הכלה ובית הקפה

קניה

New member
אכן כן היה מפגש והיה ממפגש מהנה ../images/Emo65.gif

מצחיק ומאלף שלא נדבר על הארוחה שהיתה מעולה והבנות שהן כל כך מקסימות וכל אחד עם סיפורו האישי והחברתי אני שכל כך מעט מתמצאת בכל רזי האינטרנט ניסיתי ללקט מקסימום מידע על רזיו של האינטרנט והבנות שהן פשוט בנות מקסימות אחת אחת וכל אחת ביופי דרכה , ומאחר והסבירו לי שכולם מתבקשים לא לפרט יותר מדי אז אני אשתדל לא לספר יותר מידי, אבל לכל אלא שלא באו, פשוט הפסידו, את האנשים הכי מקסימים בפורום כישרוניים ומיוחדים. בקשר להופעה שלא הגענו אליה כנראה שגם לא הפסדנו שום דבר אבל הרווחנו חברות חדשות נהדרות. ועל זה נאמר שכן ירבו מפגשים מסוג זה וכולנו נהנה.

../images/Emo45.gif נכון !

ושבת שלום גם לך זהבוש. רציתי להמליץ לך על הצגה נהדרת ב"הבימה" קן הקוקיה . ועוד אחת "יום הולדת לג´וזפה. גם בקאמרי יש הצגה מצויינת "החברות הכי טובות. ממש כדאי - הצגות אחת אחת.
מ-Aני

קניה

New member
שבת שלום גם לך חונה ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

כמה שאת מקסימה ונעימה אני פשוט לא מפסיקה לחשוב על המפגש שלנו,. את ההצגה "חברות טובות "ראיתי בסיבוב הקודם ובאמת נהנתי מאד , מחר עם יצא לי אני מקווה לראות את הסרט הישראלי החדש "חתונה מאוחרת" ובמשך השבוע אני מקווה לראות עוד כמה הצגות ושושב תודה על ההמלצות.

אטיוד5

Active member
בנות, בנות

אם כבר, אז אני עולה על הגל. בנווווווווות בנוווווווות בואנה הנה, בנוווות אמא לא אמרה לכן? בנווווווות נו כבר, בנווווות לקשור את הצמות יפה וגם לסרק את הקוקו אוףףףף, כמה אתן מקסימות למות, למות ייייוווו, אני מתה ממכם. איזה כף היה. כזה כף כזה. כזה כאילו כזה, אבל באמת. וכל אחת יותר יפה מהשניה היופי הפנימי כמובן, אלא מה? נהדרות כולן, אחת אחת. שתהיו גדולות, (חו"ח לא כשתהיינה. לא, לא, שתהיו, בלי הכ´ ובלי לשון נקבה) כאלה עם ילדים מסביב וזרועות מעובות עדיין יקראו לכן בנווווווות כמו ילדות, אפילו שאתן בנות 45 פלוס. נו נשים ישראליות, קוראים להן בנות. כי אנחנו פה, בארץ קודש הבנות, בישראל. רגע, רגע, זוזו הצידה, אני חייבת לקשט.
| לב| בקנאה לא סמויה (??), שלכן אטיוד5

קניה

New member
אחותו את אלופה אלופת הכתיבה ../images/Emo25.gif

אין מה להגיד אלא רק לקנא לשבת ולקרוא ולהנות וזה בדיוק מה שהתכוונתי כשאמרתי שהפסדתם שלא פגשתם את הבחורה המקסימה הזו שישבה איתנו וראתה איתנו את כל מה שקורה מסביב ואיך מתרגמת את זה לסיפור פשוט מדהים הכתיבה שלה כל כך נשפכת כל כך קריאה פשוט נהדר.

