הכל אפל

הכל אפל

היי
אני מרגיש כשלון מוחלט בתחום הזוגיות.
לא מצליח לשמור על אחד שכזה...זה תמיד מתסמס מבין אצבעותיי
נולדתי ב .12.06.79 בשעה 22:30
מה עושים? עצה?

Narcissos

New member
1)בהנחה שנולדת בארץ, הנה המפה שלך

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=52tfileUiPpoC-u1332617153

2)למה אתה מרגיש כשלון, ועוד מוחלט?

3)יש לך אחלה כינוי, קרע אותי מצחוק

תודה על התשובה המהירה

אני מרגיש כשלון מפני שאינני מצליח לשמור על קשר זוגי לאורך זמן. איעשהו תמיד קורה משהו לצד השני שמחליט לסיים את העניין (כן, אני גיי)
אגב, מה פשר החתימה החיננית שלך?

Narcissos

New member
בבקשה

פשר החתימה הוא קצת מסובך בשביל להסביר בשתי מילים, אבל זה לא כל כך משנה, זה לא נוגע לאף אחד באופן אישי, זה מייצג תפיסת עולם.

ממה ששמעתי, קשה להתמיד במע' יחסים ארוכה בקהילה שלכם, אבל יש כאלה שכן מצליחים, אז אין סיבה שגם אתה לא תצליח, אם זה מה שאתה מחפש,

צריך רק להתמיד, התמדה היא העצה הכללית המוצלחת ביותר.

ובכן

אפשר לזהות כאן שני סוגי קשיים. האחד - השמש, שליטת בית 7 שהוא גם בית הזוגיות, נמצאת בזוית של עימות עם כוכב נפטון. שליט הבית השביעי מתאר באופן מסויים את בני הזוג שלנו, וכשזוית שכזו נמצאת במפה אפשר לומר שהבחירה היא בדמות שהיא עצמה בתהליך מסויים של חיפוש זהות או חיפוש בכלל, או לפעמים במקום של אבדן דרך מסויים עם משהו לא ברור לגבי טיב היחסים שהיא מעוניינת בהם.

האלמנט השני - מול מרס שמייצג גבריות ביחסים, ישנו כוכב אורנוס בזוית של עימות המייצגת הפסקה ברצפים, פעמים רבות הפסקה ברצפים של יחסים. אפשר לומר שגם כאן באופן לא מודע גם לך עצמך יש צורך במשהו לא רציף שהוא אולי אנונימי לעיתים או מושך יותר, אבל בניגוד מוחלט לצורך ביציבות. אורנוס מקשה על בניית סוג של בטחון בקשרים, אך הוא מושך ומרגש - זה נכון גם לאופי הפרטנר שאותו תבחר, ועמוק בפנים גם הבחירה שלך עצמך שאתה חווה דרכו.

שינוי בסדרי העדיפויות שלך יביא לך מן הסתם פרטנרים אחרים, אבל לשם כך צריך מודעות גבוהה - ובחירה מסוג אחר למרות הקושי, כמו תמיד ביחסים של כולנו.

בהצלחה!

בהחלט. מודעות - ועבודת עומק.

ראשית, עבודת מודעות מעמיקה. לכל אחד מאתנו יש במפת הלידה שלו חלקים כאלה ואחרים שעלולים לגרום לו קשיים בחייו. אחד הדברים הראשונים שאתה לומד הוא לזהות אותם, לעשות עבודה איתם, ולהבין מה הם מנסים לומר לך. השמש שנמצאת מול נפטון במקרה הזה מסמלת גם את דמות האב, שהוא הארכיטיפ הגברי הבסיסי במפה של גבר, והוא בעצם המודל הגברי הראשון שלנו שמקבל לגיטימציה מדמות האב בילדותנו. במקרה הזה נפטון מקשה על הלגיטימציה הזו, כשהאב לא נמצא פיזית או לא נמצא עבורך כשאתה זקוק לו ממקום של חום ומגע או כסוי וגבוי. מכיון שהשמש היא גם חוט השדרה הבסיסי שלנו שעליו אנחנו נשענים ומסמל את ה'אני האמיתי', כדאי לעשות עבודה על המקום הזה עם האב ועל הדיאלוג איתו. אם הוא חי ונגיש - אולי כדאי ליצור קשר מחודש וליצור דיאלוג למרות הקושי, ולו רק כדי להבין היכן נפטון נמצא בחייו שלו ומה זה מבחינתו 'להיות אקטיבי'.

גם נושא מרס מול אורנוס, קשיים ברצפים של גבריות עשייה ויזמה, הוא מקום לעבודה. כאן חשוב להבין את קטיעת הרצפים בגילאים צעירים בחייך, שהפכו כבר למודל אוטומטי ביחסים שלך. מהיכן מגיעות הקטיעות האלה? מה זה רצף ולמה הוא מאיים בניתוק? שווה להכנס לעבודת מודעות, ללכת לפסיכולוג או לכל מי שעוסק במודעות בכלל ולו רק כדי לקבל כלים - ופרופורציות.

אינך יוצא דופן, כאמור. לכולנו חלקים קשים משלנו: אין דרך אחרת - לדעתי - מאשר מודעות עומק, ולקיחת אחריות. שם מתחיל הכל.

אתה זקוק לכלים - ולרצון ומשמעת כדי שדברים ישתנו, וזה - תלוי בך ובהתמדה ובנחישות שלך, ולא בשום דבר אחר.

Y. Welis

New member
גם היותו בן תאומים אומר שהפתיל שלו קצר

והעניין שלו מתמצה די מהר, אם הפרטנר לא משתנה ומגוון.

כך שצריך ללמוד סובלנות, והרבה.

אני מוכרח לציין שהפתיל שלי ארוך מאוד

למרות שאני בן מזל תאומים. אני מאוד יציב בנושא זוגיות ואינני ממצה את עניין הזוגיות מהר. ההפך הוא הנכון.
כמעט בכל מערכות היחסים הקודמות שלי, אני רציתי להמשיך והפרטנר שלי רצה להפסיק. ובדרך כלל הסיבות היו נעוצות בו.(המוכנות שלו לזוגיות, חוסר משיכה וכיו"צא.)
הנה דוגמא למזל תאומים מעט שונה

זה לא ממש שונה.

הנקודה היא לא מיצוי הוא מימוש הזוגיות: הפתיל הקצר עשוי להיות שלך - או של אלה שאתה בוחר. בכל מקרה זה חלק ממפת הלידה שלך. המדובר בניהול דיאלוג עם המקום הזה: אם זה אתה - אתה מנהל את הדיאלוג עם מרס ואורנוס בצורה ישירה ואתה המנתק, ואם זה הוא - הוא המנתק, ואז אתה יכול להאשים אותו שזה הוא ולא אתה, אבל.. אתה בחרת בו, נכון? והבחירה הזו באה ממקום דומה מאוד. כלומר - קל לי לומר שאני רוצה מערכות יחסים ארוכות, אבל אני בוחר את אלה שלא מסוגלים לכך.. הבחירה שלך - גם היא עצמה חוויית המיקום הכוכבי הזה.

למעלה