הכל בסדר???

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
הכל בסדר???

איפה כולם. כ"כ יבש פה ביום. אני חושבת שכולם מפחדים מהספויירלים
טוב, הכל מקרה. אני הולכת עוד רבע שעה הבייתה. יששששששששששששש אבל מחר אני כבר מתחילה ב7 לעבוד אז אני אחזור. ואני מצפה לראות שהפורום התעורר!!! קפיש???

~*~gaL

New member
אמממ...

גל נרדמה, וגל פספסה משהו, מה שאומר שלגל אין שיעורים למקצוע אחד מחר, ואני מקווה שהכל יסתדר עם זה... אני חושבת שיותר קשה למצוא זמן פנוי עם הלימודים והכל :) Hehe.. עבר רבע שעה. כיף לך

../images/Emo6.gif

הווידיאו אצלנו דפוק.... אני תכנתתי (?
) אותו ל-00:00 והוא לא הקליט לי אי.אר! והפסדתי: "I´ll never touch Luka´s cookies" אבל סה"כ ראיתי כבר ת´פרק הזה ולא הכי אהבתי אותו. זאת אומרת, אהבתי אותו, אבל פחות מפרקים אחרים.

אה, אני לא הייתי פה

כי הלכתי לסבול מכאבי תופת אצל הרופא השנוא עלי בעולם: רופא השיניים!

join the club shmuza!

גיא פינס לא אמור לעשות מתישהו משהו על הסרט החדש עם מאורה? הלואי שיהיה ריאיון עם מאורה- מצד שני גיא פינס למה אפשר לצפות ממנו? (חוץ מלבריטני, ג´סטין ויהודה לוי)

~*~gaL

New member
תכניסו למטה את המילה "את"..

אניוואי.. כן.. הלוואי שהוא יראיין את מאורה.. ורופא שיניים? מסכנה... חחח.. אאוץ´.

jakecarter

New member
אני הלכתי

לרופא שיניים לפני איזה חודש, פעם שניה בחיים שלי ולא היה לי כלום, כולם היו המומים איך אין אפילו אבנית או משהו..

~*~gaL

New member
אני אוהבת הקטעים הקומיים בפרק..

עם סוזן וקרטר למשל: "מוזר, לא ככה אני זוכרת אותך" |דופק את הראש בשולחן קבלה| "ככה אני זוכרת אותך" LOL! או עם העכביש.. אני אוהבת את הפרצוף של קרטר אחרי שקרי הרגה אותו. ויו.. הציטוט עם העוגיות.. אני כל פעם מתה מצחוק כשאני רואה את זה, לא יעזור. המבטים והקריצה.. :)))))))))))) או עם רומנו... "את בטוחה שאת פשוט לא מאוהבת בה קצת?" חי, חיחיחיחי.. ובכלל כל השיחה שלו עם קרי בקטע הזה. אנחנו עכשיו בפרקים האלו של הסוזן-אוף-קריקטר.. מזל שהיא חזרה לעצמה, תודה לאל.

../images/Emo6.gif

"מוזר, לא ככה אני זוכרת אותך" |דופק את הראש בשולחן קבלה| "ככה אני זוכרת אותך" חה!
יו!
הקטע עם העכביש!
מסכן העכביש
. עכשיו אני רוצה לראות את הפרק הזה.:(:)((

mprb

New member
יופי

אני גאה בכם. הערתם קצת ת´פורום. פשוט אתמול היה כל כך משעמם.

סולסיטה

New member
בואו נעשה פה שרשור מצחיקים ../images/Emo6.gif

גם אני אישית חולה על כל הקטעים ה"פנימיים" המשעשעים של הסדרה... זה הופך אותה להרבה יותר שווה ממה שהיא כבר, וזה קשה! אז שכל אחד ירשום את הדברים המשעשעים שהוא זוכר מאי.אר.... וגם אני: * אני חושבת ש"סודות ושקרים" עונה במלואו על הקטגוריה...! לדעתי הוא אחד מהפרקים הכי טובים בעונה, אם לא במקום הראשון. כל השאלות הזדוניות של סוזן ואבי, קרי והלוקר (!!!!!!), אשת הסדו-מאזו והתיק שלה, ההתוודות של קרטר בסוף, פשוט הכל... פרק ענק! * עוד משהו מצחיק (לפחות אותי): סוזן וקרטר בעניין הצלקת "get your own!". * וכמובן ש: "מה קרה? הנסיך הארי שוב בגמילה?", למרות המאוד עצוב שאח"כ.

אוקי דוקי..

..*סודות ושקרים - גדול
. * אממ.... כשסוזן חזרה לאי.אר. היא אמרה לקרטר: "אני לא זוכרת אותך ככה" *קרטר מקבל מכה בראש* "ככה אני זוכרת אותך"... * המכה שקרטר קיבל מהאיש הזה.
* הקטע שהם פרצו (קרטר ואבי) לדירה של לוקה וכל הקטע שאחרי זה
אממ... כל שאר הקטעים המצחיקים בסדרה?

~*~gaL

New member
הרשימה ארוכה...

מה שעולה לי בראש כרגע? צ´ן נותנת מכת חשמל עם הכפות לקרטר בעונה הראשונה. קרטר מוציא לאנה מח עצם (אני חושבת) בעונה 4. כלמיני ציטוטים של רומנו ב"Power".. ובכלל המון קטעים בפרק הזה. הפרק "Survival of the fittest".. פשוט כי ככה! כל הקטע עם אבי/קרטר/רינה.. שהוא אמר שהיא הייתה חברה שלו. ב"Feb. 5, ´95" כשהם לוקחים חזרה את מכשירי ההחייאה.. ב"Blizzard" כשמארק וסוזן מגבסים את קרטר והוא נופל...חחח!

למעלה