הכל היה בהסכמה ט

רגישה1855

New member
הכל היה בהסכמה ט

בשיתוף פעולה מלא! לא חשוב אם הרגשתי או לא הרגשתי. הכל היה בהסכמה. אף אחד לא הכריח או כאפה עלי. הכל בהסכמה.
אז למה זה לזעזאל מציק לי 8 שנים אחרי? למה זה כ״כ כואב לי. למה??
הם כולם נגעו. ואני הסכמתי.
אני שונאת את עצמי.

levshavur

New member
רגישה ט

שלום לך
אני לא יודעת את הפרטים המדוייקים של סיפור החיים שלך אבל מההודעה הזאת
אני חושבת שאם זה מציק לך עד היום אז כניראה שלא הייתה באמת הסכמה אוליי
"הסכמת" מיתוך פחד, אוליי הם אילצו אותך להסכים. אני יכולה לספר לך
שהמטומטם ההוא מאיתנים שניסה לתקוף אותי מינית אמר להגנתו ש"היא רצתה
את זה..." אז הפוגעים תמיד משתמשים בתירוץ הזה שזה היה בהסכמה...כך
בדיוק הפרקליטות סגרה את התיק הזה בטענה של "חוסר ראיות" תמיד המילה שלנו מול שלהם...אפילו כשהתעמתתי עם אבא שלי בטלפון הוא לא הכחיש רק אמר ש"אהבתי אותך כמו שאוהבים ילדה קטנה"...תירוץ מטופש ועלוב.
בכל אופן אם הנושא מעסיק אותך כבר הרבה שנים אז כניראה שזה משמעותי לחיים שלך
אני לא חושבת שאת צריכה לשנוא את עצמך, את לא באמת רצית את זה עובדה זה מפריע לך...אם זו הייתה הסכמה אמיתית זה לא היה מעסיק את המחשבות שלך.
אני מקווה שתצליחי להתמודד בצורה טובה עם הרגשות האלה שעלו בך.
לבשה.

תמרה45

New member
לייק למה שלבשה כתבה וענתה..

מתחת להסכמה אני בטוחה שהיו דברים שכנראה לא היו בהסכמה..
ושגם אם חשבת שהסכמת לא בטוח שהבנת.. שידעת.. וכו׳
בהחלט שווה לפתור את הסוגיה הזו
ואת יודעת מה אני חושבת?
את אומרת בעצם שאם הסכמת אז למה יש לך עדיין מחשבות על זה ולמה זה עוד מכאיב? למה זה עוד חי בתוכך?
כי באמת כנראה בתוכך לא הסכמת ולא רצית.. יכול להיות שזו הברירה היחידה שהיתה נראית לך אז ויכול להיות עוד המון דברים..
אך באמת מסכימה עם לבשה שזה שווה טיפול ובדיקה, וממש לא שיפוטיות של למה!! את לא אשמה בשומדבר מזה וזכותך המלאה לברר עם עצמך פנימה מה היה שם..

lital172

New member
הכי חשוב

שהרגשת. גם אם זה היה בהסכמה. אני לא יודעת בת כמה היית. לפעמים פשוט שותקים מהלם ופחד. וקופאים במקום.

כן הרגשת וכן היית שם ומותר שזה יציק ויכאב לך על זה.. זה נוראי. ואף אחד לא צריך לעבור דבר כזה אך הוא אם הוא לא באמת רוצה.

ולפעמים נורא רוצים להגיד לא וגם לפעמים המילים פשוט לא יוצאות.

רוצה לספר קצת יתר? חשוב לי להבין אותך... ואני כן רוצה שתנסי לקחת את המקום הזה לדבר על זה.
כי זה נגע והכאיב והכי הרגיש לך...

למעלה