הכללים

ronnie9

New member
הכללים

רציתי לבקש את עזרת חברי הפורום: בזמנו היה ספר בשם "הכללים" בארה"ב שהפך לפולחן, ועסק בכללי התנהגות שיגרמו לאשה להצליח "למשוך" גבר. לדוגמא, לסיים תמיד ראשונה את השיחה, לחכות שלושה ימים בין פגישה לפגישה ועוד. רציתי לדעת אם יש לכם מושג האם הספר תורגם לעברית, מה שמו והיכן אפשר להשיגו? תודה......

Rivendell

New member
לא מצאתי את הספר

אבל הוא נקרא "הכללים", ולמחברות קוראים אלן פיין ושרי שניידר. אני מאמינה שאם תגשי לחנות ספרים עם המידע הזה הם יוכלו לאתר לך אותו דיי בקלות. פארודיה על הספר הזה גם יש, אבל לא מאוד מוצלחת ("המדריך לנערות לדיג ולציד" של מליסה בנק. קראתי אותו). וסתם כי זה משעשע - אחת המחברות של "הכללים" התגרשה בערך ארבעה חודשים אחרי צאת הספר.

Guy K

New member
אני מקווה שאת מחפשת את הספר כקוריוז

ולא כדי להשתמש בכללים שלו כדי לצוד בעל. כי באהבה יש רק כלל אחד והוא תמיד תקף: אין כללים. נשים שחיות על פי כללים כאלו או אחרים בדרך כלל מוצאות את עצמן עסוקות יותר בדרך מאשר במטרה.

דווקא יש כלל אחד

לעולם אל תגידי לבן זוגך שלא תסכימי להניק את התינוק

Ungareska

New member
מדובר פה עדיין בשלב הדייטים.

לכן אל תזכירי ליד בן זוגך את המילה "תינוק" בכלל. או את המילה "חתונה", או כל מילה עם השורש ח.י.ב (מחויבות, להתחייב וכו')

Boojie

New member
האמת, מה שמטריד אותי הוא

כללי יותר - איזה מין זוגיות תהיה למי שהשיגה את בעלה בדרכי שקרים והתחכמויות? מה יהיו שווים נישואים כאלה?

Rivendell

New member
בדיוק לזה התייחסתי כשאמרתי

שאחת המחברות התגרשה בערך ארבעה חודשים אחרי צאת הספר. כנראה ש"לתפוס" בעל ולהשאר נשואה לו הן שתי מיומנויות נפרדות ושונות. ואגב, יש מעט ביטויים שמגעילים אותי כמו "לתפוס בעל". אפשר לחשוב שזו צלחת מעופפת.

מילי33

New member
מדריך הנשים לציד ודיג/ מליסה בנק

אני לא יכולה לעזור לך עם הכללים אבל נכתב ספר נפלא שעוסק על בחורה יהודיה ניו יורקית עם חיי אהבה כושלים שמחליטה ליישם את הכללים. הספר מקסים ורגיש ומומלץ בחום. הוא מראה בדרך רגישה והומוריסטית מה קורה כשמחליטים לאמץ כללים שרירותיים. דרך אגב, מחברות הספר אמנם הצליחו להתחתן אבל גם להתגרש הספיקו.

Rivendell

New member
מילי, אני ממש לא התלהבתי ממנו

יש ביקורת של במאמרים, אם בא לך לדקסקס את זה קצת. אני אשמח, כי אני לא מכירה חוץ ממך אף אחד שקרא את זה
.

מילי33

New member
קראתי מה כתבת עליו

ויש בו באמת חלק אחד תמוה אבל את השאר אהבתי- קראתי אותו באנגלית בחורף קר בארץ אירופאית והעצבות והנזקקות שבו דיברו אלי. זה לא מזן ספרי הרווקות העליזים והקלילם כי יש בו משהו כבד ועצוב קצת. לא התפלאתי לקרוא על הסופרת שהיא עדיין רווקה. אני אהבתי. הספר עוסק בחיי האהבה של בחורה, מהמודלים הראשונים שלה- אחיה וחברתו ועד לאהבות הבלתי אפשריות שלה אבל המאוד מובנות ומסתיים בנימה קצת אופטימית אם כי אין באמת סוף טוב אלא רק אפשרות- אם הגיבורה לא תהרוס את זה גם הפעם. לכן זה כ"כ שונה מספרים אחרים בג'אנר.