אטיוד5

Active member
סיפור כל כך יפה כתבת

אז למה חייבת לקלקלו בשגיאות כתיב ועילגות בנוסח "ויחתימו את השמלה המצויצת אותה עליה להחזיר לסלון הכלות אי פעם." או "מחברות התלמידים שתיקנה בעט אדום את כל שגיאותיהם החוזרות על עצמן." או "...ממתינים לחתן ולכלה ,לפחות שעה מהזמן שהם מגיעים ..." או המשפט השלם (?) הבא "בכניסה לחדר המדרגות העגמומי שתיבות הדואר בכניסה העידו על דיירים של ימים אחרים, ותקופות טובות יותר שראה הבית ." וקצרה יריעת (הניילון, חחחחח) וקצר זמני מלפרט את השאר אני מניח שרובנו מתרכזים בסיפור הפנטסטי ולא שמים לב לזוטות האלה ותיכף תבוא עדת בנות (לא נשים, חלילה) ותתעלק עלי בעטיין של המילים שכתבתי כאן, אבל באמת לדעתי, העניינים הפחותים האלה פוגמים בסיפור היפהפה. הדק קצת יותר ארוך, והיה יוצא משלם. חבל.

magy

New member
בטל בשישים

אני מציעה לך כתחליף, להתקרב אל הדוגמנית הכי יפה בתבל... קרוב קרוב, מתחת לאיפור, וכל צבעי הקרנבל.. ולראות את הפגמים. השל ממנה את בגדיה, ובדוק כל פצעון וכתם לידה....ומובטח לך שתמצא אותם. בצילום, בג´ורנאל, בסרטים, הם מושלמות. וכך יש לראות לעיתים יצירה. כתובה , מצולמת, מוקלטת, מצויירת, מפוסלת....אצטרה........ יש, ואוסף של מגרעות , דווקא, יוצרים אנשים מלאי קסם. שמת לב שבמוזיאונים, מתרחקים לאחור.....מספר מטרים.....כדי לראות את התמונה הכללית???? כדי לא לראות את משיחות המכחול????? את הכתמים והנזילות שבהיסח הדעת נטפו על הבד??????? זכוכית מגדלת מיועדת.....לחדרי ניתוח בבית חולים...... 10/94 דרך זכוכית המגדלת... אנא ממך, אהובי הבט בי היטב אך לא דרך זכוכית המגדלת... הבט בי באור בין ערביים כשאנו בשניים... הבט בפינה חשוכה או בעת ליקוי לבנה... אך זרוק את זכוכית המגדלת היא מבלבלת... דרכה - הכל מעוות בגללה -הלב נצבט... בלעדיה - אני יחסית בעדה - אני ננסית... בלעדיה - הכל במידה אך תחתיה - גם פסיק הוא פסגה... התבסם בריחי הקשב לצליליי גע בטעמיי וחגוג בין צבעיי אך זרוק את זכוכית המגדלת כי אין בה חכמה רק איוולת...

magy

New member
חבל על הכעס שאינו במקומו

אפילו לא ידעתי שסוף השיר שלי מכיל את המילה .....אוויל..... רק כשהפנית את תשומת ליבי... אני רציתי להדגיש רק .........את זכוכית המגדלת.....

אטיוד5

Active member
נו טוב

ואני מהסוג ששם לב לפרטים. מה פרוש "לא שמת לב" ? כלומר, שלחת לי שיר, ולא ידעת מה כתוב בו? את חושבת שזה קביל בבית משפט? יש לזה מילה בעברית - רשלנות. ומזלנו שהיא לא פושעת במקרה הזה. סתם מתוך חוסר שימת לב. סתם מתוך "נזרוק אותו למים, הוא כבר ישחה". אז הסתכלתי בשיר שלך, ואת יודעת מה? גם בלי זכוכית מגדלת ראיתי את המוסר השכל שם בסוף. כן, היה לי כח לקרוא עד הסוף. ואינני מסכים עם השיר. אני אוהב פרטים. את הכי קטנים. את אותם דברים חסרי חשיבות לכאורה את אלה שהופכים יצירה לאמנות. אולי איטיב אם רק ארפרף. לא ממש אקרא את מה שכותבים. ככה סתם, אעבור לי, מילה פה משפט שם. ואשתדל להתרשם לחיוב. כדי שאח"כ אוכל לפמפם את ה"אוהווו, כמה זה היה יפה, כמה נהיניתי, עוד, עוד, תכתבי עוד. זה ממש מצוין. קראתי שני משפטים מתוך השבעים שכתבת וזה היה מה-זה מוצלח. ה ת ע ל פ ת י". בקיצור, מגי, אני לא שרלטן. מצטער, ממש מצטער. אני בודק כל דבר, לפחות משתדל, עד כמה שמוחי נותן לי. קוצו של יוד, יקה-פוץ זעיר, פויה, מקצועי, זכוכית מגדלת. כ"כ לא-ישראלי שבא למות. זה לא "בסדר הבנתי, יהיה בסדר". כי זה לא יהיה בסדר אם לא נדאג לפרטים. ועוד משהו. אינטגרציה גם לא זרה לי לפעמים אני גם רואה את כל התמונה, תתפלאי. ואחרון אחרון חביב, אינני כועס. מה? עלייך? השתגעתי?

