הכל בפוקוס?

numerw

New member
הכל בפוקוס?../images/Emo12.gif

קצת חדש פה אבל שטויות :) אני רון בן 18 וחצי מאז שגיליתי את הפרוג קשה לי לעזוב.. והנה סיפור שקשור לכותרת:) לפני כמה שנים קיבלתי דיסק מחר שהיה רשום עליו focus ...מיותר לציין שהדיסק איבד את עצמו ברחבי החדר שלי ומצאתי אותו רק לפני שבועים והם פשוט טובים! אין לי מושג איזה דיסק זה שלהם אבל אני יודע שהוא ממש טוב :) מישהו מכיר? דעות? הצעות אולי לשם של הדיסק? (צריך לקנות את המקורי
ולחפש את הווניל שלו פעם הבאה שאני מגיע צפונה לת"א)

numerw

New member
הופ..

תראו זה קופץ למעלה:) מה עם פוקוס ? אין תגובה?

לפני שאתה מקפיץ

אני ממליץ לך לחכות הרבה יותר משלוש שעות. זה לא פורום סקס, ואין כאן עומס הודעות, לכן הקפצת מוקדם מדי - וזה מיותר. באשר לפוקוס, יש לי אלבום אחד בלבד שלהם : Moving Waves. באופן כללי - לא רע בכלל. יודעים להלחין, יודעים לנגן, יודעים לרגש ויודעים להרשים וירטואוזית. לי פה ושם מפריעה העובדה שחסרה נחישות באלבום. התחושה היתה יכולה להיעלם אולי אם הייתי רואה אותם מבצעים את החומר בוידאו (אבל גם אז זה רק אולי), אך באולפן הם נשמעים לי די מהוססים - ובעיקר בקטעים הבועטים יותר.

Gil Keltch

New member
פוקוס

אחד מהרכבי הפרוג הפופולרים בכל הזמנים שהתאחד עכשיו אגב והוציא אלבום חדש. ההרכב ההולנדי המשובח הזה הונהג ע"י שני כשרונות אדירים טיס ואן ליר בחליל, קלידים ושירה ויאן אקרמן גיטריסט על מומלצים מאוד האלבומים הבאים: FOCUS II ׂAKA MOVING WAVES FOCUS III HAMBURGER CONCERTO שלושתם מהווים הימור בטוח ומומלצים מאוד

numerw

New member
תודה רבה:) + שאלה

פעם הבאה אני לא אקפיץ מהר:) ואני בהחלט אבדוק את הדיסקים האלה גם.. אגב מה האלבום\אלבומים של קינג קרימזון שאתם הכי אוהבים?

מורנא007

New member
אלבומים אהובים של קינג קרימזון

In the Wake of Poseidon In the Court of the Crimson King In Lizard Islands עד ש- Peter Sinfield עזב/פותר

TAZ!

New member
גם Red הוא אלבום אהוב מאוד...

למרות שהוא בלי פיטר סיינפילד

numerw

New member
הכי אהוב שלי הוא

In the Court of the Crimson King למרות שעוד אהבה נתונה לstarless and bible black

epitaph

New member
האמת שהכי אהוב עליי הוא לארקס בכלל.

אבל משום מה תמיד כשמזכירים את קרימזון אנשים לא מזכירים שני אלבומים שלפחות לדעתי הם שניים מהיצירות מופת של קרימזון:דיסיפליין ואילנדס. (טוב נו,בערך כמעט כל אלבום שהם הוציאו הוא יצירת מופת בעיניי,פשוט האלבומים הנ"ל לא מוזכרים מספיק,לא מוערכים מספיק לדעתי).

CaerBannog

New member
גם עליי הם שניים מאהובים

איילנדס באמת לא מוזכר יותר מדי, אבל דיספלין מקבל את כבודו...

shay or eli

New member
האלבום האהוב של קרימזון

לאחרונה אני נוטה יותר ויותר לכיוון Red, כלי הנשיפה והאוירה הג'אזית מתחילים לעשות לי את זה. למרות שב In The Court וב Lizard עדיין יש רגעים מאוד יפים.

elad2040

New member
בהחלט red

אבל אני מודה שיש לי סטיה כלפי החומר המאוחר של קרימזון. THRAK וכל מה שבא אחריו! במיוחד projeKct X!

למעלה