הכל בגלל גורן!!!!

תפסתם אותי ביום..הקשיבו....

חיה את חיי במלואם לא חיה לפי מוסכמות עושה את מה שאוהבת ונהנית מכל רגע חיים דינמים ומהנים אבל.... נתפסתי ביום בו.... רציתי לפתוח נושא חדש, ובכל זאת אעלה אותו כאן פרק ב´ אצל הגרוש הודיע לי היום שבעו ד חודש מתחתן מפרגנת לו חיים מאושרים ובכל זאת כשהורדתי השפופרת הדמעות זלגו מעצמן ויבשו וזלגו עוד משך אחר הצהריים, לא כאב בלתי נסבל אבל עצבות

amigor

New member
אהה....הבנתי, בשביל זה לא התקשר

לי, העיניין כי
עפ"י דברייך בפורום את מאושרת, אכן ..עתה הבנתי.. אבל אין צורך להצטער או להיות עצובה ראי הזמן יעשה את שלו, יגליד וגם את המשיכי להיות מאושרת עוד יבואו ימים יפים ומאושרים גם לך אנו נתמוך ונעזור, הפורום כאן חם ואוהד ועם גב´ ניצת, מה כבר צריך, קחי
קל לומר,, נסי לשכוח השתדלי לחלום חלומות פז, ובתקווה להשכים יפים עוד ימים יפים צפויים לך

תודה עמי, שהזכרת על הבית...../images/Emo121.gif

אכן בית חם זה כאן ושמחתי שהיה גם מי שהקשיב תודה על הפרח כלללללל כך אוהבת, והריח......משכר חושים אכן, הזמן עושה את שלו ובינתיים בודקת....מנין עולה העצב אכן, אלך לישון, לחלומות זכים תודה

הבטחתי

ונרדמתי
אבל גם בלילה הייתי עונה לך באותה ההכרה : אהבה לא מתה. אהבה אמיתית. גם כשהיא נגמרת , היא מתוייקת במגירות אחוריות וצצה ונשלפת לצורך הזכרונות , כשיש לה טריגרים. כמו שקרה לך אתמול. וזה טוב. אל לך להצטער שהיא צצה , זה אולי אומר שחווית איתו משהו יפה. משהו שווה לקחת הבייתה , אלייך פנימה , לשים במסגרת ולתלות בפינת הזכרונות. כל פינה כזו מקשטת אותך יותר . וכל דמעה מסוג כזה הופכת אתך ליפה יותר בנפשך פנימה , מלמדת על הרגישות שאין לוותר עליה. לא סתם שרו : יש אבנים עם לב אדם. להבדיל אותנו מהן , האבנים. הספר שלנו שמחולק לפרקים דואג להשאיר קצת מתח בסוף כל פרק , כדי שתהיה בנו הסקרנות להמשיך ולקרוא את עצמנו אבל מצד שני , זה גם מושך לעלעל ולדפדף קצת אחורה ולקרוא שוב כדי להבין יותר טוב איך לבנות הלאה את העלילה. בלי הסקרנות , בלי הרגישות , בלי הרטיבות , אנא אנו באים? אל ה"כלום".

A L O N A 1

New member
חופשיה מתוקה../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

יש עצבות ויש כאב כאשר בן הזוג לשעבר פוצח בפרק ב´. בפרט אם אנחנו עדיין לא הכרנו את חברנו הטוב והאמיתי. חופשיה מתוקה פתחי את נפשך לאהבה והיא תגיע אליך. מהכרותי הקצרה איתך בפורום, לא רחוק היום

ואני ברחתי לי ככה בלי להקשיב ../images/Emo10.gif

העצבות הזו שנפלה עלייך היא הדבר הכי טבעי שיכול להיות, אם היא לא היתה זה היה חריג.אין כל קשר לפרגון,אנחנו מדברים כאן על רגש וגם אם הוא אינו אהבה - היא היתה שם פעם בדיוק כפי שאביגיל אמרה. הודעה כזו ממנו מעלה מן הסתם זכרונות של ימים אחרים ,מחזירה אותך למה שהיה ואיננו עוד ... ובדיוק כפי שהעצבות הגיעה כך היא תפנה את מקומה לשמחה שיש בך בחזרה.

אקדמאית

New member
חופשיה אני כל כך מבינה אותך

והלוואי שזה היה עובר ככה בלי להזיז. אני יודעת שאם האקס יבוא ויגיד לי שהוא הולך להתחתן (וזה יכול לקרות בקרוב כי יש לו חברה הרבה זמן) - זה יעשה לי בלגן בבטן. אצלי - לא בגלל שיש לי משהו אליו כמו בגלל שהוא הצליח להסתדר מיד ולמצוא אהבה חדשה ואני - עדיין בשלב הפגישה הראשונה של הבליינד דייט. מה לעשות לא יכולה להשתחרר מהתחרות הזו. אז כל מה שאני יכולה זה לשלוח לך
ולאחל לך שהכאב יעבור במהירות.

maof

New member
למה??????