אטיוד5

Active member
חבובי

עשיתי, גם עשיתי, אבל כנראה שאתה מצעירוני הרשת ולא מכיר את פועלי הספרותי. שיהיה. כשמביאים סיפור ומפרסמים ברשת יש מספר אפשרויות. או שזה סתם משהו או שזה ספרות. במקרה של אחותי זה ספרות. זה לא כתוב בצורה שאני מדבר אליך עכשיו. זה כתוב בתור קטע ספרותי. ובתור שכזה אני מעביר עליו שבט ביקורת. ודווקא החמאתי לסיפור. עם זאת, יש בו פגמים. פגמים של משפטים ארוכים ומורכבים מדי. פגמים של עילגות. פגמים של שגיאות כתיב. פגמים של פיסוק. פגמים של עירוב זמנים. פגמים של עירוב רבדי שפה. ועוד כהנה וכהנה. והראיתי חלק מהם. כביקורת בונה. וכל זה לא מנע ממני וממכם להנות מהסיפור.

ביקורת בונה,

נפלאה כשנעשית באינטימיות של המייל וביקורת בונה תמיד כדאי לה שתעשה במילים חיוביות אנו לומדים מהחיובי מה מצא חן וממה שלא נאמר - מה לא מצא חן וכיוון שכאן זה לא נעשה באינטימיות של המייל אז מודיעה מראש שזו לא היתה ביקורת בונה אלא סתם הגיג על מה שאני חושבת על ביקורת בונה ככל שנשתמש במילים חיוביות יותר לא יהיו כאן אי הבנות וכעסים הפורום הזה אינו מקום להרגשה לא טובה כאן זו נוסטלגיה ומוטב לזכור את הטוב בקר טוב כולם ושבת קסומה

יפה כתבת פנטזיה ../images/Emo25.gif

חסר לנו שנתחיל לחשוש לכתוב בפורום מפחד הביקורת "הבונה".... שבת שלום וכיף לך ולכולנו גם.

אטיוד5

Active member
שתיכן צודקות

מעתה והלאה כל ההודעות שלי תהיינה בנוסח האחיד הבא: "אחלה סיפור/ להתעלף/ השראה אלוהית/ יפה כתבת (כולל האינטונציה)/ ייייווו/ למות ממך/ עשית לי את היום/ הלואי עלי כזה כשרון/ כף כף כף / תענוג רצוף וצרוף/ אין כמוך/ נהדר, נפלא/ רק בשביל זה כדאי היה לקום בבוקר/ חיי השתנו לטובה/ תודה, תודה, תודה/ אל תפסיקי, זה טובבבבבב." לפעמים אני אשתמש רק בחלק מהפראזות האלה, אני לא מבטיח את כולן כל פעם, ועימכן הסליחה.

שקדי

New member
בחיאת אטיוד.................

תהיה גבר......תשפיל את עצמך.......ותודה שזה היה מיותר.....כולל מה שאני כותב עכשיו חאלאס................ בשביל זה באנו הנה??????? מה פיתום.......
יופי נחמה.......................

../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

אטיוד5 - למה אתה כל כך ציני ? עקץ אותך משו? יש לי הצעה: תפתח לך פורום תפור על פי מידותיך ? אפשר תקרא לו פורום "המושלמים" או אולי - "ציניות במיטיבה" ? מה ת´ה אומייר ?

אטיוד5

Active member
אין ציניות לשמה

זה רק מנגנון הגנה. ואשקול את הצעתך בכובד הראש הראוי לה. כלומר, בכלל לא. אפרופו הצעתך, יש את מועדון המנזה. יגל ליבך לשמוע שלא הצטרפתי אליו.

למעלה