן לא סונכרן מהאייטונס לאייפון (מוזיקה סרטים וכו') ואין שום קובץ מוזיקה על המכשיר ממילא.

למה הוא רוצה לפרמט את האייפון?

Acoustic 3

New member
טוב, לא היה לי כוח לחכות לתשובה

אז הלכתי על ניסוי וטעיה.
"פרמטתי" את הקבצים הלא קיימים והחלפתי אותם בסנכרון הידני.

יצא אחלה.

ויש לי צלילים שעובדים נפלא ונכנסים בפייד אין ואאוט.

למעלה