הכל בגלל גורן!!!!

גמני פתחתי יום חדש ../images/Emo3.gif

הגיעו אורחים אז אני הולכת לשים
ולהכין כוס
אתם באים?

amigor

New member
אני בא! אפשר, מה לא מאוחר../images/Emo35.gif

אני קצר וחזק..תודה! ניצתי שמתי לב! כולם חושבים חיוב יפה כך תהיו חיי אושר.

itaisa

New member
מקשיב לך

בא לך לדבר בטלפון שיחה כגבר לאישה בעלת מעלות?????

עכשיו זה הזמן לאושר....../images/Emo121.gif

כמה שזה נכון.. שתמיד מחכים לעוד משהו כדי להיות מאושרים.. יש לחיות את היום אבל....כמה קשה לאהוב כאילו אף פעם לא פגעו בך.....

amigor

New member
אדם חופשי לבחור! כל אחד

לוקח אחריות על הבחירה שלו אם איני טועה פרויד טען שאדם נעול בתוך חוויות העבר שלו,הילדות. ואדם שאיני זוכר את שמו..טוען אדם חי! רק אם הוא מרגיש שייכות, והשלכה לכך אדם יוצר, אדם חשוב לעצמו, רצוי, תורם..ועוד ובהקשר למה שאמרת, תרקוד כאילו שאף אחד לא רואה אותך היי מאושרת, זירקי הכל לאחור. כך אני נוהג, ומדקלם מידי יום, החיים קצרים.

amigor

New member
כן זה לא קל, לימדי לממש את

הפוטטנציאל הכוונה, בדיאלוג פנימי לשפת מעשה, לשחרר את המאוויים והשאיפות לפוטנציאל הטהור שלך, ראי יכול להיות שתאמרי זו תאוריה היא ניתנת להגשמה לשפת מעשה, אימרי לעצמך האושר שלי כאן בפתח הדלת,מגיע לי עכשיו ומיד

החיים ריקים וחסרי משמעות

ולכן המשמעות היחידה שיש להם היא המשמעות שאנחנו נותנים להם. המשמעות שאנו מייחסים לארועים בחיינו או לעובדות הקיימות היא המשמעות הניתנת להם. שום משמעות לא "קיימת" אלא במוחנו. ולפיכך - הניחי למה שקרה. הוא חסר משמעות. כל משמעות שתייחסי לעבר - היא במוחך ואין שום ערובה לכך שזו האמת. ומהי האמת בכלל? אלא במוחנו בלבד. כך שתבחרי באמת שאת רוצה. באמת שתגרום לך אושר. תבחרי באושר. בהווה, ולא בעבר. באושר ולא בעצבות או במרירות. וחיי את חייך במלואם.

amigor

New member
אוי קסם! אני בטוח שאינך

פסימית כל כך, אולי..תנסי דיאלוג פנימי בשקט נפשי, אנו הרבה בלבד, מין מדיטציה עם איזה מיוזיק קלסי, הקשיבי לקול הפנימי עם מאוויים ותשוקות יפים, ותגלי המון אושר כאן אולי אני מנסח את זה קצר, אבל אפשר לנתח את הנושא, ולדבר עליו ותגלי לעתיד. את שדה הפוטנציאליות הבלתי נדלה שיש בך ולכל אחד מאתנו לאושר

וואו, מה זה לא הבנת!!!!!!

אני הכי אופטימית שבעולם זה שלחיים עצמם אין משמעות, ורק אנחנו נותנים להם את המשמעות תחשוב כמה אופטימי זה זה אומר שאנחנו יכולים לקבוע לנו את העתיד להמציא לנו את האפשרויות , המאושרות ביותר שום גורל אכזר לא נקבע לנו, ואם קרו לנו דברים רעים בעבר - זה לא אומר כלום. כי לחיים אין משמעות כשלעצמם. הריק הזה, הוא המרחב העצום בו יכולות להתקיים כל האפשרויות כולן!!! זו ההקלה הגדולה זה האושר שאני בוחרת לעצמי למלא את חוסר המשמעות במשמעות נ-פ-ל-א-ה-!

כמו שעם ההתפתחות, נותנים משמעות

לבליל צלילים, בגלל מוסכמות חברתיות והרי, לפני הבנת השפה, עדיין לא היתה משמעות למילים ורק אנו....נותנים משמעות לכל דבר שקורה והופכים כל דבר לרע או טוב לפיכך כוח עצום יש לנו במתן משמעות לכל דבר חסר משמעות מסביב ואולי יש ללמוד....לוותר לעתים על הפרשנויות והמשמעויות...

מי שאינך זוכר את שמו הוא

אדלר שמשנתו העיקרית היא - הכל מתחיל ונגמר בשייכות. כל מה שאנחנו עושים בחיינו סובב סביב הצורך להרגיש שייך. ניצת
במשנתו של אדלר

amigor

New member
נכון ! ../images/Emo45.gifניצת../images/Emo141.gifשושן את נמצאת

במקום הנכון, גבירתי המנהל הפורום בנות
ולכל החברים
תיעזרו בניצת היא נהדרת.

חן חן לך איש ../images/Emo24.gif

עברתי אי אלו גלגולים בחיי בין היתר לימודים במכון אדלר כשהגעתי לשם מיד בשעור הראשון הבנתי שהגעתי הביתה... אנשים חושבים, מדברים וחיים כמוני והכי חשוב הוא ערך השוויון כי כולנו אותה רקמה אנושית אחת חיה

למעלה