ברגע שהוחלט על ניתוק היחסים, וכל צד הולך לדרכו ולעתידו החדש האם ישנה תחרות סמויה?? מי יצליח בפרק ב´ ראשון?? ולמה זה צריך לענין אותי מה היא עושה. הדברים שמענינים אותי קשורים לילדים ומעבר לזה שום דבר שקשור לחייה האישים. הניתוק הוא לא רק גופני, הניתוק הוא ריגשי ומחשבתי. אני חושב שעדיף לחשוב על ההווה והעתיד ולא על העבר ואם היא מתחילה את פרק ב´ מוקדם יותר שיבושם לה, ואני מקווה עבורה שתימצא את מבוקשה. כל זמן שהדבר לא יפגע בילדים מצידי היא יכולה לעשות בנגי´ מעוף

אקדמאית

New member
אז כל הכבוד לך מעוף

שהיא בכלל בכלל לא מענינת אותך. הלוואי שגם אני אגיע למצב שלך ולא ארגיש בתחרות איתו. בנתיים - לא כולם כמוך ויש כאלה שקורות האקס שלהם עדיין מזיז להם: מי מסיבה של תחרותיות ומי מסיבה אחרת.

גורן44

New member
היי,, ילדה,../images/Emo61.gif

עצוב לי לשמוע שצר לך בלב, היית כל כך חזקה עד כה,אז מותר לך מעט לשחרר, ואחר כך שוב, תתחזקי ותמשיכי,בעזרת הילדים,משפחה ואנחנו,, החיים עוד יהיו יפים יותר, ושמחים יותר, ובינתיים - one day at a time ויהיה טוב, פרחים.

אתם מקסימים...אנשים יקרים../images/Emo121.gif

לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל הייתי הבוקר עם הילדים בבדיקות שנקבעו מראש ולאחר מכן החלטתי לא לחזור לעבודה, ולפרגן לעצמי בוקר חופשי... קלטתי שאבי ילדי בעצם מתייעץ עמי גם באשר לאיך לספר לילדים, אז הייתי בבית הספר שלהם, לשוחח עם גננת ומורה, ולהתייעץ עם יועצת. זה כל כך בקרוב, שצריך לעשות פעולות אז עכשיו יצאתי מד´ אמותי, אחרי שאתמול קיבלתי פרגון כל כך חם מאנשים סביבי, ומילים כל כך יפות על מי שהייתי בשנתיים האחרונות, התחזקתי ופניתי לילדי....שעליהם אתמול כמעט ולא חשבתי.... מסתבר שיש פחדים ויש חששות הילדה, שהיא בת שמונה וחצי, הביעה בפני אתמול את התחושה שאבא אוהב אותה פחות מאשר את החברה שלו, ואת התחושה שהחברה אוהבת מאוד את האח שלה (הבן שלי) ושאותה.....היא בכלל לא אוהבת הביעה את החשש מחתונה של אבא, כי אז יהיה יותר עם חברתו... בקיצור, יש מה לעשות...וטוב שהם פותחים בפני את סגור ליבם אז....כל כך תודה לכם, כאן, אנשים טובים, שמביאים מעצמכם כל כך הרבה חום, ומילים חכמות, אכן, פרק בחיי, חתונה של אהבה שני אנשים, שדרכם נפרדה, אך פינה חמה בלב שמורה לו אצלי (חושבת שזה הדדי) והכאב....איזה כיף שהוא לא ממוטט, ושאפשר להתמודד איתו והדמעות...ניקו, טיהרו השמחה.....אכן תחזור... אגב, חשבתי מנין העצב מגיע, והמסקנות שלי הן... ההודעה מנציחה את הפרידה מנציחה את העובדה שאני עדיין לא מצאתי את בן זוגי מזכירה לי את העובדה שמביתי , עבר לביתה.... ומעלה זכרונות, חמים, רחוקים, של אהבה מאושרת ומחייכת.... אז....טוב שאינני לב של אבן... ו...שיהיו רק ימים מחייכים יעל - עדיין מאמינה באהבה

A L O N A 1

New member
חופשיה יקרה../images/Emo140.gif

מכירה את הכאב ואת הקשיים,ילדי היו בני 5 ו - 9 כאשר התגרשתי. 3 חדשים אחר כך בעלי לשעבר התחתן. למרות שנפרדנו לא כידידים, היתה תחושה של צער, החמצה ו"מה היה אילו...". ילדי הלכו לחתונתו וזאת על פי בקשתו. חשבתי שהעובדה שנישא תעזור להם להבין שהפרידה סופית. מאז זרמו הרבה מים בירדן ואהבתו חלפה עם הרוח... כל מה שהיה אינו רלוונטי לנושא שלך. מה שרציתי לומר שעכשיו כשילדי בגרו, אחרי שנים רבות,ואני נזכרת במה שהתרחש, מי שהייתי, ויודעת מי אני עכשיו, רואה את שני הפרחים המקסימים שלי, אני מאושרת. הלב נשאר כאן, האהבה האמיתית, הגדולה, החמה והמחבקת נמצאת איתי ועם ילדי צמוד ללב. בעלי לשעבר שהחליף נשים רבות ועדיין עושה זאת נשאר לבד, עם אותו ריק וחלל עמוק בלב, לא זכה לגדל את הילדים שלנו, "עשה" עוד ילד ונטש אותו.. אז מהו האושר? למרות הקשיים ולמרות הצורך בחום גברי וחבוק אוהב, אין אבל אין יותר ממה שיש לנו
))

ובנימה אופטימית זו

אומר לכם לילה טוב אנשים יקרים שחופת מלאכים תהיה מעליכם עד הנץ ה
חלומות מתוקים מתוקים

amigor

New member
בהמשך לנימתה של ניצת,

אני אפרוש לי אל המיטה הקרה שתתחמם אח"כ, לאחר
אולי עוד
שיעזור לחלומות פז לילה טוב/בוקרטוב!

הי, רגע, לא למיטה קרה......./images/Emo121.gif

קח לך חיבוק חםםםםםםםםםםםםםםם צידה לדרך זהירות שלא להצטנן