הכל בקצרה

א י י ל 18

New member
הכל בקצרה

היכרתי אותה לפני כמה חודשים טובים , א-ה-ב-ה ממבט ראשון.. אני מאוהב בצורה אמיתית.. חיזרתי , היה לה חבר.. סגרנו שנישאר ידידים כיבדתי את זה שיש לה מישהו. רמיזות מצידי לא ממש הפסיקו.. היא לא טיפשה יודעת שאני רוצה אותה. אני מתקשר כל כמה ימים או שולח הודעה ,נשאר קרוב אבל גם רחוק.. מציע מדי פעם להיפגש , לרוב היא לא יכולה מסיבות אמיתיות ודיי סבירות שאני מבין אותם (עבודה , צרות בבית וכו') היא לא יוזמת טלפונים בחיים , לא הודעות , אבל מתעניינת קצת , מרחרחת מרחוק.. אבל לא מראה נכונות לכלום. הם נפרדו לא מזמן חודש. אז.. ביום חמישי אנחנו נפגשים אם לא יהיה ביטול , אני מתכוון לפתוח הכל , להגיד שאני עדיין רוצה אם זה לא היה ברור. שאני רוצה ללכת איתה למשהו קצת יותר מידידים אבל לקחת את זה לאט לאט לאט כי רק עכשיו היא יצאה מפרידה. זה נכון לפתוח קלפים? להגיד הכל ודיי? להוריד את זה ממני.. יש סיכוי גדול לסירוב מתובל בתירוץ סביר . אבל מצד שני מה שאני בעצם רוצה להגיד זה "הקסמת אותי , את בן אדם מדהים , ממש כייף לי לראות אותך ולחשוב עלייך , אני יודע שאנחנו עכשיו ידידים , אני רוצה להתקדם איתך הלאה ,אבל אני ראלי ויודע שעכשיו יצאת מקשר ארוך וקשה ואת צריכה את הזמן שלך.. אני רוצה להתקדם אבל יודע שזה יקרה ממש ממש לאט.. " מה אתם אומרים?

כשתפגשו, תראה איך זה זורם.

אני בעד להגיד לה, אני רק לא יודעת אם זה מוקדם מדי. צריך לראות איך היא זורמת איתך בפגישה, אם היא נענית לנסיונות הקירבה שלך.

א י י ל 18

New member
אוף..

נו נסיונות הקירבה.. איך עושים את זה בכלל? היו לי קצת בנות בחיים.. הארוכה מבינהם הייתה יותר מ 3 שנים.. נסיונות קירבה.. אני מרגיש ששכחתי הכ-ל-. אין לי מושג מה לעשות.. אני יודע רק להיות ידיד טוב איש נחמד וחביב. אולי בגלל זה היא בצורה כוחנית משדרת ידידות וכאילו מתעלמת מזה שאני ר-ו-צ-ה אותה.

נסיונות קירבה?

להחזיק לה את היד. להביט בעיניים, לתכנן פעילות שמעודדת קירבה (לא בית קפה שיושבים אחד מול השני).

א י י ל 18

New member
דיי נו.. אני מרגיש אדיוט

קצת יותר בפרטים.. לאן שלא נלך , סרט , סטאנאפ , הצגה או ה' יודע מה.. פשוט באמצע בלי קשר לקחת לה את היד ולהחזיק לה? לא לבית קפה שיושבים אחד מול השני? אז לאן כן..? קצת רעיונות יעזרו לי..

nate2000

New member
אוי ויי......

ניקח תסריט: הולכים לסרט- רצוי קומדיה ולא סרט כבד. בזמן הסרט אתה "בטעות" מנסה ליצור מגע, אם היא נרתעת קח שני צעדי אחורה וחכה להזדמנות נאותה יותר. אחרי הסרט תציע לה לטייל ליד חוף הים למשל, נסה ליצור שוב מגע- לגעת בה "בטעות" ולראות איך היא מגיבה. שוב אם היא נרתעת מהטיול על החוף תחתוך במקום. או קח אותה לבאולינג: גם שם אתה יכול לייצר מגע- "ללמד" אותה איך מחזיקים כדור, לתת לה כיף כשהיא מצליחה לעשות סטרייק.... אח"כ תציע לצאת ולהתרענן בחוץ, קנו איזה מילקשייק ותרביצו קטעים. מכאן תלמד לקרוא מצבים, אם היא מעוניינת במגע שלך ובחברה שלך הגוף שלה ישדר את זה, אם היא משחקת אותה אדישה או מתחילה להרביץ לך תורה על כך שהיא רק נפרדה ורואה בך ידיד, תקפיץ אותה הביתה תגיד יפה שלום ושיש לך מספיק ידודות ואתה לא צריך עוד אחת לאוסף. תהיה אסרטיבי ומוביל איך שהדייט יראה ויגמר תלוי רק בך.

א י י ל 18

New member
אוקיי..

הבנתי פחות או יותר.. בגדול אנחנו נוסעים לאיזשהי הופעה של חבר קרוב שלי שנתן לי הזמנות.. אחרכ אני יציע ללכת לחוף או משהו.. התירוץ של וואי נורא קר אבל יתפוס כי בחמישי אמרו שיהיה קריר.. אולי באמצע המופע אני איכשהו ינסה להתקרב

nate2000

New member
תלוי עד כמה קר

ומניסיון אם נהנים מחברתו של אדם הקור נשכח. אז בוא נגיד ככה שאם היא תהיה מספיק מעוניינת היא תסכים. רק אל תיסחף עם המגע הוא אמור להיות "אקראי", אתה רק בודק את השטח. בהנחה שהיא תגיד שקר לה תזמין אותה ביום שבת (תן לה לעכל את הפגישה יום אחד) לטיול רגלי בחיק הטבע או על החוף.

תגובה

לא תמיד צריך לדבר על הכל, הרבה פעמים עדיף לעשות ולרמוז. היה טוב אליה, הבע לה אהבה, גע בה מתוך אהבה, התענין בה. כך לאט תתקרבו.

למעלה