הכללה עדתית מפריעה לי

המרוקאים\יות יפים ????? הצחקת אותי

והם ממש לא יותר יפים מהעראקים זה סתם רגשי נחיתות .

מי את??????????????????????

קודם תציגי את עצמך . תצאי מהארון את טוענת שהעיראקים מכועריםן????????????????????????????? אני לא מרגיש מכוער גם אשתי לא ואני בטוח שגם כל ידידיינו בפורום הם אנשים יפים תרתי משמע אולי תשחררי תצלום שלך שנראה עד כמה שאת "יפה"

הכללה עדתית מפריעה לי

מפריע לי שלמשל קוראים לכל המזרחיים "ספרדים" כאחד שגר שנים בין מרוקאים שהמנטליות שלהם כל כך שונה מהמנטליות העיראקית ,עם התנהגות ו"חוקים" כל כך שונים
לפי דעתי היא שונה וזרה באותה מידה כמו שנשווה בין עראקים לאנשים שהגיעו מארופה , עד עכשיו לא מבין איך מכנים את המרוקאים טוניזאים ועוד.. "מזרחיים " הרי הם הגיעו מצפון אפריקה בכלל, ההגדרה צפון אפריקאים מדוייקת יותר לגבם.לא כך?

slevinger

New member
../images/Emo45.gifדודו צודק!

מי את?? למה את מסתתרת??? למה את מוציאה את דיבתנו רעה?
קודם כל הנשים העירקיות מאוד יפות!!!!!!!!!!!! (אם היתה תחרות מלכת יופי בבצרה, אמא שלי היתה זוכה בפרס הראשון! היא היתה הבחורה הכי יפה בבצרה, ברצינות, זה על באמת). חוצמזה שהן נראות מה זה צעירות, גם כשהן לא.....כל הנשים במשפחתי נראות נפלא! ויש לנו גם לא מעט חתיכים.......ואפילו אם הם בני 50 פלוס!

לא קשור

יש גם חצי אשכנזים וחצי עראקים ,אז מהם? ספרדים ? אשכנזיים? לא דיברתי על המעורבים.

לידיעתך.עיראקים הם עיראקים

אינך יכול לשייך אותם ליהודי צפון אפריקה ולא לספרדים כי ספרדים הם יוצאי ספרד אפשר להגדיר אותנו יותר כעדות המזרח או יוצאי מדינות אסיה. אם תדפדף בדפים קודמים אתה תראה שנכתב שם שיהודי עיראק דומים יותר מבחינה גנטית לפולנים. אתן לך עוד נושא למחשבה שאלת את עצמך פעם איך זה שלעיראקים ולאנגלים יש את אותו האף תחשוב על זה

דודו לוי

מה אתה מתכוון שהעירקים הם אנגלים או פולנים? אני חצי עירקית מהיום אני אומרת חצי אנגליה...לא רוצה חצי פולניה איכס

אל רוברטה וויליאמס>>>>>לידיעתך

אם תרצי או לא יש בך משהוא פולני ועל זה כתב ידידנו maskanski שיש קירבה רבה מאוד וכמעט זהה של חלבוני הדם. בין היהודים העיראקים לבין היהודים הפולנים ולכן ברור שמוצא שתי העדות הוא ממקור אחד. אז מה את עכשיו ???????? חצי אנגליה או חצי פולניה ועל זה יש לי גם בדיחה בשבילך כמה פולניות יכולות להיות בגן עדן ???? רק אחת .למה ????כי שתיים זה גיהנום

slevinger

New member
אם אני קוראת נכון בין השורות

אז אני חושדת שמה שמפריע לך בעצם שעדיין מכניסים את "הוד מלכותם" העירקים בכפיפה אחת עם המרוקאים, הפרסים ושאר המזרחיים....לא??? הרי ידוע גם ידוע לנו שהעירקים תמיד התנשאו מעל שאר היהודים "הנחותים" מארצות ערב האחרות וראו עצמם מורמים מעם.... הם הרי היו תחת שלטון "האינגלז" ולפיכך הם "מערביים" יותר, "מודרניים "יותר, מלומדים" יותר!?!? כן ה"אף" שלהם היה תמיד גבוה יותר, וזה שרובם ככולם סבלו בשנים הראשונות לבואם ארצה מאפליה מצד האוכלוסיה האשכנזית המפאי"ניקית הותיקה, לא מנע מהם להפלות את בני עדות המזרח השונים מהם בארץ מוצאם. אני לא מדברת באופן כללי אלא מנסיון אישי! אמי תמיד הדגישה את "עליונותנו" לעומת שאר המזרחיים נקרא להם כך, לא עודדה בלשון עדינה את התחברותנו עמם, ואוי ואבוי לנו (לי ולשתי אחיותי) אם נביא להם חתן פרסי, מרוקאי או חלילה תימני! אז היתה לנו ברירה? השתכנזנו וזהו.....

אשתי נשואה לעיראקי

והיא מה זה מבסוטה? עד הגג ובקשר לאיגליזים ששלטו אז היו גם כאלה שנישאו לעיראקיות היהודיות ואני צאצא לאחד האינגליזים האלה ומכאן האף האנגליזי שלי

למעלה