הכל בגללכם

nutmeg

New member
הכל בגללכם

החלטתי לחרוג ממנהגי וממש לענות למי שפונה אלי בתור בסופר, מתוך רצון לבדוק אם רוצים להתרועע עמי או לא. עמדתי לתומי בתור כשפתאום האישה לפני דחפה שקית של חטיפי צ'יטוס אל מתחת לאפי ושאלה: "תגידי, זה במבה?" אני: "לא, הנה כתוב פה שזה צ'יטוס" היא: "אבל הציור פה מראה במבה" - וכהוכחה היא מצביעה על ציור של אליפסה צהובה שנראית, אין ספק, כמו במבה. אני: "הציור באמת ציור יפה, אבל על השקית כתוב שזה צ'יטוס. צ'יטוס בדרך כלל עשויים מתירס ובמבה מבוטנים היא - מתעמקת בכתוב, מתבלבלת עוד יותר ומראה לי "הנה, תראי, כתוב צ'יטוס תירס בוטנים" אני: [מתחילה לאבד סבלנות במהירות שיא] "גברת, אם את כל כך רוצה במבה, למה את לא לוקחת שקית שכתוב עליה במבה?" היא: "נכון, אני הולכת להחליף" וכך היא תוקעת אותי בתור עוד כמה דקות... כשהיא חוזרת היא מביאה שקית צ'יטוס בלי הציור של הבמבה ובלי הכיתוב המבלבל תירס בוטנים. תגידו - זה להתרועע זה?

מוגג

New member
../images/Emo6.gifאין אין אין

כמו מוסקט! חייבים להסריט את המערכון הזה.

אטיוד5

Active member
החמצת הזדמנות

עוד שני משפטים היא היתה מזמינה אותך לארוחת שחיתות תירס+בוטנים.

יוסי ר1

Active member
עד שאת מצתרפת לשיחת רעים, את מטעה את

בני שיחך? הראתה לך ציור במבה, הראתה לך כיתוב בוטנים, ואת נתפסת בעקשנות ל"כתוב פה שזה צ'יטוס"?

אכן הטעית

לידיעתכם, במבה עשויה מתירס. היא רק מצופה בחמאת בוטנים בשביל ה"בטעם בוטנים". אבל ה"קלקר" הצהוב עצמו עשוי מתירס.

nutmeg

New member
האמן לי

אם היה כתוב שם cheat us היא לא הייתה מתבלבלת בכלל כי אז היא רק הייתה מסתכלת על הציורים. ת'מאת - זה היה הזוי לגמרי. לא הבנתי בסוף מה נסגר איתה.

Sea Urchin

New member
אולי היא רצתה לדעת עם החטיף זה במבה

לא מתוצרת אוסם. את יודעת כמו שלמקרר קוראים לפעמים "פריג'ידר" למרות שפריג'ידר זה שם של יצרן מקררים, וכמו שלכל פלצפון סלולרי קוראים "פלאפון" וכדוימה.

nutmeg

New member
אתה צודק

רק שבסוף הבנתי שהיא רצתה בעצם צ'יטוס, נפלה לה לעגלה שקית בצבע חריג עם ציורי במבה, ואחרי שיחת ההבהרה היא הלכה להביא צ'יטוס מהזן שהיא מכירה. זה היה כל כך עקום שאין לי מילים!

גנגי

New member
הכול בגלל שהלכת לסופר

במקום לבוא לשתות איתי קפה.

ו..אמרתי לכם../images/Emo8.gif....

אבל לעיניין עצמו, כשחלק מהכותבים קטלו אותי שאני שונאת שמתערבים לי או מחטטים לי --לא הגבתי אבל אצלך אתה מתאר מצב הפוך : שמבקשים את עזרתך ומתייעצים איתך. וכן , כן, גמאני עוזרת ועונה לכל מיני שאלות של דודות**************כל עוד מדובר במוצרים שלהם שהם מבקשים עזרה****************כמו תאריך אחרון לשיווק או מחיר וכו' פעם בלונדון אני הזדקקתי לעזרתו של מישהו בסופר, שבמקרה היה דליסיוסו.....אני מניחה שהיה ממש כיף להתרועע איתו אבל בזמנו הייתי עם מישהו.

nutmeg

New member
אין מצב!

LOL - אני נראית אימתנית וחסרת סבלנות בעליל - זה שהיא פנתה אלי רק מצביע על שיפוט קלוקל מבחינתה.

D o r o t h y

New member
לי את נראית יותר מנחמדה.

אז אל תעשי את עצמך. אפילו המבט האנטיפטי שלפעמים את מנסה לעטות, מצחיק אותי

פנטסטי

לי גם כשיש עגלה, אף אחת לא דוחפת את האף שלה [נו, ברור אני גבר, ומה מבין גבר בעניני נשים, בסופר?] - זה שבמסורת אבותיי הגבר הולך לקניות בשוק כנראה לא נחשב בעידן הפוסטמודרניסטי המרסק עד דק כל פארדיגמה, נוהג, מנהג וחוק. מאידך אני לגבר שלידי: אני: זה מה שקנית [הייתי בתור לקופה "רגילה" - היו לי 5 מצרכים ולו רק מצרך אחד, נראה ביד, ורציתי לתת לו לעקוף אותי] ? הוא: בעברית איטית, של מהגר לשפה: לא יש גם בשקית - פותח שקית ניילון מהוהה ומראה לי מה יש בפנים - ואני מחכה שיפתחו את הקופה שם - מצביע על קופת האקספרס הסגורה. אני: חיוך ענק. טוב אני אחרי 5 דקות ארוכות בהן הקופאית מזעיקה לעזרה את הקופאית הראשית, במקום להקליד מספר לקופה הרושמת, רואה שקופת ה"אקספרס" נפתחת. הנה היא נפתחה אני אומר לו, והוא מזנק לשם ביעילות ובמהירות המנוגדות לאיטיות דיבורו. אחריו שלחתי גברת שמנמנה ומאופרת עם ערימת מזון מוכן על זרועותיה. הם סיימו ואני עדיין הייתי תקוע בתור.

למעלה