Rivendell

New member
כן, אבל יש כאן גם שאלה של יח"צנות

מטעה. כי הספר נמכר כ"פארודיה על ספרי הכללים". ולכן כל הזמן חיכיתי לפארודיה. הבעיה היא שהחלק הזה מגיע רק ב 50 העמודים האחרונים, וכל השאר הוא מין סיפור לא קשור (יש שם פרק אחד שממש נראה כאילו דחפו אותו לשם בכוח, כדי למלא עמודים). בקיצור - זה לא היה מה שהבטיחו לי, זה לא היה מה שציפיתי לו, ובכנות - זה לא ממש היה טוב
. שזה באמת כבר עניין של טעם.

מילי33

New member
נכון, הספר הוא לא פרודיה על הכללים

כלומר רק הסוף שלו, אבל אני נהנתי מהנימה המלנכולית שלו. דרך אגב, לא קראתי את הכללים אבל דווקא הייתי רוצה כי זה נשמע לי ספר כזה מבדר ששום פרודיה לא תוכל לו.

siv30

New member
יש מחקר על הורמונים שמכונים

פירומונים הגורמים להתנהגות מסויימת אצל הזכרים. המחקר הזה נעשה בבעלי חיים ונועד להראות איזה פירומונים מפרישה הנקבה כדי למשוך את הזכרים בזמן שהיא מיוחמת. כמובן, שישנם גם פירומונים כאלה אצל בני אדם, שגורמים לזכר האנושי להימשך לנקבה אנושית אחרת, להתאהב בה ולהתנהג כמוכה ירח. המממ...אני לא יודעת אם מוכרים תרסיס של החומר הזה, אבל אני חושבת ששום התנהגות לא תעזור ללא הבסיס הכימי הזה.

דוסטו

New member
אגב פרומונים

כנראה שגם למין האנושי יש כאלה. רק כמו הרבה דברים בסיסיים ביחסים שבינו לבינה גם את הרגישות הזו איבדנו (כמו גם מה הוא בגדר חיזור ומה הוא כבר הטרדה, ואיך תסביר את זה לשוטר אחרי שבת זוג ראדיקלית רצה למשטרה להתלונן כשאמרת לה שהיא נראית מאוד סקסית הערב). נחזור לפרומונים - בחורות שגרות ביחד במעונות עוברות סנכרון של המחזור. מחקרים טוענים שזה כתוצאה של פרומונים שאיננו מודעים להם, ושזו בעצם חזרה לשלב שגם אנחנו כמו יונקים אחרים חיינו בלהקות של נקבות עם זכר דומיננטי אחד (זה נשמע שובניסטי, אני יודע, אבל מה לעשות? אמת ביולוגית)

Boojie

New member
יש בשמים שאמורים להתבסס

על פרומונים, ופרסומות להם מגיעות אלי מדי פעם כספאם לתיבת הספאם הייעודית שלי ("הפילו אותן חלל - הן לא תדענה מה פגע בהן!" בתרגום חופשי ונתעב). ומי שמתכוון להסתמך על דברים כאלה כדי להשיג סקס, מוזמן לפנות אלי באופן אישי - יש לי גשר נורא נחמד, במקום מרכזי בתל אביב, שאני אשמח למכור לו במחיר מציאה. בני אדם הרבה פחות תלויי הורמונים מבעלי חיים אחרים. בתור דוגמה, מרבית בעלי החיים ממין זכר, אם מסרסים אותם, מאבדים לחלוטין את הדחפים המיניים שלהם. אצל בני אדם שעוברים סירוס (מטעמים רפואיים, ובמדינות מסוימות גם מטעמים משפטיים) הדחף המיני פוחת אצל חלק מהאנשים, נשאר ללא שינוי אצל אחרים, אבל נדיר מאד שהוא נעלם לחלוטין. אז כן, הורמונים עובדים עלינו, אבל מי שמדמה בנפשו שהוא יוכל להסתמך עליהם באופן בלעדי (ופרומונים הם סוג של הורמונים שנישאים מחוץ לגוף), טועה.

Mנטה

New member
אוי בוג'י לא מזמן בשידורים החוזרים

של זהו זה, היתה התוכנית שבה בראבא קונה וגם מוכר את אותו הגשר

למעלה